Важни писания

сряда, 10 април 2013 г.

"Герберасти" или "гейберасти"?

Внимавайте с мъжките секретарки!
Една стара, но фундаментална статия, която обяснява много неща: 
...."Изхвърлената след другарски съд от Бойковата партия пловдивска адвокатка Дани Каназирева влезе в челен сблъсък с бившите си вече съпартийци. В поредица от интервюта по вестници и телевизии, Каназирева развенча мита за ГЕРБ -ерите, като за силни мъже, държащи в яките си ръце кормилото на властта. “Мъжкари” с гей наклонности са обсебили партията на Бойко и Цветанов, категорична е юристката.

По думите й, съпартийците й я подложили на Страшен съд и с обвинения, че с действията си срива имиджа на партията, я изхвърлили. На въпроса, дали се чувства излъгана и низвергната, Дани Каназирева отговаря така: В ГЕРБ е пълно с комплексирани хора – повечето мъже, за чиято сексуална ориентация не съм много сигурна. Заставайки начело на властта, същите започват да пресират останалите, и така избиват комплексите си. Мъжът с комплекси само външно прилича на мъж, но всъщност е безполов, разсъждава Каназирева. Тези мъже с меки китки в ГЕРБ не се и замислят, когато им се наложи да пуснат клюка или обикновена измислица, за да окепазят противника си и да го изместят в кариерата. А истината е, че 90 % от хората покрай Бойко и управлението са хора, които влязоха в ГЕРБ заради лични облаги"... Продължава...

 Само не знам как е политически коректно да се каже: "герберасти" или "гейберасти"?
А може би е просто любов?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves