Важни писания

сряда, 9 март 2016 г.

"Любимият" кмет на Пловдив - "Мамин Ваньо"

Иван Тотев - "кмет"
Това недоразумение, не е избрано от пловдивчани за кмет, макар че кара втори мандат в момента. Той заграби властта на два пъти с нагло фалшифицирани избори, които услужливата съдебна система на два пъти му ги призна за "законни". Беше си направил специален обучителен филм на партия "ГЕРБ", където играеше главна роля, като даваше указания на съпартийците си, как да манипулират и фалшифицират избори. Цветан Цветанов разпространи този филм като задължителен за обученията на шайката ГЕРБ в цялата страна през 2010 година. 


Хубаво е да го изгледате за да видите за какво става въпрос. "Бай Ганьо прави избори", ряпа да яде. Бедна му е била фантазията на Алеко Константинов, какво ще се случва в многострадалното му Отечество след 120 години, не му е стигнало въображението..
Но този път "мамин Ваньо" настъпи здраво мотиката. Събаряйки най-старият и красив склад за тютюн - паметник на културата от национално значение, заради корупционна сделка си зачерта политическото бъдеще. Сега го очаква само криминално такова, дай Боже и затворническо.
А ето и какво пишат пловдивчани за него, оценката им е страхотно точна:

"Смъртните грехове на Тотев към пловдивчани:

  1. Не приема и не се среща с простосмъртни граждани. Надменен, ехиден и мизантропичен параноик с пълна липса на диалогичност и човешки контакт. 
  2. Никога не се вслушва и не счита за нормално и естествено да вземе под внимание желанието и мнението на пловдивските граждани по важни за всички въпроси. 
  3. Краде безогледно. 
  4. Построи ненужно, непълноценно, тясно и дефектно кръгово кръстовище за милион и двеста хиляди, което сега ще разруши, за да прави на негово място подлез за пет милиона. 
  5. Уж ремонтира "Цар Симеоновата градина" за 11 милиона, при положение, че вложеното там не е повече от три милиона. Останалите пари ги няма. 
  6. Вложи 15 милиона лева в частичен и козметичен ремонт на части от няколко булеварда, които се напукаха, пропаднаха, нацепиха и нагънаха буквално дни след ремонта. 
  7. Проектира безумни велоалеи, които вместо да вършат полезна работа, създадоха критични точки за живота на велосипедисти и пешеходци. 
  8. Построи спортна зала за 61 милиона лева, въпреки че строителството там не струва повече от 7 милиона. 
  9. Изтегли заеми за над 50 милиона лева, които ще поставят общината във финансов ступор през 2018 година. 
  10. Позволи на известни олигарси да рушат, копаят и строят на Бунарджика, който е защитена от няколко закона територия. 
  11. Събори незаконно Тютюневия склад 
  12. Системно саботира пловдивския бизнес, като дава най-големите строителни поръчки на едни и същи софийски и асеновградски фирми. 
  13. Събори кабинетите и заграби три декара от училището, което е завършил, за да си прокара нова улица непосредствено до семейния хотел Империал. Единствената нова улица в мандатите му до момента. 
  14. Увеличи ненужно и драстично месните данъци и такси, като направи живота в Пловдив наистина труден за обикновените хора. 
  15. Всекидневно пълни хотела си с поръчки и събития, за които плаща община Пловдив. Нямало конфликт на интереси… 
  16. Изсече 40 декара гора на Гребната база и промени статута на целия парк Отдих и култура. Сега там може да се застроява на 80 процента от територията, преди беше разрешено само до 1 процент. 
  17. Разпродава безогледно общинската собственост, след като предизборно беше обещал общината само да купува, без да продава имоти. 
  18. Заради несвършена от неговата администрация работа и липса на контрол от негова страна, загинаха хора – жена бе убита от висяща тролейбусна жица, закачена от камион на Централна гара, а мотопедист си строши главата в стълб, след като пропадна в дупка на Коматевския възел. 
  19. Спечели изборите с измама два пъти 
  20. Направи за смях и резил структурата на ПП ГЕРБ в Пловдив с личните си интриги и не-мъжко поведение."

"Не са само това греховете му. Ами вдигането на данъците до най - високите в България , ами " златната " зала за 60 милиона, ами съсипването на летище Пловдив, ами изрязането на дърветата на Гребната, ами изтърваването на водния проект за 130 милиона и пр. и пр. ......."

"Защо забравихте изгонването на цялата общинска администрация и подмяната й с калинки - всичките от клубовете на ГЕРБ. Тази администрация не я пипнаха нито Гърневски, нито Чомако , нито Славчо. Затова работата вървеше, защото беше с опит."

"Още два гряха - Райна Петрова и Павлинка Кацарова. Няма прошка!"
Къщата на "Маминия Ваньо" - подарък от мама Роза или от данъкоплатците
С всеки мандат на Тотев, било като областен управител - 2009-2011 г., било като "кмет" - 2011-2015 и 2015-?, хотелът му "Империал" се разширява, уголемява и клонира по черноморското и беломорско крайбрежия.
Хотелът на Тотев расте с всеки мандат
Имаше разследване на телевизията на Бареков навремето и даже го дадоха в прокуратурата "Маминия Ваньо". После и "Патриотичния фронт" - две години по-късно попита прокуратурата, защото бави преписката, но безрезултатно.
Вижте филмите с имотите му снимани още през 2013-2014 година тук.


Следва продължение: "Далаверата с тютюневия склад"


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves