петък, 27 ноември 2015 г.

Третата Световна Война започна

"Леле, в Сирия какво ще стане! Това си го пише и в Библията. Горките хора в Сирия - ще дойде време, няма да остане камък върху камък от нея. Но рано е още за това." ... “Човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят по вяра. Ще дойде на света най-старото учение. Питат ме: "Скоро ли ще дойде това време?" Не, не скоро. Още Сирия не е паднала! Сирия ще рухне в краката на победителя, но победител ще се окаже друг!" 
баба Ванга, 1994 г.


"Пророчество за Дамаск. - Ето, Дамаск се изключва от броя на градовете, и ще бъде куп развалини. Градовете Ароерски ще бъдат напуснати, - ще останат за стадата, които ще си почиват там, и не ще има кой да ги плаши. Не ще има вече Ефремова крепост, ни Дамаско царство с останалата Сирия; с тях ще стане същото, каквото със славата на синовете Израилеви, казва Господ Саваот." 
пророк Исайя 17:1-3


Това ни подготвят
Още не сме го осъзнали, но ІІІ-та Световна Война вече е факт. Необратимо и неумолимо светът се движи към ръба на пропастта, откъдето няма измъкване. Лудият неоосманист Ердоган се опита да вкара във войната НАТО срещу Русия, това разбира се е съгласувано със САЩ. Те отдавна се опитваха да съсипят Европа, макар да държат здраво юздите й чрез Меркел, Оланд и Камерън. Първо й спретнаха ислямското нашествие под формата на "бежанска вълна", вследствие на метежите наричани "Арабска пролет", които разрушиха светските режими в Либия, Сирия, Ирак, и Египет. Когато потокът на ислямистките завоеватели към Европа се увеличи, Щатите натикаха насила Европа и в украинската авантюра, с цел да предизвикат военен конфликт с Русия. Така предотвратиха европейско-руското сближаване. (САЩ: Трябва ни трета световна война за да излезем от кризата.)
Създателите на ИДИЛ
Ислямският Халифат си е разработка на ЦРУ, МОСАД и МИТ, забележете, как няма нито един враждебен жест на ИДИЛ към Турция, Израел и евреите, дори и само заплаха на думи. Това трябва да ни говори нещо. Путин разбърка играта, като се намеси военно в Сирия. Европейските народи видяха в лицето на Русия защитник от ислямистката паплач. Дори на държавно ниво, Франция след атентатите в Париж бавно завиваше към съюз с Русия срещу главорезите в Сирия. Източна Европа затвори вратите си за мигрантите. И в този момент дойде провокацията на неоосманистките управляващи в Турция със свалянето на руския самолет. Това си е чиста форма на агресия от страна член на НАТО. Да напомним, че НАТО е отбранителен, а не нападателен съюз и никой не е длъжен да защитава Турция, в нейните имперски авантюри. Тя трябва да се оправя сама в кашата, която забърка. И най-добре е изобщо да бъде изключена от НАТО. Не само заради този "нож в гърба" на руснаците - единствените, които воюват истински срещу ислямистите в Сирия. Турция продължава да е страната, истински подкрепяща ИДИЛ и "Ал Кайда" в Месопотамия. 
Турските войски бездействат срещу ИДИЛ, но свалят руски самолети.
Подкрепа, с нелегална търговия с идилския петрол и антики, с внос и износ от и за Европа, на джихадисти и всякаква ислямистка сган: "Редица турски и сирийски медии твърдят, че семейството на Реджеп Ердоган активно сътрудници с „Даеш“, пише РИА Новости. А президентският син Билал Ердоган (34 г.) де факто контролира петрола в Турция и го купува на черно от джихадистите. Доходите му обаче сериозно намалели след началото на руската военна кампания в Сирия. В семейния бизнес участват и други членове на семейство Ердоган, казва пред РИА Новости анализаторът Станислав Тарасов. Така например президентската дъщеря Сюмие притежава военна болница в Югоизточна Турция, където се лекуват бойци от „Даеш“. Подкрепа с оръжие, обучение, доставки, тренировъчни лагери в Турция и военни болници за джихадистите: "Турски съд вкара в затвора журналисти, разкрили доставки на оръжие за ислямистите в Сирия. Двама водещи журналисти в турския опозиционен вестник „Джумхуриет”, цитиран от БГНЕС, бяха вкарани в затвора в четвъртък вечерта заради публикации за доставки на оръжие в Сирия, съобщиха турските медии." 
Турската армия спира кюрдски бежанци от град Кобане на границата си, но
бомбардира позициите на  кюрдските бойци от ПЕШМЕРГА биещи се с ИДИЛ
 
С бомбардировки на турската авиация над кюрдските позиции - чийто войски ПЕШМЕРГА са единствените местни сили постигащи военни успехи срещу ислямистите. На видеото по-долу ще видите как конвой с оръжие на турската армия свободно преминава през контролен пункт на ИДИЛ в Сирия.
Такова поведение е недопустимо за страна член на НАТО, претендираща да е срещу ИДИЛ. И е крайно време правителствата в Европа и САЩ да вземат мерки срещу този неоосманистки ислямист Ердоган, или ако продължат да си затварят очите, народите да ги принудят насила с протести или с предсрочни избори.
Добре дошли ислямисти
Ако Европа има воля и започне най-после да провежда самостоятелна политика, точно това трябва да се направи с ултиматум към САЩ. Първо Турция да затвори напълно границата си със Сирия и да преустанови съдействието си за главорезите, или ако това не стане, да бъде изключена от НАТО. Но при тези западноевропейски предателски правителства, това за момента е утопия. Явно, или ще трябва да се свалят предсрочно с протести, или с предстоящите избори. ПЕГИДА в Германия е светлата надежда на цяла Европа. Докато марионетките на САЩ - Оланд и Меркел са в управленските си кресла, нищо хубаво не очаква Европа.
Барак Обама с двата си верни европейски пудела
Сатанинските сили са ни подготвили това, (на снимките по-долу от териториите на ИДИЛ), което неизбежно, ще дойде и в Европа. Ако някой не застане на пътя на изродите.
Така убиват християни в Сирия

Убийства на невинни хора с американско оръжие

Масови екзекуции на мирни жители

Ислямът - "Религията на мира"
ИДИЛ убива египетски християни - копти, 
емигрирали в Либия, търсейки работа
А засега на пътя на главорезите към Европа, стои само руската православна империя. И по-добре руски успех в Сирия, отколкото предателската политика на Меркел към Европа като цяло и собствената й Родина - Германия.Както викат антиислямистките демонстранти на митингите в Германия: "Меркел в Сибир, Путин в Берлин!"