Важни писания

четвъртък, 12 ноември 2015 г.

За забраната на БХК - анти-Българският Хелзинкски Комитет

Джордж Сорос със слугинята си КриСталинка Георгиева
Първо да обясним кои са "грантаджиите".  Едно от многобройните значения на "grant" e: отпусната сума  / помощ, субсидия, дар, (акт за) дарение. Затова всички онези дегенерати в България, които са на издръжка на Соросоидните структури, като фондация "Отровено общество" (грешката в името й е вярна, не е "отворено" а "отровено"), фондация "Америка за България", всякакви европейски и американски такива ракови образувания ги наричат "грантаджии". Няма подходяща българска дума с точен превод за тях, освен "платени предатели". Това са "хора", с извинение, които заради получаваните чужди долари и евро продават Родината, майка си и баща си, като хулят "всичко българско и родно" и защитават и нагло натрапват всякакви извратеняци, изроди и сбърканяци, всички възможни перверзии и содомии, стига да им плащат. (Между другото в САЩ и Израел е забранено по закон техните НПО-та да получават пари от чужбина, това трябва да стане и в България). Другите им имена са:  "соросоиди", "толерасти", "мултикултурасти" и "либерасти". Те са много "хора" сглобени от господарите им в безчет организации или както се казва в Библията  - името им е легион.
Да вземем за пример Българския Хелзинкски Комитет - БХК, който е по-скоро антибългарски. Тази година те предложиха за награда "Човек на госдината" един австралийски убиец - Джок Полфрийман, излежаващ присъдата си в български затвор. Това беше толкова гнусно и скандално, че поради бурното възмущение заляло страната, бързичко оттеглиха идиотското си предложение. "Българският хелзински комитет (БХК) обяви в петък, че отстранява кандидатурата на Джок Полфрийман от състезанието за наградата "Човек на година". В момента австралиецът излежава присъда за убийството на Андрей Монов, но получи номинацията, защото работи в полза на обществото като председател на Българското затворническо сдружение за реабилитация. До решението на БХК се стигна след множество критики. По-рано "Господари на ефира" поискаха тяхната номинацията да бъде оттеглена, защото не желаят да бъдат номинирани за престижната награда редом до осъден за убийство. От предаването допуснаха да останат в конкурса, ако Полфрийман бъде оттеглен. Критики бяха отправени от Асоциацията на европейските журналисти – България, които също са номинирани. Организацията също призова за отстраняването на австралиеца, но не възрази за номинирането на Българското затворническо сдружение за реабилитация."

Поради тази тяхна наглост, в момента тече подписка за забраната на БХК тук. С един единствен мотив, който казва всичко: " „С постоянната си антибългарскa дейност тази организация работи против морала и интересите на българските граждани и като такава тя трябва да бъде разтурена и забранена“. Призовавам ви да се подпишете в нея. 
БХК не прави нищо друго, освен да защитава циганските паразити, които смучат социалните фондове на държавата, не работят, крадат, убиват, издевателстват над старите хора в селата, където са вече болшинство, продават дъщерите си за пари като животни на пазара на булки, строят незаконните си коптори на държавна, общинска и частна земя и когато държавата се опита да ги събори, пристигат адвокатите на БХК и вдигат вой до небесата.
Освен циганите, БХК защитават педерастите и лесбийките, педофилите и зоофилите, и изобщо всякакви содомити, сбърканяци, извратеняци и перверзници. Не забравят и криминалните престъпници - убиецът Джок е само черешката на тортата, натрапват феминизма, порнографията във всичките и форми, атакуват историята, традициите, патриотизма на българите, работят срещу държавността ни, опитват се да пренапишат учебниците на децата за да ги направят безродни  и малоумни космополити. Подкрепят всякакви антибългарски организации като например "ОМО Илинден" и партия "Помак", всички сатанински псевдорелигиозни секти, рушащи морала, вярата и обществото в страната ни.
Няма нито едно гнусно деяние  против нормалността, Отечеството, семейството и човека изобщо, в което те да не са забъркани. Всичко това под маската на "правата на човека", платени със соросоидните пари. Ако не знаете Сорос е агент на ЦРУ, но не това е важното, той е само символът и лицето на глобалистките изроди, зад гърба му има много други бесовски слуги. В България имената на лакеите му му са безчет - можете да видите част от тях тук.   Ето и другите му международни активисти правещи метежи по света с неговите пари - от Украйна до Египет. А в България има фейсбук група "Сорос вън от България"
И за това ще му дойде времето, сега да започнем със Забраната на БХК. Защото, ако не стане по законния начин, ще стане по другия:  "БХК изтегли моята номинация за "Човек на годината" не заради някакви принципи, а от страх. Срещу тях е имало смъртни заплахи от страна на футболни хулигани", разкри още Джок Полфрийман." Явно се е уплашил от тези момчета:
Българската поговорка за този случай е много точна: "Каквото повикало, такова се обадило."


















Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves