Важни писания

събота, 18 юни 2016 г.

Педерастията - начин на употреба

Най-големият незаконен арест 
в историята на протестите у нас

Един пристрастен репортаж на православен националист

Очертаваше се един ужасно горещ ден в София, не само в политически смисъл. В 7:30 часа сутринта от утринната свежест нямаше и помен, само някаква ужасна задуха, а беше само 23 градуса. Какво ли щеше да бъде по пладне? Въпреки жегата и слънцето, софиянци бяха на гробищата за да отдадат почит на мъртвите си сродници на Задушница. Които не смееха да рискуват, поради възраст или болест, отскочиха до църквите, но много си останаха и по домовете. И без това бяха обявили жълти и оранжеви кодове за опасните жеги. За пръв път столицата изглеждаше пуста и празна като през августовска неделя. Даже в Южния парк беше горещо като в пещ, след 11 часа в него нямаше жива душа. Въздухът не помръдваше, имаш чувството, че е плътен и можеш да го режеш с нож. В 17.00 часа с колегата вече наближаваме местопрестъплението "Княжеската градина", където содомитите  както винаги щяха да отправят гнусното си предизвикателство към Господ Бог, православните християни, националното достойнство и всички нормални българи. Този път нямаше да бъдем на контрапротеста, там си имаше достатъчно наши хора, а щяхме да обиколим периметъра на извратеняците, за да документираме перверзията им. Бяхме въоръжени с два умни телефона, фотоапарат и таблет. За всеки случай носех и слънчева батерия за презареждане. В тази жега техниката можеше да откаже, (така и стана с любимия ми Huawei - издъни ме на два пъти при видеозапис. Веднъж със звука, а после пък се рестартира при най-важното видео и го изтри.) Взели сме си личните карти и сме се постарали да нямаме излишни съоръжения с нас, за да не ни арестуват. Слизаме по улица "Любен Каравелов", пресичаме "генерал Гурко" и сме на територията на градината. С облекчение влизаме в сенчестата алея. Полицаят в началото на алеята ни оглежда подозрително и как не, нарочно сме с военни камуфлажни панталони и черни фланелки с "политнекоректни" надписи, че и черни очила, нека да ни знаят кои сме. А, и сме късо подстригани... Идеалните полицейски обекти за "профилактиране" при подобни мероприятия. Но ние сме мирни и тихи, а телефоните не са оръжие, така че заобикаляме полицая и продължаваме напред. Вляво виждаме два камиона превозващи конете на конната полиция, ясно "кавалерията" също е тук... Има и някакви полицейски бусове с неясно предназначение, предполагаме, че с товарния превозват металните заградителни съоръжения. 

Демонстративно заснемаме всичко пред очите на полицаите, за да пробваме търпението им. Продължаваме по алеята, заобикаляме периметъра на педерунгелите от изток и стигаме чак до края на градината при "Цар Освободител". Виждаме първите две двойки с конни полицаи, всеки екип е от мъж и жена. Кончетата пасат трева в зелените площи. Колегата се майтапи, че правят нарушение на службата, не бива да пасат по време на наряд. Тъй като видяхме два товарни камиона на конната полиция, значи някъде в парка има още две патрулни двойки. По-късно ги видяхме и тях от другата страна на градината.

Снимаме конницата и продължаваме към шатрите на Бирения фест. Оглеждаме се за една известна - много красива конна полицайка. Всяка нейна поява в парковете й докарва задявки от безброй ухажори, на които тя отговаря с усмивка и разбиране, но за съжаление не я виждаме.
Шатрите на Бирения фест

Тук са нормалните хора - но поради жегата са твърде малко, има и много празни пейки. Горещината е убийствена, а слънцето жежко, няма вятър, а чадърите и шатрите само запарват въздуха. Минаваме през голямата палатка.
Нормалните хора са тук
Семейства с деца, влюбени двойки, футболни запалянковци, пият бира със скара в голямата шатра и гледат мача. Задухата под пластмасовия покрив е адска, направо им се чудим как издържат, ние бързаме да излезем и се отказваме изобщо да пием бира. А и имаме по-важна работа.
Някои гледат мача, други си говорят
Продължаваме към паметника, където има ограничителна полицейска лента отделяща Бирения фест от извратеняците, охранявана през тридесетина метра от самотни полицаи на пост. Стигаме до североизточния пропускателен пункт. Не може да се влезе току-така, а и ние с нашия "съмнителен" вид нямаме никакви шансове, така че не се и опитваме. И без това ще го сметнат за провокация. Мутри в жълти фланелки с надписи "стюард", (колко подходящо), заедно с полицаи проверяват на пропускателните пунктове и връщат неблагонадеждните.

После ги снимахме групово, ето техни снимки, може полицията да разпознае някой издирван за престъпления, ако и да работеха заедно на входните пунктове.
Мутренската охрана на извратеняците

Минувачката се уплаши от вида им и 
слезе на улицата за да ги заобиколи

Работеха заедно с полицията, както видяхте на първия клип горе...
Това е най-строго пазената тайна на педерунгелите, в техния периметър просто не може да влезе нормален човек и това е от години наред. Охраната пуска само извратеняци, които си личат отдалече, а "нормални хора", само ако са толерасти на щат в Български Хелзинкски Комитет или в някое от безбройните НПО-та финансирани от соросоидните структури като "Отровено общество" или Фондация "Америка за България". А доколко тези са "нормални" в морален смисъл като се явяват платени отцеругатели и майкопродавци е друг въпрос... Както и да е, продължаваме покрай полицейската линия. Трябва да обиколим "периметъра", както се казва. Минаваме по допирателната и оглеждаме полицаите наредени през двадесет-тридесет метра покрай лентата. Как ли псуват тези, които са на жегата под палещото слънце, не всички имат късмет да са в сенчестите алеи. По пътя виждаме една млада и хубава полицайка, крехка и слабичка, личи си, че е новобранка. Изглеждаме я изпитателно и тя свенливо отклонява поглед от нас. Набелязваме си я за жертва. Приближаваме бавно до нея и с най-любезния си тон я питаме може ли да прескочим лентата за да минем направо през тревната площ. Тя се изчервява при тази наглост, хем искаме да сгазим тревата, хем да проникнем в охранявания от нея периметър. Все пак събира сили и ни отговаря любезно, че нямаме право да нарушаваме полицейската линия. "Госпожо полицай, моля Ви направете едно изключение за нас, вижте не сме въоръжени, имаме лични карти, ако искате ще Ви ги покажем, пуснете ни да видим това чудо на природата - гей-парада." Тя вече се изнервя, колегата й отдясно, я гледа с питащ поглед дали й трябва помощ с нас - двамата наглеци. Това още повече я смущава и тя вече по-твърдо ни казва, да заобиколим, иначе ще трябва да ни арестува. Аз й казвам, че нямам нищо против тя да ни арестува, а колегата изтърсва: "Не сте толкова лоша колкото се правите, кога Ви свършва смяната, да пием по едно кафе". Момичето пламва в огненочервено, вече я съжаляваме и решаваме да я оставим на мира. А и колегата й с бавни крачки започва да пристъпва към нас. Казваме й довиждане и продължаваме, минавайки покрай колегата й му се извиняваме с нещо такова: "Господин полицай, само питахме колежката Ви откъде ще е маршрутът на парадиращите, но тя не знаеше". Той се чуди дали сме глупави или нахални и се чуди как да реагира, но докато реши, ние отминаваме. Стигаме до друг пропускателен пункт - отново с жълти мутри и полицаи. Има и нормални хора, но разбира се не ги пускат вътре, затова стоят и наблюдават отстрани.
Нормалните са отвън, извратените вътре...

Струпване на полицейски сили
Вече заобикаляме строго охраняваната зона откъм булевард "Васил Левски" и виждаме огромна концентрация на полицаи. Явно оттук ще е изходния пункт за содомитското шествие. В потвърждение виждаме педерасткия камион с разноцветните балончета и мощна озвучителна уредба, паркиран в очакване на булеварда. Явно ще тръгва в посока на Университета. Да, това вече е указание откъде ще минат - най-строго пазената тайна е маршрутът на шествието им....

Педалите с липса на фантазия копират пошлите западни "украси".
Продължаваме да вървим покрай лентата и излизаме отново от страната на паметника откъм "Гурко". Тук разгеле има сянка и макар жегата пак да е нетърпима, поне слънцето не ни жули.


Сядаме на каменната ограда на една градинка, над главите ни има благословена сянка от короната на голямо дърво. Снимам вече самото сборище на дегенератите. 
Малобройност и чуждоземност на перверзниците


Педалите са накацали по паметника
Колегата изтърсва, че сега очаква протест от руското посолство за "оскверняване на паметника". Първо ми става смешно, но после се замислям. От една страна Путин направи брилянтен ход с приемането на закона за забрана на хомосексуалната пропаганда сред малолетни и непълнолетни, а в западните  страни управляващите дегенерати (какво е дегенерат тука какво е дегенерация тук) завиха като вълци по новолуние. А особено много ги заболя и като им забрани дейността на всички НПО-та - финансирани от бандити като Сорос и други такива агенти на ЦРУ, работещи в Русия за да развращават обществото и да им скапват държавата. Такива закони трябва да приемем и в България и то спешно, защото тук тези родоотстъпници са все още на власт и особено активни. Но пък ние като националисти изобщо не приемаме паметниците на окупационната Червена армия в столицата и в България, нито американският такъв на летците им бомбардирали варварски София. Който пък е издигнат с любезното разрешение на кметицата Йорданка Фандъкова. Че трябва незабавно да се премахнат, няма спор. По този въпрос пространно изложение тук.
"Нашата полиция ги пази..."

Едно щастливо нормално семейство 
на фона на ненормалниците...
Говорим си с колегата, че извратеняците са прокълнати да са нещастни, колкото и да се опитват  да се мислят за нормални. Деца не се правят от двама мъже или две жени. Децата са плод на любовта между мъж и жена, благословени от Господ Бог в свещен брачен съюз. Един младеж в жълта фланелка ни чува и идва да ни предлага брошура и списание. Жълтият му цвят ни подвежда, че е от техните и се наостряме, но точно до нас е седнал цивилен полицай и то от големите шефове с радиостанция и внимаваме с думите си: "Момче ние сме националисти, така че не си хаби книжнината." Той обаче се зарадва: "А, тогава наистина е за Вас, щом не Ви харесва ставащото тук!" Подава ни по една брошурка в жълто, на корицата слава Тебе Господи, има мъж и жена и пише "живот заедно". 

Това вече стопява ледовете, отваряме ги и виждаме преразказ на библейските напътствия за свещения брачен съюз и любов между мъжете и жените и в подкрепа на семейството. "Мъжете да любят жените си..." 

Жалко, че са издания на сектанти - евангелисти, но в случая сме заедно от правилната страна на барикадата. Момчето вече се отпуска и ми дава и списание. 

Вземам го за да ги видя що за птици са. Вътре има статия срещу "Троянския кон" - "андрогините", както наричат обратните. Определено е интересно, ще се чете. Благодарим му и младежът тръгва да обикаля други, за да ги приобщава към каузата си. Ние си оставаме православни. Насочвам отново камерата на телефона навътре към сборището. За радост се оказва твърде рехаво присъствието на содомитите. Повечето от тях са от чужбина, българите са малцинство, а полицаите, които ги пазят, повече от всички тях. Как разбираме ли, те смело излизат от загражденията, минават нагло покрай нас с флагчетата си с цветовете на дъгата, разхождат се предизвикателно и после се прибират. Чужденците си говорят с нашите "домакини" на английски. Различаваме холандци, англичани, французи, испанци, организаторите се хвалеха, че имат гости и от Швеция, САЩ и Белгия. Действително чуждоземното присъствие е впечатляващо, над две-трети са от общата бройка на участниците. От българските присъстващи пък, над 80% са нормални момчета и момичета, домъкнати тук, или от собствената им глупост, или защото работят в НПО-та и са платени предатели.
Знаме с цветовете на дъгата
Седим си и снимаме, но внезапно пред нас застава една жена с високи токчета и ни запречва изгледа. Изчакваме я търпеливо да се махне, но в този момент идва мъжът й - як и висок бабанка с черна фланелка и къси панталони с военна кройка. Ясно, наш човек. Той й се оплаква, че не го пуснали вътре на мероприятието: "Разбираш ли, казвам им на охраната да ме пуснат да погледам, ето не нося нищо, няма да преча, но те ми викат - "Господине съжаляваме, изглеждате съмнително" - и не ме пуснаха идиотите!" Ръкомаха ядосано, но жена му е изнервена, хваща го под ръка и го дръпва да си ходят, че се уморила да стои права на тези токчета. Едвам ги изчакваме да си тръгнат и прихваме в смях. Точно той с неговия нормален вид да се опита да влезе вътре! Добре дошъл в клуба приятелю! Е, поне си е получил един нагледен урок, колко са "толерантни" педалите, които непрекъснато реват за "толерантност" и "приемане". Покрай нас подминават ненормалници с флагчета с цветовете на дъгата. Те омърсяват този Божи символ, като са го присвоили за своя емблема. Това е нагло богохулство, направено неслучайно. Ако сте чели Библията, след потопа Господ Бог дава дъгата като символ на обещанието към оцелелите хора, че повече няма да ги убива с потоп: 
"Поставям завета Си с вас, че няма да се изтреби вече никоя твар от водите на потопа, нито ще настане вече потоп да опустоши земята.
Бог рече още: Ето белегът на завета, който Аз поставям до вечни поколения между Мене и вас и всичко живо, което е с вас:
поставям дъгата Си в облака, и тя ще бъде белег на завет между Мене и земята.
Когато докарам облак на земята, дъгата ще се яви в облака;
и ще спомня завета Си, който е между Мене и вас и всичко живо от всяка твар; и водата няма вече да стане потоп за изтреблението на всяка твар.
Дъгата ще бъде в облака; и ще я гледам, за да си напомням всегдашния завет между Бога и всичко живо от всяка твар, което е на земята.
Каза Бог на Ноя: Това е белегът на завета, който установих между Мене и всяка твар, която е на земята."
Битие 9:11-17
Междувременно извратеняците изслушват приветствия от американското и английското посолства.  (Впрочем, както винаги, 17 чужди посолства подкрепиха содомитите с нарочна декларация, което си е брутална намеса в нашите вътрешни работи, но соросоидният стипендиант Даниел Митов - за съжаление външен министър не отреагира на това грубо погазване на държавния ни суверенитет.) После на микрофона застава някакъв израелски педераст, който се хвали, че тяхното скорошно содомитско сборище събрало 200 000 извратеняци в Йерушалаим. Просто са омърсили Обетованата земя.  Ръкопляскат му и цвилят от възторг, но какво ли мисли юдейският бог Йехова по този въпрос? Който изгори с огън и жупел Содом и Гомор заради безчестието на гражданите им. Оттам и думата "содомия" като събирателно за всички сексуални перверзии. А Йехова им даде в Тората и следната заповед: "Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях." Левит 20:13 
Това е един от малкото пунктове по които като православен християнин съм напълно съгласен с юдеите, но за дълбокия смисъл на тази заповед друг път и то сериозно. Докато седим и си говорим с ключови фрази с колегата, внимателно слушаме радиостанцията на цивилния симпатяга полицай (дали не беше най-големия шеф) седящ на метър от нас. Чуваме, как колегите му са блокирали временно шествието на нашите момчета от "Национална съпротива" по булевард "Витоша" пред Съдебната палата. После разбираме, че ще тръгват надолу покрай президентството и бившия Партиен дом по "Цар Освободител", но това, което ни интересува живо, откъде ще минат содомитите не става ясно. Изобщо получаваме "оперативна информация" от първа ръка и той не се усеща. В този момент не посмях да го снимам, за да не се разконспирираме, че му подслушваме радиото, но после го хванах в кадър на няколко пъти.
Ето го баш шефа с карираната риза

Големият полицейски бос координира
 по радиостанцията охраната
По едно време до него седна едно много красиво момиче, първо го помислихме за журналистка, но после стана ясно, че те си говорят като колеги и разбрахме, че е полицайка под прикритие. Когато той тръгна да организира охраната на шествието на извратеняците, което вече започваше, тя остана да ни наблюдава и подслушва напрегнато.
Полицайката
Да, станахме "оперативно интересни лица". Правя знак на колегата да ставаме и да се измитаме, за да не дойде тя да ни задава въпроси и проверява личните карти. Нищо против нямаме да се запознаем лично с нея, даже да й вземем и телефона, но щеше да ни забави. 
Изправяме се внезапно и с бърза крачка тръгваме към изхода при булевард "Васил Левски". Тя също скача като ужилена и ни последва припряно. Много непрофесионално млада госпожице, не са ли те учили на скрито проследяване, ела сега да ти преподадем няколко урока. Да, стана лошо, влязохме в полезрението й поради разговорите си. Ускорихме ход, с крайчеца на окото си я гледах как тя говори напрегнато по телефона, дали не казваше на колегите си отпред да ни спрат за проверка? В същото време усилваше крачка да ни догони сладураната. Пробвай се моето момиче, не знаеш с какви маратонски състезатели си имаш работа. В казармата вземахме по десет километра в планината с пълно бойно снаряжение по норматив за 45 минути. Така наречения "марш на скок". А и сега с приятелите поддържаме форма. В Родопите, натоварени с тежки раници, по 35 километра при денивелация 500 метра, ако разбирате какво е това, ги изяждаме за закуска. Съжалих, че не можах скрито да я снимам, но после успях да я хвана тайно в кадър на видео, от което свалих снимка.
С какъв ли конкурс ги подбират такива жени в полицията...
Естествено успяхме да й се изплъзнем по алеите в суматохата и последвахме шествието. Филмирах отдалече, за да не се набиваме много на очи и без това вече станахме подозрителни, току-виж взели да ни "профилактират". Преминахме на другия тротоар на булеварда срещу градината и започнахме да снимаме началото на шествието. Искахме да ги преброим колко са, за да разобличим после лъжите им за "невиждано масово присъствие", които щяха да пуснат по медиите. Тръгнаха с огромна охрана. София не беше виждала такова огромно полицейско присъствие, нито при посещението на папата, нито при това на президента Клинтън, нито по време на протестите срещу Делян Пеевски. Няма шега, гледайте внимателно клиповете и снимките.
Освен редовната полиция, бяха докарали и жандармерията, конните полицаи, части от сппоор-а, катаджии, отделно цивилните им агенти щъкаха всред редките зяпачи да "профилактират". Не само софиянци, различихме и плевенчани, пловдивчани и пазарджиклии всред полицаите. Ако не знаете, при мероприятия при които се очакват сблъсъци, винаги в София докарват жандармерия от други градове, защото се страхуват, че софийската по принцип може да откаже да бие съгражданите си. Впрочем и при събития в други градове е същото, в Пловдив например пращат софийската жандармерия и това си е железен полицейски принцип. Доколкото чувахме разговорите на полицаите, те си бяха на наша страна и ненавиждаха педалите, заради които вече бяха изкарали смяна от 7 сутринта досега и която сигурно щеше да завърши чак в 22 часа. Докато минаваше шествието, един баща с малкия си син излезе от напречната улица. Детето с изненада го попита какви са тези с цветните балони на камиона? Той ядосано му отговори: "По-добре да не знаеш!" Полицаят от кордона до тях се обърна, показа скрито юмрук с вдигнат палец като знак за подкрепа на бащата и се усмихна на момчето. Ние минахме за по-пряко по "Аксаков", свърнахме надясно по "Шишман" и излязохме на площада пред Народното събрание. Обаче обратните не минаваха оттам, а вървяха към паметника на Васил Левски. В предишни години не смееха, защото там имаше патрули на "Атака". Ускорихме ход да ги пресрещнем и минахме покрай дясната страна на сградата на парламента.
Жандармерията е навсякъде
И там имаше паркирана поредна  кола на жандармерията. Удивлявахме се колко много полицейска техника са докарали в София, да не говорим за броя на полицаите, които буквално бяха навсякъде и в огромни количества.

Снимахме ги пред паметника на Апостола, който обратните оскверниха с присъствието си и тръгнахме обратно през площада на храма "Александър Невски" за да ги пресрещнем на "Раковска", където предположихме, че ще минат. Пред сградата на "Светия синод" имаше безброй жандармерийски микробуси и полицейски коли. И някаква страховита полицейска армия.  
Жандармерията е и тук

Дълъг кордон от коли на жандармерията
Ускоряваме крачка да отидем натам, за да видим за какво става въпрос. Видеото долу е показателно.

Опитваме да пробием блокадата "с нахалство", но ни спират и любезно ни казват да заобиколим полицейската линия. Едва сега разбираме, какво е станало. Виждаме двоен кордон жандармеристи обградили от три страни шествието на патриотите пред Паметника на Незнайния войн и Вечния огън до стената на църквата.

Капанът е щракнал, патриотите са в железен обръч. От едната страна има барикади от полицейски автомобили и жандармерийски бусове, от другата - полицейски микробуси, огромен камион - водно оръдие, пожарни, линейки, улицата буквално е задръстена с техника.


Такова стълпотворение рядко може да се види. Явно патриотизмът е "опасен" за държавата, а педерастията е "полезна" и трябва да се пази. Полицаите никак не изглеждат щастливи от възложената им задача, явно по-скоро биха се присъединили към тези, които пазят в карето. А представям си с какво удоволствие биха извадили палките срещу обратните, стига да получат заповед.... Подслушваме такива неща от разговорите им, докато се измъкваме зад гърбовете им.
Водното оръдие следваше само патриотичния митинг -
за педалите нямаше такова защо ли?

Блокада от полицейски коли

Улицата е заприщена

Пожарната пък за какво е? Заради коктейлите
 "Молотов" по обратните, каквито имаше през 2008 г.?


Докато обикаляме и снимаме, един фоторепортер минавайки покрай нас ни казва: "Това е най-големият незаконен арест на открито, който съм виждал." А той, като професионалист явно е виждал много... Това, което става е незаконно разбира се. В предходната статия за содомитското сборище описах съвпадението на маршрутите на контрапротеста на патриотите с тайния маршрут на содомитите. Тогава наглите обратни изискаха ултимативно от кметицата Фандъкова да бъдела "...готова да прекрати със заповед протеста на ултранационалистите." Явно Данчето Фандъкова ги е послушала, като прилежна ученичка. Та, жандармерията се оказа, че е възпрепятствала разотиването на участниците в патриотичния митинг след края му. (Просто ги е хванала в капан и часове наред не ги е пускала за да мине содомитската манифестация сто метра по-надолу. По-късно вече започват да пропускат блокираните хора по двама-трима през пет-десет минути за да ги разпръснат.) Така нареченото "съвпадение на маршрутите", не по време, а по-място, е било в частта от булеварда от Партийния дом до Военния клуб, където е трябвало да минат и двете манифестации. И за по-лесно, докато педерунгелите минат оттам, задържат нашите момчета в капана. Това е добър повод за дело за нарушени граждански и човешки права. Ние се оттегляме надолу, защото няма как да им помогнем в случая. След това са станали сблъсъците между нашите демонстранти и жандармерията, но уви, не ги видяхме да ги заснемем. 
Минавахме покрай спряла полицейска кола, полицаят говореше по радиото. Явно шефът го питаше как са в жегата, а той отговори: "Как да сме бе шефе, от 7 сутринта сме на смяна, чакаме да свърши вече!" Заставаме на ъгъла на "Раковска" и снимаме една много малка част от силите на жандармерията - само 71 човека, която се оттегля към трасето на обратните да ги пази от такива като нас. Полицаите си говорят, че патриотите са били прави да се опитат да пробият блокадата със сила. Ще чуете думите: "Не, бе прави са..." И забележително, не са ги арестували бунтарите...

Ние гледаме вече да не се набиваме много на очи и се оттегляме в градинката срещу Военния клуб. Тук на кръстовището, докато ги причакваме, виждаме за пръв път в София педерастко червен полицейски мерцедес, много тематично свързан с мероприятието...

Содомитите пристигат и ги записваме на видео открай - докрай за да ги преброим - под хиляда души са и то главно чужденци. Ето например "представителна" холандска група от един педераст и четири лесбийки.
Холандски извратеняци (горе) в подкрепа 
на българските перверзници (долу)

(Тук телефона на два пъти ме предаде, първо изтри едно видео, защото се рестартира, а после записваше, но с изкривен звук. Както се казваше навремето за Източния фронт на Втората Световна Война - "Хората издържаха на студовете, но техниката не." При нас беше от жегата.) Та, обратните лъжеха, че имало над 2000 души в манифестацията им, но не е вярно. Скоро ще ги видите на забавен кадър, преброени с точност до един.
Вижте я горе във видеото
В края на шествието виждаме отново очарователната полицайка, която в парка ни изтърва, да следва края на колоната по тротоара. (Вижте я хубавицата с черната блузка и сини дънки след минута 2:17 на видеозаписа - появява се от ляво и камерата я следва до крайно дясно. Тя върви  бавно и се взира в екрана на телефона си.) Този път ние тръгваме я следим, с най-добри и искрени чувства разбира се, а тя не се усеща. Уж жените имат на гърба очи, особено полицайките... Това се казва скрито проследяване, много има да учи това момиче... 

Със съжаление изоставяме нашия красив "обект" и през кривите улички се добираме обратно до Княжеската градина, тъкмо навреме за да видим как развалят украсата на камиона, балоните вече не им трябват. Няколко от тях се спукаха с гръм и трясък и содомитите се уплашиха и разпищяха, но уви не го хванах с видеото, бях изключил вече телефона. Явно сме били от неправилната страна на парка, защото изпускаме да снимаме това: "Минути по-късно полицията пусна участниците в контрашествието. Около 22 ч. двама от тях се озоваха в 5 РПУ. Заедно с момче и момиче от "София прайд”, които ги напръскали със спрей. Момичето и момчето от "София прайд” отказаха да бъдат снимани с обяснението, че и преди са били жертви на подобна агресия. Твърдят, че са използвали спрея, защото били заплашени. Оказва се, че минути преди срещата между двете групи - задържаните от контрашествието са горили флага на "София прайд” и са го заснели телефона си." Виждате педерунгелите са агресивни и нападат без да са провокирани, а най-гадното е, че нашите момчета в полицията дошли да ги разпитват, забележете - адвокатки от Българския Хелзинкски Комитет с какво право и с чие позволение, тепърва ще изясним.... "Участници в гей-парада пред мен нападнаха с лютив спрей и юмруци Алекс Ресиловски и друг мъж с 95% инвалидност пред паметника на Съветската армия! Педерасткият им проблем бил, че Алекс е облечен с тениска с надпис "Да забраним Български хелзингски комитет"! Само на 15 метра имаше и полиция! Първоначално полицаите не пожелаха да дам свидетелски показания, а след като настоях ме арестуваха!!! Първо влезе полицай с две жени, които започнаха да ни разпитват,а после се оказа, че те не били служителки на МВР или Прокуратурата, а служителки на БХК! Какво става в България? Вече пред полицай се нападат граждани искащи закриване на финансираните от чужбина анти Български фондации! Адвокатките на фондациите са разхождат из полицейските управления като у дома си и се разпореждат кой да бъде задържан и кой не?! Извадихме късмет, че на паметника на Съветската армия има камери от които ще се разбере истината, иначе горяхме!" - пише Мирослав Паскалев. Не пич, ти няма да гориш, те ще горят в ада. Жалко, че не можахме да сме там и да снимаме, и не само това.... Но догодина, да е живот и здраве! Заслужихме си вече бирата в жегата. Събрахме отлична оперативна информация на терен за враговете на Отечеството и методите им, стратегията и тактиката на полицейската им охрана, силните и слабите им страни, имаме тонове снимки и видео за анализи. Догодина ще се организираме по-добре и наистина ще провалим гнусното и провокативно сборище на дегенератската измет....  При това със законни средства, а полицаите ще бъдат с нас. Очаквайте догодина включване...


България над всичко!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves