петък, 27 февруари 2015 г.

Барак Обама се оказа с фалшив акт за раждане.

Израелски изследователи нанесоха смъртоносен удар върху Барак Обама. Казаха официално, че актът му за раждане е фалшифициран.
Това се говореше отдавна в публичното пространство, но сега вече има доказателства.
"В своя реномиран сайт – (Israel Science and Technology – IST), превърнал се в „научния портал на Израел“ бившият съветник на премиера на Израел Бенямин Нетаняху е публикувал доста факти за въпросния акт за раждане на американския президент Барак Обама." Там се казва, че в представеното копие на акта за раждане има следните дефекти:
"Липса „1“
Използвайки софтуерна програма Foxit Reader версия 4.3.1 , уебсайтът IST  разглежда PDF файла, публикуван от Белия дом на 27 април 2011, и установява, че последната цифра от номера на удостоверението за раждане, 61 10,841, изчезва при 800  % увеличение.Също така, шрифт на последната цифра е различен от този на другите цифри. „Това е само един пример,“ заключават израелците след разглеждане на номера на удостоверението за раждане. „Още много примери могат да бъдат разкрити чрез изследване на увеличения  документ с преглед на цялата страница на документа“.  Извод: “Накратко, този прост анализ, използван само за разглеждащ софтуер, разкрива, че PDF-документът е бил преправян с графичен софтуер. Разгрупиран“ образ
На следващо място, сайтът IST разглежда PDF-файла на удостоверение то за раждане в свободно достъпния Inkscape graphics software , версия 0.48.1.
  „Във векторен графичен софтуер, образът е съставен от елементи“ отбелязва уебсайтът. „Ако“ официалното Удостоверение за раждане на Обама беше фотокопие на документ, би трябвало да  не  се състои от отделни части. „
   Сайтът казва, че съществуващата линия „в долната част на софтуера съобщава, че изображението се състои от ‘2 обекта“, които са били обединени“.
  Израелците разкриват, че PDF-удостоверението  за раждане на Обама може да се разгрупира, разкривайки отделните слоеве. Най-важното от деветте различни разгрупирани слоеве също така показва, че последната цифра, 1, липсва в номера 61 10641 на удостоверението  за раждане.
IST – “разгрупиран” образ на Удостоверението за раждане на Обама"

Повече по темата в сайта" "Алтернативна информация". 
Та, сега става опасно за Обама. Защото по конституция президент на САЩ може да бъде само човек отговарящ на три условия:
  1. Да е роден на територията на САЩ.
  2. Да е навършил 35 години.
  3. Да е живял поне 14 години от живота си в САЩ.
Ясно, е че Обама противоконституционно е станал президент на САЩ, защото сега ще се окаже, че наистина е бил роден в Кения. Имаше косвени доказателства за това и досега, но разобличаването на фалшивия му акт за раждане вече е нещо къде-къде по-сериозно.
Въпреки, че имаше специално решения на Върховния съд на САЩ, че той има право да е президент, то беше взето по повод живота му в Индонезия.
Тоест неприятностите му едва сега започват...