Важни писания

сряда, 10 април 2013 г.

Цветелина Бориславова за Бойко

" - Вярно ли е, че по време на своето управление Бойко Борисов е натрупал няколко милиарда евро?
- По никакъв начин не мога да се намесвам и да коментирам подобно твърдение. За мен има много по-важни неща, за които хората трябва да мислят и да коментират. На мен ми се струва невероятно, невъзможно такова нещо. Нямам нищо конкретно предвид. Аз нямам никаква информация нито в едната, нито в другата посока. Но по принцип ми се струва невероятно такова нещо не само за Бойко Борисов, но и по отношение на предишните премиери на България. Излишно е да се губи време в коментирането на подобни твърдения. Има много по-важни неща, върху които можем да се концентрираме, за да си помогнем като българи, за да върви държавата ни напред, защото имаме такава възможност. Трябва да отдаваме времето и енергията си в правилната посока." Прочети в агенция ПИК

Този отговор "Да" ли означава?


Бойко Борисов не може да си прибере милиардите, с които слиза от власт


Министър-председателят в оставка е придобил по време на управлението си около 2 млрд. евро, твърдят бизнесмени. Парите са от олигарси, на които държавата раздаде златни обществени поръчки за строежи на сгради и пътища. Огромна част от средствата, които е присвоил Борисов идват от приближен до него банкер, на когото повери съхранението на парите от хазната.
21705_4210947082934_562542941_nколаж: Владимир Дойчинов

Откакто слезе от премиерския трон, Борисов не може да мигне, а сърцето му прескача като лудо, защото се притеснява, че подставените лица, които съхраняват парите му, в един момент могат да му обърнат гръб и да не преведат по банковите му сметки нито лев.

Кръвното налягане на Бойко се повишава опасно и от факта, че през близо 4-те си години управление той изнуди десетки милионери да го дарят с колосални суми – само и само, за да ги остави на спокойствие.

Други богаташи като братята Дамбовци, Гриша Ганчев, Миню Стайков едва ли ще му простят, че превзе бизнеса им и го раздаде на негови приближени бизнесмени.
Може би това, което е научил ПИК да е свързано и с една публикация на topvestnik.com :
e36a512fe5b90101a88ae780e05256f8_Lснимка: Топ вестник

Скандалният банкер Цветан Василев е стегнал куфарите си и чака изгоден момент да избяга в ЮАР. Милионерът е пратил свои емисари да му търсят къща в топлата африканска държава.

Според запознати Цветан Василев си е харесал имение в Кейптаун, което се продава срещу скромните близо 4 милиона. Богаташът вече е платил капаро от 300 хиляди евро и до края на септември трябва да преведе цялата сума. Имотът ще бъде купен на името на обичайното поставено лице, което използва – Делян Пеевски.

Екип „Под лупа“ по материали от topvestnik.com и pik.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves