петък, 25 март 2016 г.

Подкрепа за Динко Вълев


"Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин. Измяната и предателството към отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона."

Чл. 59 (1) от Конституцията на България 

Динко Вълев, обикновен българин
Време е да се саморазправим със соросоидните безродници от антибългарския Хелзинкски комитет. Подали са жалба в прокуратурата срещу Динко Вълев от Ямбол, човекът заместващ отсъстващата гранична полиция. Можете да прочетете за тази тяхна поредна наглост тук. А да напомня, че бяха предложили убиецът Джок Полфрийман за "човек на годината". Значи, пияният австралиец - (войник в британската армия, която уж ни е "съюзник" в НАТО) заклал с военен нож 19 годишно българско момче и наръгал друго за тях е "герой", а защитникът на Отечеството е "престъпник". Бургазлии трябва да направят митинг пред полицейското управление, в което го викат на разпит, а ние софиянци пред централата на БХК. Разбира се полицията и прокуратурата трябва да си свършат работата и да проверят жалбата, като констатират, че "няма данни за престъпление", защото просто като добър българин той е изпълнил това: "Защитата на отечеството е дълг и чест за всеки български гражданин."  Даже Динко заслужава орден за заслуги към Отечеството. "Прецедентът" Плевнелиев да се сеща. Просто им го намекваме, защото иначе има и второ изречение от горецитирания текст от конституцията: "Измяната и предателството към Отечеството са най-тежки престъпления и се наказват с цялата строгост на закона." Да не му дойде времето да им приложим към тях този член. И тогава да няма: "Ама не знаехме, не чухме, не видяхме, такова беше времето..."
А прокуратурата и полицията да видят тази картинка долу, това е оценка за тяхната работа досега. Случаят Динко е поредно доказателство. Много е популярна в мрежата, да се замислят защо ли.
Кого търси и кого пропуска да търси полицията
А е по-хубаво прокуратурата и полицията да внимават в тази картинка долу:
Най-верният приятел на българския мъж,
 дори преди колата и кучето
Може би Динко не е полагал военна клетва за да защитава Родината ни, защото е млад и едва ли е бил в казармата, но ние, които сме полагали такава клетва, сме много и сме с него. И той е един от нас. Знаем как се държи автомат Калашников, как се разглобява и чисти, как се употребява по предназначение. А и нас в казармата са ни учили как да умираме за България, ако се наложи и още повече са ни учили, как да убиваме враговете на България, така че да не се налага да умираме преди тях. А иначе и министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова трябва да отговори, защо на границата с Турция няма нито гранична полиция, нито ограда. Вижте видеото от патрулите на Динко край границата на 12 март тази година.
Премиерът Борисов дължи обяснение дали не се окрадоха парите отпуснати за строежа на оградата по границата и защо още не е готова. Дължи обяснение и България независима и суверенна държава ли е, щом американското посолство подслушва нашия телефон 112. Впрочем за пръв път той каза нещо умно: "Аз не мога да коментирам американските дипломати, но мога да кажа, че в случая такава глупост не им прави чест." Дано не му е и последното умно изречение, но поне нашето правителство може да връчи протестна нота на посолството на САЩ. Хайде, засега да не гони посланика, че е нов, но поне турския посланик може да обяви за "персона нон грата". Пореден митинг в София, ако трябва ще му напомни за това.
И последно за антибългарския Хелзинскски комитет. След подписката за неговото разтуряне те се бяха кротнали, но пак навириха рога. Време е да им ги отрежем от корен. Като за начало ето адресите им:
Централен офис
ул. "Върбица" № 7
София 1504
понеделник - петък, 10:00 - 18:00 ч.
Тел.: 02 943 487602 944 067002 943 4405
Мобилни : 0884 152 6410884 156 7260884 149 354
Факс: 0884 185 968
Ел. поща: bhc@bghelsinki.org

Програма за правна защита на бежанци и мигранти
ул. "Узунджовска" №1
София 1000
понеделник - петък, 09:00 - 17:00 ч.
Обедна почивка: 12:00 - 13:00 ч.
Тел./факс: 02 981 3318, 02 988 0057
Ел. поща: refunit@bghelsinki.org
На този адрес са безродниците, майкопродавците и отцеругателите -
соросоидните грантаджии от БХК продаващи Родината ни за долари

Можете да им изкажете своите почитания. Ако някой има на сърце, може да им прати жълти карамфили - два, четири, шест, осем или 20 като Слави Трифонов, по възможност изсъхнали, за да са по-евтини и да символизират благопожеланията ни към тях.

Понеже не можем да разчитаме на предателските колониални правителства в Европа, които заличават бялата раса и християнската цивилизация с приемането на ислямските нашественици е време да вземем защитата на Отечеството и Европа в свои ръце.

 Боят настана! Да живее България!Новият вариант на "Боят настана" на Слави Трифонов и хъшове е горе. А долу е с класическият текст, музика и аранжимент.


"Боят настана" е една от най-отличаващите се български патриотични песни. Нейният ритъм кара сърцето на истинския българин да забие учестено и да се докосне до славата и духа на подвига на някогашните българи. Текстът и е взет от "Панагюрските въстаници" - творба от първата стихосбирка на Иван Вазов - "Пряпорец и гусла".


Текст на песента:

Боят настава, тупкат сърца ни -
ето ги близо наште душмани.
/Дързост дружина вярна, сговорна -
ний не сме веке рая покорна./x2

Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода -
бой за чест и свобода, за мила рода.
/О, майко моя, родино мила,
земя си красна, райска градина./x2

Нека с тоз удар врага да смажем,
нека му гордо, братя, докажем,
/че сме строшили мръсни окови,
че сме свободни, а не робове./x2

Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода -
бой за чест и свобода, за мила рода.
/О, майко моя, родино мила,
земя си красна, райска градина./x2


Пълен текст на произведението:

Боят настава, тупат сърца ни,
ето ги близо наште душмани.
Кураж, дружина вярна, сговорна.
Ний не сме веке рая покорна!

Нека с тоз удар врага да смажем,
нека му гордо, братя, докажем,
че сме строшили мръсни окови,
че сме свободни, а не робове.

Гледайте в този пряпорец красен,
лева как тича волен, ужасен!
Левове всички днес се явете
люти и страшни за враговете!

Кого ли плашат турци злокобни?
Нихната ярост, удари злобни
ще се разбият нищожни, слаби,
в нашата правда, в нашите саби!

Ний за живота нямаме жалост,
но да не умрем, братя, на халос -
нека се мъчим колкото можем
повеч душмани мъртви да сложим!

Ако пък паднем в битката славно,
то в България ще незабавно
нови юнаци пак да въстанат
и вместо нази бой ще зафанат!

Нека мрем, както нявга сме мрели,
да живейм волни как сме живели!
Кураж, другари! Бог ще ни брани!
Смърт на вековни, черни тирани!