Важни писания

понеделник, 15 февруари 2016 г.

Войната вече е в ход

Войната предстои да стане световна
Още когато Турция свали руския самолет над Сирия беше ясно, че това е началото на Третата световна война. Но ето косвено потвърждение:
"Орденът, изповядващ „древен култ към смъртта“, който в момента контролира САЩ и Великобритания, подготвя „план/стратегия“ за глобална война, пише whatdoesitmean.comПозовавайки се (както обикновено) на изтичане от поверителни документи на Кремъл, в статията се посочва, че по време на частна среща, проведена по-рано между бившия държавен секретар на САЩ Хенри Кисинджър и президента Путин, американският гост е предупредил руския лидер, че орденът, изповядващ „древен култ към смъртта„, който в момента контролира САЩ и Великобритания,“не може да бъде спрян „, и че те подготвят за“ план/стратегия за „глобална война.
След като президентът Путин е получил предупреждението от Кисинджър, той е наредил незабавно да се въведе забрана за влизане в Русия на петима висши американски чиновници, идентифицирани като попаднали под контрола на „култа към смъртта“ на Клинтън-Обама. Всички те са били основните архитекти на възраждането на изтезанията в Съединените щати за своите „демонични господари“, при които, както и при режима на Хитлер преди тях, бързо са се разгръщали изтезания и масови убийства.
[Забележка: официалният документ за забрана на влизането на американски официални лица е ТУК. Те са: Алберто Гонзалес, Дъглас Фейт, Джон Рицо, Скот Байби и Уилям Джеймс Хайнс II]
Но най- голяма загриженост у президента Путин във връзка с дейността на „култа към смъртта“ на Клинтън-Обама е предизвикал разказа на Кисинджър за това, че режимът на Обама и неговите съюзници от НАТО са готови да започнат Трета световна война, като провокират Турция (която вече въведе войските си в повишена бойна готовност), да атакува руските въоръжени сили в Сирия, което, разбира се, ще застави Русия да отговори мащабно."
Разбира се в дъното й е сегашната "империя на злото" .- САЩ. Парадоксално бившата "империя на злото" - СССР, вече не съществува, а възродилата се от пепелищата й Русия е на страната на добрите - християнството, срещу ислямските терористи. Няма нужда да си пророк за да кажеш, че предстои разпад на Турция, поради войната с кюрдите - на нейна територия и в Сирия и Ирак. Което трябва да ни направи умни - да възстановим армията незабавно и да сме готови да отблъснем турски атаки срещу нас, заедно с Гърция и НАТО. Като начало трябва да построим незабавно оградата по цялата ни граница с Турция и да спрем всякакъв прием на ислямистки нашественици маскирани като "бежанци". ДАНС да се размърда и да арестува всякаква турска "пета колона", като започне от Доган, през Местан, Корм(оран)ан и Касим (Взел) - Дал и да ги затвори задълго на топло. Разтурване на ДПС, НПСД, ДОСТ и всякакви други такива чужди агентури. Защото тази година ще е критична за България и Европа. Правителството да престане да се държи като слуга на Меркел и заедно с Полша, Унгария, Чехия, Словакия, Румъния, Сърбия и Македония да тропне с юмрук по масата на Европейския съюз и да наложи спасителната политика за цяла Европа. А тя е една единствена - цялата досега нахлула в Европа ислямистка пасмина - вън. Обратно на корабите и в Африка и Азия. Но преди всичко това   удар по "Ордена, изповядващ „древен култ към смъртта“, който в момента контролира САЩ и Великобритания" - тоест разтурване на всички соросоидни структури у нас, конфискация на парите и активите им, затвор за ръководителите им. Войната ще бъде безмилостно жестока, но силите на светлината ще победят слугите на сатаната. Армагедон предстои, но Бог е на наша страна.

Както казва апостол Павел в Римляни 8:31: „Ако Бог е откъм нас, кой ще бъде против нас?“



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves