Важни писания

петък, 11 март 2016 г.

Москов е национален предател

“И той ще накара всички, големи и малки, богати и бедни, свободни и обвързани, да приемат белега на звяра на дясната си ръка или на челото; та никой да не може да купува или продава, ако няма белега, или името на звяра, или числото на неговото име. Тук е мъдростта. Който има ум, нека пресметне числото на звяра, понеже е число на човек. И числото му е шестотин шестдесет и шест.”
(Откровение 13:16-18)
Чиповете са готови отдавна
Отдавна знаем за намерението на глобалистките изроди да поставят микрочип в телата на всички хора - в дясната ръка или на челото. Уж за лесни "електронни разплащания" или "електронен паспорт", а всъщност за абсолютен контрол на живота ни. Малък откъс от историята: "Д-р Чарлз Сендърз е главен инженер на проекта за оригиналните био-медицински чипове, които бяха внедрени в хора по медицински съображения. Тези чипове бяха превърнати от био-медицински в опознавателни. В хода на този процес, на доктор Сендърз беше позволено да седи до Хенри Кисинджър, когато той коментираше потенциалното идентифициране на пет милиарда души на Земята. В разговор със Сендърз, Кисинджър каза: “Ние не можем да контролираме, ако не можем да идентифицираме всекиго на Земята”. Цялата история тук.

Но ето че скандалният и неадекватен министър на здравеопазването Петър Москов направи опасна първа крачка към това с безумната си и антинационална идея за приемане на пациенти в болниците или пазаруване в аптеките само с пръстови отпечатъци. "Това ще даде яснота дали вие присъствате в болницата, когато ви се изписва лечение, дали присъствате в аптеката, когато някой казва, че сте си купил медикаменти" - казва Москов. Даа, така се започва, днес пръстови отпечатъци, утре ще има и микрочипове под кожата... А всъщност това е незаконно съгласно конституцията и закона за защита на личните данни. Но не това е главното. 
Въпросът е, че той иска да вкара турска софтуерна фирма да прави системата, с което ще подари на неоосманистка Турция безценна база данни. Ето това е национално предателство. Пита се къде спят онези идиоти от ДАНС? Защото досега само от Патриотичния фронт се противопоставиха: "Преди три дни „патриотът“ Валери Симеонов се закани, че ще иска вот на недоверие на правителството, ако турска фирма ще прави скенерите за пръстов отпечатък. Симеонов каза, че имал непотвърдена информация, че се водят преговори за изработка и доставка на такива скенери за пръстов отпечатък с турска компания: „Искам официално да заявя, че ако има такова нещо, авторите на тази идея просто ще се сблъскат с товарния влак, наречен „Патриотичен фронт“ (ПФ) и от този сблъсък няма да последва нищо хубаво. Това може да предизвика нов вот на недоверие, иницииран от ПФ. И дума не може да става да продължава подкрепата на правителство, което ще даде нашите пръстови отпечатъци да се четат от турска фирма.„- пише сайтът "Афера", който пръв разкри далаверата.. 
А засега трябва предварително да заявим твърдо на този държавен изменник и национален предател Москов, че ще му бойкотираме идиотската идея, като не си даваме пръстовите отпечатъци. Време му е и за оставка и съд. Дотогава, тотален бойкот, а някой ден ще го бием и с домати по улиците на София. Аман от  турските връзки на такива ибрикчии... Първо бяха отровните ваксини пак внос от Турция, скандал с който се зае и прокуратурата, а стигна и до Брюксел, където го оцениха като пробив в сигурността на съюза. А сега и това...
Но докато дойде време да му "вземем главата на министъра", междувременно елате на поредния митинг с искане за изгонването на турския посланик от София на 15-ти март. Събитието се организира тук. За България!

Ето и призива на организаторите:
"На 15 март 2016 (вторник) от 18 часа

Сборен пункт: Паметника на Патриарх Евтимий (Попа)
Шествие до посолството наТтурция на бул. „Васил Левски“ 80

• Турция ислямизира България съзнателно като вкарват служители на техните тайни служби за да извършват подривна дейност и нелегални имигранти с цел подмяна на българското население. 
• Турция е основен организатор и разпределителен център за вкарване на нелегални от Близкия изток, Африка и Азия в България и Европейските държави. 
• турската политика винаги е била и продължава да бъде престъпна, терористична, целяща възстановяване на османската империя. Цел, която открито демонстрират!
• Турция води война срещу Сирия и Ирак, а към България, Русия, Армения и Гърция водят агресивна политика.
• ТУРЦИЯ Е НЕЛОЯЛЕН, НЕПРЕДСКАЗУЕМ И ОПАСЕН СЪСЕД!!!

Лакеите от колониалното правителство и президентство в България мълчат, но Българският народ категорично заявява своята достойна позиция за спиране на тероризма и агресивната турска политика!



Незабавно отзоваване на турския посланик от България!


ЗАЕДНО ДА СПРЕМ ТУРСКАТА АГРЕСИЯ!


www.bgzemia.blog.bg
bg_zemia@abv.bg"



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves