петък, 15 април 2016 г.

Въстанието предстои: 20 април 2016 година - София - "Операция Освобождение"

Боят настана
Е, започна се вече. Подхвърлиха оръжие и наркотици на Петър Низамов - Перата за да го осъдят. Вече е в ареста за 72 часа. Човекът, чийто отряд залови и върна в Турция 3-ма ислямски нашественика. Но в Бургас имаше протест пред съда, предстои и такъв в Малко Търново. Бивши граничари, военни и полицаи създадоха сдружение с над 100 човека и ще се включат доброволно в охраната на границата. 
И най-важното - организация на патриотични бивши военни и полицаи постави ултиматум на продажното ни колониално правителство и им даде срок до 18 - 20 април, когато ще им се потърси сметка пред Народното Събрание. Ето го и пълния текст:

"ВЪЗВАНИЕ

от Началник щаба на
Българско народно опълчение "Шипка"
към българския народ

Когато престъпниците са се превърнали във власт,
а държавата в престъпник, правото да бъде съдия
принадлежи на всеки български гражданин!

Официален герб на БНО Шипка Официален герб на Военен съюз
Официален герб на "БНО Шипка" Официален герб на "Военен съюз"

ВНИМАНИЕ!!!
ЗА ВСЕКИ, НА КОГОТО МУ Е OМРЪЗНАЛО ДА ЖИВЕ КАТО РОБ - РАЗПРОСТРАНЕТЕ ТОЗИ УЛТИМАТУМ!
1. ПРИНТИРАЙТЕ ГО.
2. ПОДПИШЕТЕ.
3. ИЗПРАТЕТЕ ДО ИНСТИТУЦИЙТЕ (с входящ номер при лично внасяне, с обратна разписка при изпращане по пощата).
4. ЗА БЪЛГАРИТЕ ПРОКУДЕНИ ПО РАЗЛИЧНИТЕ КРАИЩА НА СВЕТА - ИЗПРАЩАЙТЕ ДО ПОСОЛСТВАТА НА БЪЛГАРИЯ.
НЕКА ДА ЗАЛЕЕМ НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ ВЪВ ВЛАСТТА С ВОЛЯТА СИ!
5. АКО НЯМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГО ИЗПРАТИТЕ НА ХАРТИЕН НОСИТЕЛ, ПРАТЕТЕ ИМ ГО НА ЕЛЕКТРОННАТА ПОЩА КАТО ОТДОЛУ САМО ПОСОЧИТЕ ТРИТЕ СИ ИМЕНА И АДРЕС ЗА ОБРАТНА РАЗПИСКА.


УЛТИМАТУМ ОТ КОМИТЕТА ЗА НАЦИОНАЛНО СПАСЕНИЕ

ДО
РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ – „ПРЕЗИДЕНТ”

ДО
БОЙКО БОРИСОВ – „ПРЕМИЕР”

ДО
ВСИЧКИ – „НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ”

ДО
НИКОЛАЙ НЕНЧЕВ – „МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА”

ДО
МЕГЛЕНА КУНЕВА-ПРЪМОВА – „МИНИСТЪР НА ОБРАЗОВАНИЕТО”

ДО
ВСИЧКИ БИВШИ И НАСТОЯЩИ НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ, МИНИСТРИ, ПАРТИЙНИ ЕЛИТИ И ВЛАСТИМАЩИ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ПЕРИОД НА „ПРЕХОДА“

през всичките тези 25 позорни години.


ДО
ЗНАНИЕТО НА ВСИЧКИ МЕДИИ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

* * * * * * * * * * * * * * *УВАЖАЕМИ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА,Срок за реално изпълнение на исканията не поставяме, тъй като те отдавна трябваше да са удовлетворени.

Като представители на Суверена изразяваме позицията на по-голямата част от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, включително и на така наречените от вас етнически турци.БИВШИ И НАСТОЯЩИ ПОЛИТИЦИ,
ПОСТАВЯМЕ ВИ КАТО НЕОТЛОЖНИ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ СЛЕДНИТЕ ЗАДАЧИ:1.  ПО ОТНОШЕНИЕ НА ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

- Светкавичното възстановяване на цялата ограда и гранично контролно пропускателни и отбранителни съоръжения по цялата южна граница на България. Оградата трябва да бъде със триметрова железобетонна основа половината от която дълбоко в земята. Ако не спрете ордите от мигранти  нахлуващи в страната и се пролее дори капка българска кръв, вината и отговорността ще са ваши. Затваряне на западната и южната ни граници за всички чужденци пристигащи от Близкият изток, Азия и Африка без визи. Форсирано изграждане на защитна железобетонна стена със спирала Бруно върху нея и възстановяване на всички гранични съоръжения.
- Драстично повишаване на заплатите на българските полицаи и военнослужещи и осигуряване на всички нужни за изпълнението на задълженията на гранична полиция – модерни палатки, фургони, средства за комуникации, транспорт, защитни облекла, екипировка и оръжие.
- Осигуряване незабавно на интензивно обучение, екипиране и достоини условия за работа и живот на българските военнослужещи, полицаи и техните семейства. Те са тези, които, ако се наложи, ще пролеят кръвта си за Родината, докато вие ще избягате в чужбина при тайните си банкови сметки или ще се опитате да се скриете зад гърба на служителите от НСО 
- Спиране продажбата на имоти, оръжия и ресурси на МО и възстановяване на всички войскови части и поделения в Южната част на страната.
- Отмяна на всички престъпни и  предателски текстове в Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България. Включително и на Закона за преминаването през или пребиваването на територията на България на всякакви „съюзнически” според вас - а по същество чужди за народа ни окупационни войски. Българският народ не е провеждал референдум за членство в агресивният военно политически блок НАТО и поради това „де юре“ не се явява член на тази престъпна организация служеща само за разпалването на войни и поробване на отделните нации от световната мафия! 

2.  ВЪТРЕШЕН РЕД И СИГУРНОСТ

- Милионите за подслушване в бюджета на МВР светкавично да бъдат пренасочени за изграждане на оградата по границата ни и за увеличаване на заплатите на полицейските служители! Най-вече на тези, които работят на терен. Както и за незабавно осигуряване на условия за изпълнение на техните служебни задължения, осигуряването на компютри, гуми, транспортни средства, оборудване, консумативи и др. За да могат да успешно да служат на българският народ и държава. Както и на –  достойни условия за труд и живот на техните семейства.
- Ремонт на всички РПУ-та в страната и оборудването им със съвременна техника, консумативи, обновяване на научната дейност и оборудване в специализираните лаборатории , звена и институти.
- Възстановяване на всички военни училища в страната и ускорен извънреден прием на деца от семействата на бедни и безработни или безимотни българи за школници и курсанти.
- Мобилизиране на всички възможности на армията и полицията за опазване на границите, териториалната цялост и независимост на страната, включително с помощта на доброволци от българското население.
- Прекратяване на всички  така наречени „обществени поръчки“- по същество престъпни схеми за обогатяване на елита и на всички проекти, нанасящи трайна вреда върху българската природа или подпомагащи геноцида, ограбването и изтреблението на българската нация, в това число: проучването и добива на шистов газ, концесии за проучвания и добив от чуждестранни фирми на нефт и газ на българска територия и шелф -. Забраната на добива и преработка на злато от чуждестранни фирми, на изсичането на българската гора и износа и в чужбина, на презастрояването на българското Черноморие, на завземането от частни фирми и мафиотски кръгове на българските планини и природни ресурси и др.
- Незабавно стартиране на военно-патриотично обучение за всички желаещи български граждани както и на ускорено военно обучение на целият военно мобилизационен резерв на армията.
- Преустановяване -необоснованите откази за издаване на разрешителни за оръжие на българските граждани и най-вече на тези, които са отслужили военна служба. На същите след психо освидетелствуване да се издават разрешителни при облекчен режим, ниски такси и  при опростена процедура. 
Незабавно законово гарантирано и неотменимо правото на всеки български гражданин да притежава и носи оръжие за защита на своят дом, живот, свобода и семейство! И за защита независимостта на нашето Отечеството.
- Незабавно прекратяване на тоталната корупция разяждаща с раковият си тумор цялата ни държава и поробващите народа и децата ни въшни заеми!
- Незабавно излизане от Трансатлантическото споразумение за търговия и инвестиции, подписано от ЕС като опасно за националната сигурност, финансова система, териториална цялост и независимост на страната. 
- Публично оповестяване на информацията-  Кой и кога предаде БНБ под чужд контрол и лиши българските народ и държава от правото сами да печатат парите си -вместо да се вземат заеми с убийствени и навеки поробващи народа ни лихви? Незабавно връщане на БНБ и Монетният двор под българска юрисдикция и контрола на народа, включително печатането на българските парични знаци. 
- Незабавен мораториум върху всички кредитни задължения на български граждани и фирми в случаите на забава или предсрочна изискуемост от банките до обективното отпадане на финансовата и икономическа криза в света. Финансовата и икономическа криза като общоизвестен факт не подлежат на коментар, обяснения, доказване и обосноваване на влиянието й върху всеки български гражданин. 
- Незабавно осигуряване на подслон, изхранване и лечение на всички бездомни българи останали без жилища-  ограбени от банки, измамници и организираната престъпност.
- Незабавна отмяна и забрана за налагане на глоби които надвишават една трета от минималната работна заплата – защото така насила превръщате гражданите в престъпници. За да ги изплатят трябва да извършат престъпление и се превърнат в такива а ако не ги платят ги считате за такива. - Незабавно преустановяване на всякакви действия по преследване, подслушване, полицейски, административен и данъчен рекет и натиск над всички национално отговорни, патриотични и родолюбиви български граждани и организации.
- Забрана за проповядването на чужди за народа ни морални ценности –национален нихилизъм, насилие, еднополов секс, наркотици- и предоставяне в българските медии на обективна информация за всичко случващото се по света.  Задължение в обществените медии да се прокламира и информира българското общество за българската история, национален дух, идеали, културно историческо наследство, семейни ценности морал и патриотичния дух на българина. 
- Забрана дейността на всички български и чуждестранни организации, фондации, партии, религии, секти, комитети, дружества и други действащи в България, но финансирани от чужбина. Както и закриването им и забрана за дейността на техните спонсори на българска територия. 
- Незабавна отмяна на последните престъпни изменения в Закона за бежанците. 

3.  ОБРАЗОВАНИЕ

- Спиране преиздаването на различни по вид учебници, особено на тези по български език, история, и литература, служещи само за източване на държавната хазна.
- Преустановяване на подмяната и фалшифицирането на българската история и връщането на цялата истина за славното ни минало.
- Осъвременяване на учебниците по история и български език като за основа се използват тези от 1992 година, когато те все още не са подложени на влиянието на ДПС и други финансирани от чужбина организации. Учебниците по история, български език и литература да се осъвременят с промощта на доказано родолюбиви български учители а не от университетски преподаватели нямащи връзка с българските деца нито понятие от техните нужди и възможности за усвояване на учебният материал. 
- Премахване на всички учебници проповядващи чужд за народа ни морал, култура, бит, психо физиологични развитие  и духовни ценности!
- Всички учебници да бъдат прилично изглеждащи и на първата страница на всеки един да бъде поместен българският герб, знаме и химн.
- Всички български ученици, постигнали високи успехи в училище, включително и за доблестни постъпки, да бъдат стимулирани за да се инициира стремеж за подражание от съучениците им. Униформите в училище да са задължителни, а не препоръчителни. Като задължителни да се осигуряват безплатно от българската държава.
- Изкореняване на корупцията и бандитизма и стимулиране на българските полицаи в борбата им с наркоразпространението сред подрастващите, особено в районите на училищата.4.  КОМИСИЯ ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ НА НАМЕСА ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА СТРАНАТА. ВЪНШНА ПОЛИТИКА

- Да бъде разследвана всяка чуждестранна намеса от миналото до днес, а не само тази на Турция и Русия, и да бъде публикувана веднага открито цялата  информация за финансиране на всички български организации от чужбина.  За да може народа да види цялата истина за формираната в България от чужди държави и служби Пета колона от скрити агенти за външно влияние. В това число за ролята на финансирани от чужбина фондации, религиозни организации, политически партии и други формирования.
- Забрана за финансиране от чужбина на всички политически партии, религиозни организации, фондации и други сдружения, засягащи образованието, държавно общественото устройство, финансова система, здравеопазването, духовността, националната сигурност и отбрана, като изключително опасни за националната сигурност, независимост и териториална цялост на Българската държава.
- Незабавно публично оповестяване на всички умишленно и престъпно засекретени договори, споразумения и съглашения за целия преход от 1989 г. до днес, които засягат българският народ и държава и влияят на тяхното благоденствие и национална сигурност, на стабилността и просперитета на Родината - включително и тези за КТБ. Откраднатите пари на българите да се върнат в страната и да бъдат използвани за изпълнение на поставените ви задачи. Напомняме и ви предупреждаваме, че за всяка договореност, засягаща обществения интерес за целия период на прехода към унищожаване на българската държава, включително за похарчени народни пари и убийствени заеми - понятието търговска тайна се използва в ущърб на българския народ. Няма да ви обясняваме, че търговска тайна може да съществува като понятие само по отношение на съглашения между търговци, тоест между частноправни субекти.
- Налагане на вето над споразумението между ЕС и Турция за безвизово пътуване на турски граждани в Европа и на ТТПИ. Тотален политически натиск за тяхната незабавна отмяна.
- Снемане на пръстови отпечатъци и картотекиране на всички пристигнали и пристигащи  в страната ни  без визи чужди граждани - нашественици, нарушители и мигранти.
- Незабавно екстрадиране на пристигналите без визи и документи незаконно пребиваващи в страната ни чужденци в техните собствени държави или там, където желаят да ги приемат. Обявяване на всички чужденци водачи на групи и каналждии за военно престъпници. И отнасянето със същите, като такива.
- Пълен, публичен и точен отчет за ВСИЧКИ сключени договори, съглашения и споразумения, независимо от правната им форма, от името на държавата в качеството й на продавач или кредитополучател. Кой и как взе решенията, кой ги подписа и на каква стойност, включително и условията по договори и споразумения за фискално агентство. Пълен и точен отчет за това кога и в какъв обем сумите са усвоени от държавата, как, за какво и по указания на кого са разходвани, документална обоснованост за необходимостта от сключване на подобни договори, вкарали българския народ във вечно чуждо икономическо и финансово робство. От какво са произтекли тези необходимости вкарали България в спиралата на страшното дългово блато и вечното финансово робство и зависимост от чужди банкери и служби? Ако такава необходимост е възникнала, кой и по какви причини или по поръчения на кои враждебни на народа ни служби и сили я предизвика?5.  ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ

На основание чл. 52 от Конституцията на Р. България здравеопазването е безплатно. Източването на здравната каса от вас, политици и родоотстъпници, и вашата похотлива „борба“ уж срещу това източване с нови поръчки, конкурси, търгове и т.н. води само до физическото унищожаване на българската нация през всичките тези 25 позорни години.


6.  ЛИЧНО КЪМ ВАС

- Незабавно разследване и премахване на престъпният партийно-олигархичния модел за управление и разграбване на страната, довел до настоящата страшна по мащабите си Национална катастрофа.
- Незабавно изкореняване и прекъсване на престъпния монопол и партийното влияние и корупция в съдебната система. Драстично увеличаване на състава на инспектората към Висшия съдебен съвет, който да се ползва с пълен имунитет и защита за разкритията по конкретни дела. Инспекторатът да се отчита редовно и публично пред народа за резултатите от извършваните проверки по всеки един подаден сигнал за корупция, влияние, нередности и нарушения, особено при погазване на основни принципи на правото и тотално унищожаващата страната ни повсеместна корупция.
- Забрана на пропагандата на неолиберализъм, хомосексуализъм и радикален ислям в българските медии, учебници и общественото пространство.
- Незабавно прекратяване на участието и във финансиране на всякакви задгранични военни мисии в които участват български военни /без значение в коя част на света/ и връщане на всички български воини - в страната. 
- Незабавно снемане от обсъждане на позорните за БЪЛГАРСКИЯ НАРОД текстове за задължителното гласуване. Конституцията на Република България е въздигнала правото на глас именно като право, а не като задължение и то е иманентно свързано и с правото да се въздържим от гласуване! Замислете се защо вашата власт е НЕЛЕГИТИМНА. Спрете да издевателствате над българският народ, опитвайки се да забравите, че само той, НАРОДЪТ, т.е. СУВЕРЕНЪТ, е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПРЯК, ВЪРХОВЕН И ЗАКОНЕН РАЗПОРЕДИТЕЛ С ВЛАСТТА, СЪДБИНИТЕ, БЪДЕЩЕТО И РЕСУРСИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА. С последното само натрупвате още гняв и презрение към нелегитимната си власт и жалките си продажни и алчни душици, служещи на чужди държави и служби.Ние, българските граждани, обединени около българските национални идеали, народните интереси и милеещи за своето Отечество, сме СУВЕРЕНА! Всеки един български гражданин е неотделима и градивна част от ОБЩОТО и съставна част на СУВЕРЕНА. И ако в своето болшинство не гласуваме, това означава само едно – че вашата временна власт е нелегитимна, че сте узурпатори окупирали властта с помощта на купените гласове във гетата. И че като преки участници и наследници на извършилите анти народният  анти -Конституционен държавен преврат на 10. 11. 1989 година престъпници, служите не на българският народ, граждани и държава, а сте агенти за влияние  на чужди държави и служби, криминални престъпници и национални предатели. Всички български военни и полицаи сме се клели само пред НАРОДА и Отечеството а не пред партии и престъпни правителства!


ДО ДНЕС ЗА ВАС БЯХМЕ ПРОСТО МАТЕРИАЛ!

ОТ СЕГА НАТАТЪК ВИЕ ИЛИ ЩЕ БЪДЕТЕ ПОКОРНИ, ТИХИ, И КРОТКИ СЛУГИ И РОБИ НА СВОЯТ НАРОД,

ИЛИ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗПРАВЕНИ ПРЕД СЪДА НА НАРОДА И ИСТОРИЯТА!За реално изпълнение на поставените ви задачи ще държим всеки от вас поотделно и персонално отговорен, като ще потърсим сметка и съдебна отговорност за деянията на всички бивши и настоящи незаконни и нелегитимни управници. Отговорност и съд за всяко ваше престъпно действие и бездействие, бидейки в структурите на незаконно узурпираните от вас власт, парламент и продажни партийни елити.ДОСТОЙНИТЕ ОТ ВАС ЩЕ ЗАПОМНИМ. МОЖЕ И ДА ИМ ПРОСТИМ.

ЗАЩОТО БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД Е МИЛОСТИВ И СПРАВЕДЛИВ!

НО И СТРАШЕН В ГНЕВА СИ!Срок за отчет на исканията: 18 април 2016 г.
Място на отчета - площад Народно събрание

Написано: 19 март 2016 г.
град Варна
www.bnoshipka.orgДопълващи ултиматума ни изисквания:

Да се публикува открито следната информация:

- Кой и кога е разработил законите и правилата за продажба на българските държавни предприятия, енергийни дружества, ВИК и други естествени монополи, фармацевтични заводи, винзаводи и цигарени фабрики?Кой, кога и с колко гласа ги е гласувал в парламента? Кой, кога, на какво основание,на кого и за колко ги е разпродал, по кои сметки са постъпили парите и за какво конкретно са били изразходвани?

- Публикуване в срок от две седмици на пълна и изчерпателна информация и данни за количествата държавна /публична, смесена или изключително държавна собственост/ и общинска земя продадени или предоставени за ползване на чуждестранни физически и юридически лица, при какви условия, за каква стойност, срокове и други условия, кой, кога, на кого и за колко ги е продал/преотдал/? Публикуване на отделна информация за количествата земи собственост на български граждани, продадени или преотдадени на чужди граждани и юридически лица!

- Публикуване в срок от две седмици на пълна и изчерпателна информация и данни за външния дълг на страната и на българските търговски и държавни банки в края на 1985 година! Кой, кога, на какво основание и при какви условия е договарял кредити и заеми от тяхно име в периода 1985 – 1994 година? Kаква е общата стойност на тези заеми, каква част от тях , в какъв период и по какви частни и държавни сметки в България и чужбина са постъпвали договорените парични заеми и средства? Какъв е обема на изкуствено натрупаните по този начин дългове и съдбата на умишлено непостъпилите в България милиарди?Кой и за чия сметка се разпорежда в момента с тези огромни парични ресурси?

- Списък с кредитите на българските банки /без БНБ/ в периода от 1985 до 1990 година с указване списък на банките кредиторки, размер на сумите и по кои сметки в страната и чужбина са били насочени. Кои са лицата имащи право на разпореждане с посочените сметки и каква е съдбата на милиардите постъпили то тях?

- Публикуване в срок от две седмици на пълна и изчерпателна информация и данни за финансовите и други активи, резерви, недвижимо имущество и вземания на всички бивши български държавни и търговски банки в края на 1989 година. Публикуване на информация за общата стойност на техните активи и дължими вземания, кой, кога, за колко, на какво основание и на кого ги е продал, къде са постъпили паричните средства от тяхната продажба!

- Публикуване в срок от две седмици на пълна и изчерпателна информация и данни за финансовите и всички други активи, и състояние на БНБ в краят на 1989 година, както и информация кой, кога, на кого и на какво законно основание ги е продавал, раздавал, по чии сметки и на какво основание са били превеждани, колко средства, на какво основание, срещу какви документи и на кого са били раздадени в брой.

- Публикуване в срок от две седмици на пълна и изчерпателна информация и данни за всички парични ресурси и активи включително /златният резерв на БНБ/ и на всички други български държавни и търговски банки, които след 1989 година са били изнесени от техните трезори. Кой, кога и на какво основание е разпоредил да бъдат изнесени извън пределите на България. Къде, на какво основание, при какви условия и за чия сметка са били депозирани същите, каква е тяхната наличност, състояние и възможност за връщане в страната ни в момента?

