Важни писания

вторник, 23 април 2013 г.

За кого работи БТВ?

Помним репортажите на Миролюба Бенатова в защита на Кирил Рашков след убийствата на българи в Катуница. Тогава протестиращите за малко да я бият. Защото ги нарече "лумпени".  И съжаляваше за "загубите" на циганския мафиотски бос - запалената му къща, от която се оказа, че предварително са били изнесени всички мебели и вещи. 
По принцип БТВ е долнопробна антибългарска телевизия, която защитава всичко извратено. Запазил съм си клипчето в което цигани купуват и продават жени, като на животински пазар. И БТВ наричаше това "ромски културни традиции". Сега обаче  те показаха на цяла България, колко са свободни журналистите им. Наслаждавайте се на видеото.


Няма нужда от коментар. Какво да искаме от долнопробна телевизия притежавана от долнопробно ченге от УБО - Красимир Гергов. Долнопробно, защото по разкази на негови колеги в УБО го ползвали за постови по улиците по които минавал кортежът на другаря Живков. Явно Гергов за друго не е ставал. Та и телевизията му е такава. Какъвто собственика, такава и телевизията. Радостното е, че точно тази телевизия работи за ГЕРБ. Долнопробната телевизия, на долнопробното ченге, работи за долнопробните мутри.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves