Важни писания

четвъртък, 18 февруари 2016 г.

Съдът призна Петя Славова за крадла

Това е "банкерка", а не евтина
 курва в квартална кръчма
Най - после една добра новина от съда: "Славова заведе дело за клевета срещу Явор Дачков за това, че я е нарекъл "крадла" и я е посочил като пример за срастването на мафия и държавна власт. В изложението си на въпросните пресконференции журналистът заяви още, че Петя Славова е покровителствена от няколко правителства и тогавашното ръководство на МВР, по времето на Цветан Цветанов, я пази и поради тази причина престъпленията на "Инвестбанк" остават ненаказани, а на вложителите и до днес не са върнати откраднатите пари.....С присъда от 8 май 2014 г. Софийският районен съд (СРС) призна на първа инстанция подсъдимия Явор Дачков за невиновен и го оправда по повдигнатите от Петя Славова, собственик на "Инвестбанк", обвинения в оклеветяване заради негови твърдения, направени на няколко пресконференции в края на 2011 и началото на 2012 г. По делото бе оправдан и Петър Маринов, бивш главен счетоводител на "Инвестбанк", който твърдеше, че е извършил източване на сметки в банката по личното нареждане на Петя Славова. Предявените граждански искове от Славова срещу Дачков и Маринов в размер на по 50 хил. лева също бяха отхвърлени изцяло от Софийския районен съд, а Славова бе осъдена да заплати на Дачков направени разноски по делото от 3500 лв." Повече на сайта на "Гласове". Е, сега вече официално знаем, че е крадла. А, че е и проститутка е публична тайна. Там няма даже и нужда от съдебно решение. Достатъчна е снимката й по-горе.

Още по темата за престъпленията на "Инвестбанк" и Петя Славова:

Как банката на Петя Славова открадна  един милион на свой клиент. И не за пръв път.

Агенцията по вписванията - съучастник на кражбите и измамите на "Инвестбанк" - банката на Петя Славова
Кражбата на 9 000 000 от сметки на клиент в "Инвестбанк". Потърпевшият впоследствие е убит при съмнителни обстоятелства.
Убитият Манджуков, на който "Инвестбанк" открадна 5.5 милиона долара.
Беззаконията на БНБ, затваряща си очите пред престъпленията на "Инвестбанк".
Безобразията на съда в полза на Петя Славова и "Инвестбанк".
Лъжите на Левон Хампарцумян - инженерът-химик, правещ се на банкер.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves