петък, 5 февруари 2016 г.

Нагло посегателство над нашите пари

В САЩ и Израел е забранено със закон неправителствени и политически организации да получават финансиране от чужбина. Русия също въведе такъв закон и соросоидите подскочиха срещу "това посегателство" над "демокрацията, правата на човека" и "отвореното общество". По-точно би било да се каже - "Отровеното общество" - мечтата на Сорос. Отровеното с толерастия, малоумие, перверзии, содомии и извратености общество - цел и мечта на всички предатели - грантаджии, наричани още "непеошници". 
Да, но руската държава се наложи и ги отряза чуждестранните агенти. И затова Русия е лоша, а САЩ и Израел са добри. А, впрочем Путин им бръкна в здравето на перверзниците и със закона за забрана на хомосексуалната пропаганда сред малолетните. Тук много ги заболя содомитите. Ама не отзад, където би им било хубаво. 
Тези закони е хубаво да ги преведем, съберем в едно и предложим на Народното ни събрание да ги приеме по примера, ако не на лошата Русия, то по примера на "братските страни" Израел и САЩ.
А сега по първия въпрос, да видим България на какъв хал е. Като начало да допълним списъка на грантаджиите - отцеругатели за които писахме тук навремето. И частично тук. Ето още едни "хубави хора" глътнали за антибългарската си работа около 34 000 000 лева. 
Схемата на октопода
За какво са взели парите ли? За да правят "съдебна реформа". По Христо Иванов - ски. Видяхме ги вече, какво и как, направиха. Или поне се опитаха, ама не им се получи съвсем, та чак и министърът си тръгна. Всъщност идеята им беше да махнат едни хора на мафията от съдебната власт и да ги заместят с едни други хора пак от мафията, но от правилната - тяхната проамериканска мафия. Не че сегашната протурска е много хубава. Някой да не си помисли, че Делян Пеевски, който си сложи Цацаров за главен прокурор и командва ВСС (Висшият Съвет за Слугинаж) е от правилната част на мафията? Та като ще правим съдебна реформа трябва да изметем до здрава основа всички мафии, и турската, и американската, и руската, и олигархичната, и корупционната, и дегенератската и т.н. Но за това по-нататък. Ето и по-подробен списък кой, колко е взел от грантаджиите.
И сега решили да ни зарадват с още една идея. Прокарали в проектозакон, който за щастие още не е минал през гласуване, идеята да откраднат едни над 80 000 000 лева от данъкоплатците. "Въпросното изменение предвижда 3% от подоходния данък на всеки българин директно да се насочват поравно към избрано от него НПО, културна организация и регистрирано у нас вероизповедание. При положение че за 2014 г. приходите в хазната от данък общ доход са били над 2,7 млрд. лева, отчислението би възлизало на общо 82 млн. лева, показа проверка на агенция Монитор."  Тоест с нашите пари да издържаме и хрантутим безродници разрушаващи нацията, обществото, семейството, държавата, морала и историята българска. 
Сега обаче имаме и контраход. Ами, нека Народното събрание да приеме тази хубава идея, ама с едно допълнение. Първо, никое НПО да няма право да получава пари от чужбина, както в САЩ, Русия и Израел, ама няма "съюзнически страни", като САЩ, или "страни от европейската общност" или "НАТО" и други такива "приятелски субекти". От-ни-къ-де другаде - само от тези 3% от нашите данъци, които да определяме сами, къде да отиват - кеф ти в Читалище "Родолюбие", кеф ти в местното православно църковно настоятелство, или в детски хор "Аз съм българче". И тогава познайте, дали някой ще плати на анти-Българския Хелзинкски Комитет или на "Отровено общество"? Ще умрат от глад толерастите - соросоидни грантаджии...
И второ, да спрат НПО-тата да се занимават с политика. И бездруго е забранено в конституцията ни.
Чл. 12. 
(1) Сдруженията на гражданите служат за задоволяване и защита на техните интереси.
(2) Сдруженията на гражданите, включително синдикалните, не могат да си поставят политически цели и да извършват политическа дейност, присъщи само на политическите партии.
Пиша го просто като едно предупреждение към соросоидните НПО-та.

Няма коментари:

Публикуване на коментар