понеделник, 23 ноември 2015 г.

Трябва ни не антитерористична, а антитолерастична операция

"Европа все още не се е научила как да бъде мултикултурна. И аз мисля, че ще бъдем част от тази трансформация, която трябва да се случи. Европа няма да бъде съставена от монолитни общества както през миналия век. Евреите ще бъдат в центъра на това. Това е огромна трансформация през която Европа трябва да премине. Те сега навлизат в мултикултурен стадий и евреите ще бъдат презирани за тяхната роля в това. Но без тази трансформация Европа няма да оцелее."
Барбара Лърнър Спектър - основател на фондация ПАЙДЕЯ - Швеция.

(Долнопробна американо-еврейска глобалистка кучка, открито призоваваща за унищожението на бялата раса, християнството и европейската цивилизация. Биографията й тук, още нейни провокации тук. Впрочем соросоидна фондация "Пайдея" работи и в България. Основната й цел е да разсипят образованието в България чрез намеса в учебниците и учебните програми в които да прокарват толерастки идеи - унищожаващи патриотизма, семейството, християнството и европейската цивилизация.)
"Willkommen" или "Добре дошли нашественици!"
"Дов Лиър, краен равин от израелското селище Кирят Арба на Западния бряг, заявил по време на погребение на баща и син израелци, убити от палестински терористи, че терористичните атаки в Париж са напълно заслужени от европейците, поради "това което направиха на нашия народ преди 70 години"информира Jerusalem post. След атентатите в Париж, за пореден път се заговори за антитерористична операция. А ето и едно становище на еврейски равин за терористичните актове в Париж: Полицията в цяла  Европа излезе по улиците на демонстративни хайки, някъде подкрепена от армията, като във Франция и Белгия. На Меркел и Оланд им припари под столовете, всички управляващи толерасти и мултикултурасти се надпреварват да дават заден ход с приказки за връщане на икономическите мигранти, затягане на граничния контрол и решаване с военни средства на проблема с ИДИЛ. Това са засега само алабалистики и показни акции, които ще спрат веднага щом отмине първоначалния шок от убийствата в Париж. Реална политика в тази посока няма. Като изключим Унгария, Полша, Словакия, Румъния, Чехия и напоследък Словения и Хърватска, които в по-голяма или по-малка степен защитиха националните си интереси, в Западна Европа глобалистите, все още управляват и налагат предателската си антихристиянска и антиевропейска политика. Крайно време е Меркел да бъде свалена от поста и съдена за държавна измяна, а  на Оланд може да му се размине само с оставка и предсрочни избори, които да спечели Марин льо Пен. 
Поредната многохилядна демонстрация на ПЕГИДА
в Германия срещу ислямизацията на Европа.
Въпросът, е че още не се е появил германският Виктор Орбан, да оглави коалиция между движението ПЕГИДА и малките десни партии и да вземе властта в Германия. Холандия си има Геерт Вилдерс, в Австрия  действа "Партията на свободата", Испания си има "Подемос", а Гърция - "Сириза" - макар и да са леви движения - все пак са антисистемни и могат да свършат някаква работа срещу днешния  ЕСССР (Еврогейски Содомитски Съюз на Сатанинските Разрушители). Но дори и скоро след поредните парламентарни избори Европа да се окаже управлявана от десните сили на първо място следва да се подготви не антиТЕРОРистична, а антиТОЛЕРАСтична операция. 
Защото ислямистката паплач заляла Европа, не е заплаха сама по себе си. Тази вълна на нашествие можеше да не бъде допускана изобщо на наша територия - достатъчна е обща ограда в Гърция и България от Бяло до Черно море по турската граница, която да бъде  охранявана  с общоевропейски полицейски и гранични сили. 

Също и военни патрулни кораби в Средиземно море, които да връщат лодките на трафикантите с нашественици в Турция, Либия, Алжир и Мароко. А досега влезлите нелегално нашественици, да се натоварят обратно на влаковете и корабите и да се върнат там откъдето са дошли, защо не и на Башар Асад, нали всички са с фалшиви сирийски паспорти, там ще се разберат с тях кой, какъв е. А след това забрана на джамиите в Цяла Европа, изгонване на всички молли и ходжи и влизане с жандармерия в арабско-африканските гета във всички европейски страни за да се наложи отново властта на държавата в тях и да се върне потъпкания национален суверенитет в тези квартали. А който иска да вика "Аллах Акбар", да има четири безправни жени и безброй наложници, (които обаче си ги счита за животни), който иска да спазва шериата, да краде, да лъже, да източва социалните фондове, да не работи и да се мисли, за нещо повече от домакините си ще има два избора. 

Или в затвора за античовешка и антидемократична идеология или да му се отнеме гражданството, (дори да е било дадено още на дядо му и баща му) и да се снабди с еднопосочен билет за Африка и Азия, където да проявява свободно "културните си различия". Всичко това може да стане в рамките на една единствено антитерористична операция за не повече от 6 месеца. Но за да се случи всичко това, трябва да се проведе първо антитолерастичната операция срещу предателите, непеошниците и хрантутниците на соросоидното "Отровено общество" и производните му структури. Те са в цяла Европа, но са особено активни у нас. Впрочем не само у нас: "Джонатан
Джонатан Самюълс показва ръководството на Сорос
Самюълс, репортер на Sky News, който в момента се намира на остров Лесбос, Гърция, показа ръководството, което се дава на мюсюлманските имигранти, преди те да тръгнат за Европа. 
Ръководството е отпечатано и се разпространява от групата „W2eu“ на «Отворено общество“, организация, финансирана от Джордж Сорос. 
Справочникът съдържа различни съвети, карти, телефонни номера и препоръки как най-добре да се устроят и адаптират в различните европейски страни. Наръчникът е написан на арабски език, като по този начин поощрява имиграцията от конгломерата ИД и Близкия изток в европейските страни."
Отворете  търсачките в интернет и вижте как соросоидните организации щедро плащат транспортните разходи на трафикантите на нашественическата сган, дават и джобни на всеки ислямист присъединил се към тази измет, а техните кресливи агентури в европейските страни реват до скъсване за "толерантност" "мултикултурализъм" и "съчувствие към бежанците". Искат да се премахнат оградите по границите, а в България дори вкараха поправка в Наказателния Кодекс, да отпадне като престъпление - нелегалното преминаване на границата, за което в момента се полага затвор. Върхът на падението на тези отцеругатели в България, беше гнусното антибългарско "Отворено писмо" на платените соросоидни подлоги публикувано  в "Дневник""Шокът от поредните изстъпления на ИДИЛ във Франция доведе до нов сблъсък на тесногръдия шовинизъм и широко скроената хуманност. Европейският съюз поредно е атакуван от провокациите на консервативни политици, които обявяват края му и прогласяват бъдещето на националните граници. Отново се заговори за края на мултикултурализма и заплахата от "ислямофашизъм". Поредно обвинени за терористичните атаки в Париж са либералите и ценностното им отношение към огромните потоци имигранти."  ......... "Затова ние призоваваме да се противопоставим заедно на расизма, на антиимигрантското законодателство, на дискриминацията на чужденеца, на третирането на бежанците като бройки, бреме, второкачествени същества. Нека съхраним образа на Европа като диалог! Нека не превръщаме Европейския съюз в множество оградени с бодлива тел парцели!

София, 15 ноември, 2015

Подписали: Ана Пашчешняк, Доц. Анастасия Пашова, Проф. Анна Кръстева, Проф. Антоний Тодоров, Антонина Желязкова, Виктор Лилов, Д-р Георги Зеленгора, Проф. Георги Карасимеонов, Георги Папакочев, Деница Сачева, Диана Иванова, Проф. Евгения Иванова, Елена Дянкова, Емил Коен, Златко Енев, Проф. Ивайло Дичев, Доц. Иван Евтимов, Проф. Йот Пънзару, Калинка Василева, Костадин Бонев, Крис Енчев, Доц. Кристина Попова, Лазар Влашчеану, Проф. Лиляна Деянова, Проф. Майя Грекова, Малина Петрова, Мариета Цанова, Марин Бодаков, Марина Лякова, Мартина Балева, Мария Черешева, Марко Хайдиняк, Марта Методиева, Митко Новков, Доц. Михаил Иванов, Моника Писанкънева, Проф. Надя Данова, Нидал Клайф, Проф. Николай Аретов, Д-р Нурие Муратова, Доц. Петър Воденичаров, Доц. Петър Кръстев, Радост Николаева, Руслан Трад, Светла Бъчварова, Светла Енчева, Силвия Чолева, Тони Николов, Юлиана Методиева."
И други подобни толерастии...  Важното е да запомним отцеругателите и майкопродавците подписали този пасквил и като му дойде времето да ги подведем под отговорност за държавна измяна и национално предателство. Между тях има не интелектуалци, а само грантаджии - непеошници - с антибългарски изяви, като псевдоизследователката Антонина Желязкова, патологичната българомразка Мартина Балева отрекла в книга баташкото клане, агресивни лесбийки като Моника Писанкънева, развращаваща студентите в НБУ със содомитските си перверзии. (Специализирала е в Амстердам "Gay and Lesbian Studies".  С връщането си в България прави лесбийска секция към Българската содомитска организация "Джемини". В момента е хоноруван лектор в Нов Български Университет, където води курс "Сексуални идентичности в постмодерното общество", каквото и да значи това.) Останалите са същите мерзавци - платени агенти на сатанинските богохулници и безродници. А метастазите на това раково образувание са проникнали в съда, прокуратурата, медиите, управлението и разяждат обществената тъкан. Трябва ни хирургическа операция да изрежем този тумор с антитолерастична операция и да си върнем държавата. А след това с ислямистката пасмина ще се оправим много лесно. Канасюбиги Тервел показа как, на брега на Мраморно море, когато арабите обсаждаха Цариград и нашата армия изкла 22 000 нашественици, чийто трупове в морето го направиха червено от кръв.
Войската на Кан Тервел разбива арабите край Цариград
"
...Арабите били нападани по суша и от жителите на града, и от българите, а в морето — от ромейските кораби, а от другата страна на морето [на малоазийския бряг] — от ромейската предна линия. Българите нападали арабите и ги посичали; тези последните се боели повече от българите, отколкото от ромеите. Отвън арабите били притеснени от по-голяма беда, отколкото ромеите отвътре. Дошла зимата, а арабите се боели да се оттеглят; първо — от техния цар, второ — от морето и трето — от българите. Вихърът на смъртта ги грабнал. Маслама ги излъгал, казвайки, че скоро ще пристигнат подкрепления от техния цар. Ромеите били обсадени, но арабите не били по-добре от тях. Гладът ги притискал толкова много, че те изяждали труповете на мъртъвците и собствените си нечистотии. Те били принудени да се унищожават един другиго, за да се хранят. Една крина жито струвала десет денарии. Те търсели малки камъчета, с които да утолят глада си. Изяли и отпадъците от корабите си.“ - пише Михаил Сирийски - византийски летописец.
Блокирани от българите по суша, арабите прекарват изключително тежка зима, като множество от тях умират от болести и глад. През пролетта на 718 година кан Тервел нанася на арабите поредното поражение. Според източника „Химн Акатист“ арабите дават 20 000 жертви, според Алберик - 32 000. Сухопътната армия на Маслама е разгромена, като жертвите от арабска страна са съгласно Теофан Изповедник са 22 000, а според хрониката на белгийския монах Зигеберт българите избили 30 000 сарацини."  На 15 август 718 година арабите се оттеглят от Константинопол.
А сега няма да е зле руските войски в Сирия да извадят хеликоптерите срещу ИДИЛ, вижте ги в действие на учения, в Афганистан и в Чечня. Да му мислят ислямистките изроди.

Но понеже и най-дългият път започва с една малка крачка да започнем от подписката за разтуряне на БХК като отцеругателска организация: "С постоянната си антибългарскa дейност тази организация работи против морала и интересите на българските граждани и като такава тя трябва да бъде разтурена и забранена." тук...