сряда, 6 януари 2016 г.

Има ли заговор за унищожението на Европа?

Едно много показателно видео как държавата Израел (Ерец Исраил) си пази страната, суверенитета и сигурността, като не приема никакви мигранти, и с право, и какво натрапва еврейката Барбара Лърнър Спектър за Европа. Тя беше шеф на фондация "Пайдея" в Швеция докато съпругът й беше главен равин на Стокхолм. Фондацията беше финансирана от държавата, но после като разбраха за какво точно работи, прекратиха финансирането и я изгониха от страната. Даже и толерантните до глупост шведи го направиха. Изказването на Барбара, което ще видите е направено в края на 2011 г. по повод тогавашните арабски преселници безчинстващи в Швеция. (По този повод вижте статията "Швеция - изнасилената страна") Даже още не беше започнала "арабската пролет", която доведе до сегашната ислямска нашественическа вълна. Има ли заговор за унищожението на Европа или не? Долу е видеото, ако не знаете иврит има субтитри на английски.

Ето част от изказването й: "„Мисля, че има активизиране на анитисемитизма, понеже в този исторически момент Европа още не се е научила как да бъде мултикултурна. Мисля, че ще станем свидетели на конвулсиите на тази трансформация, която трябва да се случи. В Европа вече няма да ги има онези монолитни общества, които съществуваха през миналото столетие. ЕВРЕИТЕ ЩЕ БЪДАТ В ЦЕНТЪРА НА ТОВА. Европа трябва да бъде изцяло трансформирана. Тя започва да работи в мултикултурен режим и негодуванието ще е срещу евреите заради водещата им роля в този процес. Но без тази ръководна роля и без тази трансформация Европа няма да оцелее.”  
И още един факт: "Джонатан Самюълс, репортер на Sky News, който в момента се намира на остров Лесбос, Гърция, показа ръководството, което се дава на мюсюлманските имигранти, преди те да тръгнат за Европа. 
Джонатан Самюълс показва ръководството на Сорос

Ръководството е отпечатано и се разпространява от групата „W2eu“ на «Отворено общество“, организация, финансирана от Джордж Сорос. Справочникът съдържа различни съвети, карти, телефонни номера и препоръки как най-добре да се устроят и адаптират в различните европейски страни. Наръчникът е написан на арабски език, като по този начин поощрява имиграцията от конгломерата ИД и Близкия изток в европейските страни." 
Има ли заговор за унищожението на Европа или не?
Бъдещата Европа каквато ни я готвят
толерастичните - либерасти - дегенерати - Еврабия. 

Още доказателства по темата:
"Ислямското нашествие"
"Предателството на Ангела Меркел"
"Председателят на БАН глупав ли е или просто предател?"
"Ердоган да си подава оставката"
"Третата световна война започна"
"Трябва ни не антитерористична а антитолерастична операция"
"За забраната на БХК - анти-българският Хелзинкски Комитет"
"Платените предатели - соросоиди в България"
"Обръщение на интелектуалците срещу миграцията"
"Възвание на Светия Синод на Българската Православна Църква срещу ислямското нашествие"

Резултатите от ислямското нашествие досега - масови изнасилвания в Швеция, Норвегия и Дания още в предходните години и сега също. Там забраняват на пострадалите жени да подават жалби в полицията, или ако все пак го направят, не им дават да описват нападателите като араби и мюсюлмани. Толерастките им соросоидни организации веднага гракват за "расизъм" и "ксенофобия", обвиняват жертвите за нещастието им или в най-лекия случай ги убеждават, че "са се объркали в описанието на нападателите", които "не можело да бъдат в никакъв случай емигранти", а били "местни бели и руси и синеоки  скандинавци". Същото стана и в Германия  при нападенията в Кьолн и Хамбург, а сега и в Швейцария и Австрия в градовете Цюрих и Залцбург. За същите проблеми на Нова година в Хелзинки съобщи и финландската полицияВ предишни години изнасилвания е имало, и в Холандия, и в Белгия и разбира се пак извършени главно от араби или негри - ислямски изроди. И пак зависимите от толерастите медии премълчават нагло за проблемите. Ето тук едно видео, как негри и араби бият младо германско момиче в Кьолн, защото не им дава да я опипват. (Вижте го докато не са го изтрили.) Това не са хора, а изроди, но най-големите дегенерати са глобалистките толерастични либерасти, които управляват в момента Европа и целят унищожението й. 
Меркел и Цукърбърг договарят подтискането на
свободата на словото в Германия. Засега успешно.
Долната кучка Ангела Меркел направи специална среща с Марк Цукърбърг за да иска от него компанията му да изтрива веднага всички видеа, снимки и писания в германската мрежа на фейсбук, в които се разпространява истината за ислямските нашественици. И действително в Германия започна да действа "фейсбук полиция", която усърдно трие такива материали и преследва авторите им, дори да са самите пострадали жени. Те веднага биват обвинявани в "расизъм" и "ксенофобия". Но, забележете, фейсбук и туитър не трият ислямистките материали, дори на ИДИЛ в които има отрязани глави, трупове и мъчения. Правят го само анонимните, които обаче са преследвани от британските спецслужби. "След „прихващането“ на Анонимните от „Съвместната Група за разузнаване на Заплахи“ ( JTRIG), други звена на „Главен Правителствен Щаб за Комуникации“ (GCHQ) се насочват към различни политически активисти, определени като „радикални“.Правено е наблюдение, дори на хората които са посещавали сайта Уйкилийкс." Това трябва ясно да говори за какво става въпрос. В същото време слугинските медии мълчат и се държат като проститутки наети от управляващите. Това е всичко друго, но не и демокрация. Нарича се тоталитарна либерастия. Хубавото в цялата тази толерастка робия, наложена в Германия е, че немците вече се осъзнават, и някой ден неминуемо напрежението ще експлодира, и Меркел ще бъде обесена на "Александерплац", като национална предателка, заради държавната й измяна. Без съд и присъда. Най-доброто предстои.