Важни писания

понеделник, 8 април 2013 г.

Емил Димитров, Красимир Каракачанов и Христо Стоичков или как се купуват избори.

Да, вече всичко е ясно, и кои са "студентите" и кой ги финансира, и кой съучаства в престъплението "купуване на гласове". Оказа се, че май ги финансираме и всички ние като данъкоплатци. Сега вече ще видим имаме ли главен прокурор или имаме марионетка на Цветан Цветанов. 
Защото, когато дадохме в пловдивската прокуратура филмът на ГЕРБ в който областният управител Иван Тотев даваше указания как да се фалшифицират изборите в район "Източен" през 2009 г., тя услужливо мълчи вече трета година.  Все пак има едно друго дело в пловдивското следствие за фалшификациите на местните избори в Пловдив през 2011 г. Но и то нещо напоследък няма движение. 
И ако Сотир Цацаров и сега не се самосезира и не прибере на топло организаторите на новата престъпна схема, ясно е, че след "изборите" на 12 май  тази година народът ще хване тоягите и ще ги помете всичките мафиоти - прокурори и политици. Защото тоягата има два края. Да не кажат, че не са предупредени...
А, искате доказателства ли? Ето ги във видеото отдолу...



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves