петък, 29 януари 2016 г.

#SMS на #министър #Танев до #премиера #Борисов

"Под игото"
В седмицата на СМС-ите да покажем и един от бившия министър на образованието Танев  до премиера Борисов:

"Vruchihte mi ostavkata si mi. Prieh si mi ia."

В превод на български: "Оставката, която ми връчихте, я приех."

За този безполезен идиот и деянията на неоосманистката кучка - агент на МИТ - началничката на политическия му кабинет в министерството - Мюйессер Солак четем следното: "Солак е представител на Реформаторския блок и на партията на Корман Исмаилов Народна партия „Свобода и достойнство” (НПСД). Тя дори бе водач на кандидат-депутатската листа на РБ в Разград на парламентарните избори през 2014 г. Подозренията към Мюйессер Солак дошли от нейни опити да назначи двама съмнителни в регионалния Инспекторат на образованието в Благоевград, които били свързани с турските служби. Солак се очаква да напусне министерството заедно с Тодор Танев. Припомняме, че вчера премиерът Бойко Борисов поиска оставката освен на Танев, но и на целия му екип."
А после се питаме турско робство ли е имало или съжителство? И това не му е първата глупост на министър Танев, да си припомним как заедно с другия идиот - председателят на БАН - Воденичаров хвалеха книгата на Давутоглу, когато неоосманистът дойде да я представя в София.
Новата учебна програма по история
А ДАНС ще си свърши ли работата, като ги арестува и вкара в затвора със сурова, но справедлива присъда? И не само тези тримата, ами и всички активисти на неоосманистката Народна партия „Свобода и достойнство” - инструмент на Ердоган, както и ДПС-то на Ахмед Доган - филиалът на КГБ у нас. А и тези злокобни мафии да се разтурят най-после! Защо ДАНС мълчи, не само за това, а и за други неща, тук.