Важни писания

петък, 19 април 2013 г.

"Добрите новини идват бързо"

Имам воля да коля!
"Това е една добра новина"

"Софийската градска прокуратура образува досъдебно производство срещу директора на ГДБОП Станимир Флоров с постановление от петък, съобщиха от прокуратурата...."

Ето така ще бъде в периода на изборите. Вчера Цецо физкултурника, днес приятеля му Станимирчо вифаджията.... 

Утре Цветлинчо Йовчев... Шута в гъза, който му заби президента Плевнелиев, макар и мек е само началото. Не само защото милиционерстваше като началник на кабинета на президента. Изнасяше информация към медиите - примерно за неподадените в срок декларации на служебните министри, които накрая подали с фалшифицирани дати, което си е престъпление. Слухтеше какво става в президентството и го изнасяше на Цецо и Бойко, изобщо държеше се като нещо средно между милиционер и доносник на ДС, умен като милиционер и почтен като десар. Та казахме, това е само началото. Защото истинският шут ще му дойде след прокурорската проверка в ДАНС... А тя вече започна....

С една дума всички по списъка...

Списъците са интересни. Даваме два за размисъл. Какво е общото между Румен Николов пашата, Алексей Петров, Младен Михалев Маджо, големия и малкия Маргин освен, че са мутри?  Правилно - българомохамедани са. Което не е лошо, пак са си българи. Лошото е, че са мутри.

А какво е общото между Цветан Цветанов, Станимир Флоров и Цветлин Йовчев, освен, че са мутри, пардон полицаи? Правилно - български власи са. Което не е лошо, пак са българи. Лошото е, че са мутри.

Трети списък за размисъл. Какво е общото между Тодор Живков, Ахмед Доган и Иван Костов, освен, че са мутри, пардон политици. Правилно - сещате се .......

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves