петък, 15 януари 2016 г.

"Биволъ" отряза главата на премиера Борисов

След този запис на разговора Ченалова - Янева, който пусна "Биволъ", министър-председателят, или ще подаде оставка, или ще бъде съден. Вече няма измъкване, както стана с Мишо Бирата. Край - падението му започна. Идват нови избори. България вече няма да е същата.

Транскрипция:
В. Я.: Факт е, че към определени жени има и положително отношение. От тия, с които е бил.
Неизвестен Мъж: Сигурно.
В.Я.: Така е, ся, има една, на която и купи къща в Барцелона за милион и половина евро! Има една друга, тя ходи в „Шервиньо“, забраих й името как се казваше, която беше на един негов много близък приятел от „Котараците“ жена. Как се казваше не мога да се сетя в момента. Както и да е. Тя му беше протокол.
Мъж: Ъ-хъ.
В.Я. Ииии… Макар че тоя му беше много близък приятел той се залюби с нея, ма в смисъл, не знам после какво стана, в смисъл още ли са заедно, разделиха ли се, нямам представа. Не мога ти кажа кво стана.
Мъж: (въздиша).
В.Я. Но към нея определено имаше отношение, в смисъл, не му беше като за едното чукане.
Мъж: Да. (въздиша).
В.Я.: За сметка на това за Мая бяха разбрали половин София.
Мъж: Ъ-хъ.
В.Я.: Което е страшно неприятно да ти кажа.
Р.Ч: Ужасно.
В.Я.: Все пак.


Проблемът сега е съвсем друг. Кой ще го наследи като министър-председател? Коя партия ще спечели предсрочните избори? Радан Кънев се готви да го замести. А това не бива да се допуска в никакъв случай.


Десислава Кръстева
"От записания разговор се разбира също, че Бойко Борисов е имал специална връзка с жена на свой близък от кръга на „Котараците“. Тази компания се състои от близки на премиера, получаващи облаги под формата на обществени поръчки. Най-изтъкнатият „котарак“ е Александър Сталийски, за когото се разбра, че е „взел Рубин“ чрез цесии на милионите си в КТБ. Дамата, за която става дума в този запис „ходи в Шервиньо“ (облечена в дрехи от италианския дизайнер Ermanno Scervino), и е била назначена като сътрудник по протокола на премиера Борисов. На такова описание отговаря Десислава Кръстева, съпруга на Ивайло Кръстев, който е собственик на дискотеката „Син Сити“. Десислава Кръстева е назначена за Главен специалист в Дирекция „Правителствен протокол“ към МС на 2 ноември 2009 г. – показа проверка на Биволъ."

За съвместните далавери на Ивайло Кръстев с Бойко Борисов тук.