- Публикуване в срок от две седмици на пълна и изчерпателна информация и данни за това каква част от златният резерв на НРБ, по чие разпореждане, на какво основание, срещу какви условия и при какви финансови изгоди и банкови гаранции за страната ни е била изнесена извън пределите на страната! Кой в момента и за чия сметка се ползва от този престъпно откраднат и изнесен извън границите на България златен резерв?

- Списък на всички настоящи акционери в чуждестранните корпорации и дружества, на които са „разпродадени“ или отдадени за „управление“ българските държавни предприятия, банки, ВИК, енергетика, транспорт, комуникации, фармацевтични заводи, пристанища и летища!

- Публикуване в срок от две седмици на пълна и изчерпателна информация и конкретни данни за всички банкови сметки и наличности, движимо и недвижимо имущество в страната и чужбина, на всички политици, депутати и чиновници /и техните роднини до втора степен/ , участвали в парламента и управлението на страната от 1989 година до сега, както и на всички партиини ръководители от местно и национално ниво. Публикуване на същата информация и за всички синдикални лидери, кредитни милионери, членове на приватизационни и поземлени комисии, ръководители на държавни агенции и контролни органи, собственици и ръководители на основните Средства за Масова Информация в България.

- Забрана на всички политици, участвали в партийните ръководства на местно и национално ниво и тяхното обкръжение и на всички участвали в правителствата и парламента да бъдат издигани за бъдещи депутати и държавни чиновници.

- Публикуване в срок от две седмици на информация за брой, площ в кв. м. и балансова стойност на всички апартаменти, къщи, вили, санаториуми, почивни станции и друго недвижимо имущество собственост на държавните и общински предприятия, обществени, синдикални и политически организации в България в края на 1988 година. Да се посочи конкретната обща стойност на всички тези активи, както и информация: кой, кога, кого и на какво законно основание и стойност ги е разпродал!

- Публикуване в срок от две седмици на информация за стойността на всички активи/ земя, сгради, техника, съоръжения, запаси, животни, зърно и други /на всички АПК, ДЗС, ТКЗС, земеделски и трудово прoизводителни кооперации в страната, информация кой, кога, на какво законно основание, на кого и на каква стойност ги е разпродал, по кои сметки са постъпили парите и за какво са били използвани!

- Списъци със стойноста на всички общиски жилища и предприятия в периода 1989 година:кой, кога, на каква стойност и на кого ги е продал.

- Списъци със стойноста и наличностите на Държавния резерв в края на 1989 година по количества, цени и обща стойност, както и информацията кой, кога, на какво основание, на кого и за колко пари ги е разпродал, по какви сметки са постъпили парите и за какво са били използвани.

- Списъци на всички български фирми, регистрирани в чужбина под каквато и да е форма и от каквото и да е българско ведомство или служба с точна информация за техните баланси и активи в края на 1988 година, списък на лицата, които са ги управлявали от 1988 година до окончателното им ликвидиране или продажба, на какво основание, разпореждане, за колко и на кого са били продадени! Публикуване в срок от две седмици на пълна и изчерпателна информация и данни за общата стойност на всички активи и финансови средства на всички български държавни фирми и задгранични дружества регистрирани извън България до края на 1994 година /включително и чрез използването на подставени лица/. Каква е тяхната наличност в момента и кой, кога, на кого и на каква стойност и основание ги е продал?

- Списък с дълговете на други страни към България от края на 1987 година до сега, каква стойност от тях е била погасена, кой, кога и на какво основание е опрощавал части от тях или е водил преговорите за тяхното разсрочване или опрощаване –т.е. кой е откраднал дължимите на българският народ милиарди?Кои държави и какви средства продължават да ни дължат, и на колко са нарастнали техните задължения заедно с натрупаните лихви?

- Публикуване в срок от една седмица на истинските данни за реалната стойност на всички държавни, общински, обществени и кооперативни активи и фондове на България включателно и на всички предприятия, задгранични дружества и на всички движими и недвижими имущества в страната и чужбина и валутните средства по сметките на БГА Балкан, БТА, БНТ, БНР, Български Морски Флот, Речно Плаване и СОМАТ, стойноста на всички активи, сградни фондове и военно временни запаси в ДЪРЖАВНИЯТ РЕЗЕРВ в краят на 1988 година!Публикуване в срок от две седмици на информация за това кой, кога, на какво законно основание, на кого и на каква стойност ги е разпродал и по какви частни и държавни сметки са постъпили парите, каква е общата стойност на приходите от тази престъпна дейност на българските политици, депутати и държавници? Публикуване информация за размера на фондовете на Научно-техническото разузнаване на НРБ извън страната в периода от 1988 до 1994 година, кой и на какво основание и по кои държавни сметки ги е превел и върнал в страната или престъпно присвоил!

- Информация за това, кой,на кого и на каква цена е разпродал военните подразделения,имотите,екипировката и оборудването от 1989 г.

- Списък на българските граждани, изпращани на обучение извън страната, в какви учебни заведения, за чия сметка и на каква стойност са получили своето образование, какви длъжности са заемали след завършването им!

- Списъци с лицата, продали или отдали за управление на чужди и местни фирми комуникациите, енергетиката, ВИК, транспорта, ВПК, летищата и пристанищата на страната.Кои са новите собственици – оператори и за какви суми са ги придобили.

- Одържавяване на цялата финансова система и банки в страната, снижаване със стара дата на техните лихвени проценти и ускорено преразглеждане на всички кредитни договори в полза на българските граждани, а не банки.   


- Мораториум върху субсидиите за политическите партии.

- Мораториум върху сделки за закупуване на военна техника.

- Незабавно изтегляне на всички български военни мисии зад граница.

- Замразяване плащането на вноската към ЕС.

- Mораториум за образуване на изпълнителни дела само по извлечения от потребителски сметки на гражданите от ТЕЦ, банки, ЕРП, водоснабдителни дружества и спиране на такива до решаване на въпроса във Велико народно събрание.

- Обществените медии /БНТ и БНР/ под граждански контрол и безплатно ефирно време за гражданите и техните организации и инициативни комитети за самоуправление.

- Мораториум върху облигационни заеми.

- Ускорено възстановяване на трудови, транспортни и строителни войски и Българската Народна армия!

- Одържавяване, а не обратно изкупуване, без всякакви предварителни условия на всички естествени монополи, стратегически предприятия и отрасли, Военно Промишлен Комплекс и природни ресурси на България.

- Ускорено разследване, съд,конфискация на имуществото и затвор за всички български политици, депутати и членове на правителствата от 1989 година досега, участвали под каквато и да е форма и начин в престъпната криминална приватизация на цялата българската икономика, банки, естествени монополи, предприятия от ВПК, на всички разграбили и разпродали чрез подставени лица и чужди корпорации националните богатства, Държавен резерв, промишленост, банки и природни ресурси на страната.

- Премахване на всички български и чуждестранни юридически лица-посредници между потребителя и производителя на отделните ресурси, продукти, стоки и услуги /топлинни счетоводители и др/. Тези измислени посредници между производителя и потребителя на съответната стока и услуга с нищо не допринасят за намаляване на нейната стойност или увеличаване на нейното качество! Изкуствените посредници, въведени от Иван Костов и последващите го колониални окупационни правителства, не произвеждат НИКАКВИ полезни блага, а само допълнително и хищно изсмукват парите на българските граждани, за да пълнят собствените си джобове и бездънните джобове и задгранични сметки на алчните ни продажни управници и партийните каси. Паразитирайки на гърба на народа, те изсмукват кръвта, потта и благата на българските данъкоплатци и държава и завинаги лишават от бъдеще и възможности за оцеляване на българската нация!

- Анулиране на всички антинародни и антиконституционни закони и подзаконови нормативни и административни актове, приети след 1989 година или с измама и гласуване с чужди карти и при липсата на нужният кворум!

- Гарантирано повишаване жизненото равнище и покупателна способност на българските граждани с помощта на активизиране на всички държавни ресурси и възможностите на военно-мобилизационния план!

- Връщане на цялата власт, стратегически отрасли, предприятия и природни ресурси на страната под контрола само и единствено на народа. Пряко народно само управление /НАРОДОВЛАСТИЕ т.е. Пряка Демокрация /,а не чрез посредничеството на продажните политически партии!

- Образуване на предварително производство, следствие, съд, конфискация и затвор за всички бивши и настоящи управници по обвинения за изкуствено ликвидиране на цели сектори от българската икономика и предприятията от Военно Промишленият Комплекс, за нанасяне на непоправими вреди на националната сигурност, териториалнатa цялост и независимост на България, за продажбата на държавните дялове в ЕРП, лишили държавата и гражданите от достъп до информация /за престъпните и безконтролни разходи и злоупотреби в тези дружества/ на група подставени лица, разполагащи с предварителна информация и средства за тяхната продажба, за престъпно реализираните облигационни заеми, нанесли огромни загуби на страната, за разграбването на фискалният резерв, за сключването на престъпни тайни външно-политически споразумения в изгода на чужди държави, за съучастие и прикриване на незаконни дейности и връзки с организираната престъпност, за измама на българските граждани и избиратели с цел узурпиране и запазване контрола над власта, за злоупотреба с власт и сила в полза на частни лица, за тоталното незаконно подслушване и намеса в личния живот на българските граждани, за организирането и в условията на продължаващо деяние фалшифициране на избори и престъпното купуване на гласове, за злоупотреба с власт и сила използвани за прикриването на престъпна и нанасяща вреди на държавата дейност, за употребата на натиск, насилие, манипулации и изнудване срещу служители на съда и прокуратурата, принуждавани насила да прикриват разчистването на личните им сметки и престъпления, за разпорежданата от всеки премиер, управник и министър на Вътрешните работи за употреба на полицейско насилие и агресия срещу протестиращите в отделните градове. ПОДКРЕПЯМ:

/тук пишете трите си имена и адрес за обратна разписка/


 ВОИНСКИ СЪЮЗ

Български Воински Съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" стартираха ускорено формирането на отделно подразделение за Специални операции и антитероризъм към "Първа Шипченска Опълченска Бригада".Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО - да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес "мечката" играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!


Дарения и Финансова помощ

За нуждите за военното обучение и подготовка на силите на опълчението и батальона за специални операции са нужни средства за униформи, обувки, специално оборудване и екипировка, раници, палатки и алпийско снаряжение, средства за транспорт и за комуникации , за наеми на спортни зали и стрелбища, заплащане на пътните разходи на доброволците от батальона за специални операции които изпращаме на обучение във водещите военно учебни заведения и центрове в чужбина, разходи за боеприпаси, инструктори, знамена, печатни материали, наръкавни шеврони за униформите, барети, кокарди и т.н

Който желае и има възможността да помогне, като осигури някои от нужните средства или екипировка, може да го направи като се свърже директно със щаба или преведе средства, но само по официално обявените на сайта на Воинският съюз "Васил Левски" и БНД "Шипка" банкови сметки. Никой друг в страната, освен официалното ръководство на двете патриотични организации, не е упълномощен да получава средства или екипировка, или да подписва договори за дарения. както и да издава официални документи удостоверяващи тяхното получаване.

Всички родолюбиви български граждани които разполагат с документи и реална информация за подобни опити за злоупотреба от страна на някои партийни елити опитващи се да компрометират национално освободителната борба на българският народ и нашите организации, да ни ги препрати своевременно в раздела за СИГНАЛИ на сайта, за да можем веднага да вземем нужните мерки за тяхното разобличаване.

Молим всички достойни българи по света и в страната, които са се включили в общото народно дело и са подпомогнали дейността ни и справедливата борба на Българският народ за връщане обратно цялата власт, свобода, достойнство, ресурси и бъдеще, да ни информират за да можем да оформим документално техните дарения и им изпратим нужните документи.

"И всякоя възраст, класа, пол, занятье 
зимаше участье в това предприятье; 
богатий с парите, сюрмахът с трудът, 
момите с иглата, учений с умът"


Банкови сметки на нашите съратници, приятели и братя по вяра, кръв, оръжие и дух:

БЪЛГАРСКИ ВОИНСКИ СЪЮЗ „ ВАСИЛ ЛЕВСКИ“ 
Bulgarian Military Union “Vasil Levski” – SBVS “Vasil Levski”
в лева – BG87RZBB91551004930922
в USD – BG43RZBB91551004930938
в EURO BG05RZBB91551004930943
BIC/SWIFT RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str. 
9000 Varna
Bulgaria

БЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ „ШИПКА“ 
SBND„SHIPKA”
в лева – BG70RZBB91551004930840
в USD – BG26RZBB91551004930856
в EURO – BG03RZBB91551004930882
BIC/SWIFT RZBBBGSF - Raiffeisen ВАNK (Bulgaria) EAD
32 Tsar Simeon I str. 
9000 Varna
Bulgaria

МОЖЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДАРЕНИЕ 

100 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ 3 МАРТ НА ШИПКА МОГАТ ЗАВИНАГИ ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ, 

ако на 20 април пристигнат в София, за да изметат завинаги продажната сган от национални предатели, слуги на чужди държави и служби, и алчните партийно-олигархично-обвързани мърши. 20 април 2016 година София - "Операция Освобождение". Ако искащ да участваш реално в Национално Освободителната Борба на българският народ, разпространи и се включи, и участвай в Комитета за Национално спасение, освобождение и възраждане на България! Родината или смърт!