петък, 8 юли 2016 г.

Поредно доказателство, че Недялко Недялков е малоумник

Ами от контрабанда, от какво друго?
Не, че е първото, това е просто поредното доказателство, че и в най-културните  и интелигентни родове има идиотски издънки. Дали е проява на дегенерация не е ясно. Но ето  - Недялко Недялков - "известен издател" на жълто-кафяви улично-булевардни медии се издъни здраво за пореден път. Ако и да е син на нелошия поет Недялко Йорданов. Не само, че Недялко е малоумник, но и всичките му "автори", "редактори" и изобщо цялата му слугинско-лакейска пасмина, кой знае защо кичеща се с името "журналисти" се оказаха естествени идиоти. Освен, ако не са си направили гавра с премиера Борисов. Ама де у тия ибрикчии такава смелост, че и разум за хубава шегичка?
Ето удивителното им заглавие в още по-удивителната им статия на снимката вляво. 

"Имаме събрани 2,5 милиарда лева от контрабанда." 

Че всички правителства от 1989 година насам събират пари от контрабандата, която покровителстват и организират, не е никаква тайна. Но когато глупавите журналисти, непознаващи родния си език, скарани с граматиката, синтаксиса и логиката го изпишат по случайност правилно, или е нарочна провокация, или естествено малоумие. То, че Борисов има събрани, по-точно са му "отчислени" не 2,5, а къде 4 милиарда лева от контрабанда и то само от втория си мандат е публична тайна, ама нейсе. Първо мислих, че банкянският умник пак се е изпуснал нещо, ама не, вижте го какво казва: "Той посочи също, че в резултат на предприетите мерки и добрата координация, постигната чрез Бюрото за борба с контрабандата, в бюджета са събрани 2,5 млрд. лева повече в сравнение със същия период на миналата година."
Докторът "хонорис кауза" Стоичков с приятеля си -
докторът на пожарникарските науки Борисов,
всяка прилика с Платоновата Академия е случайност

Тоест тук докторът Борисов е невинен. Че тези фукни и жонглиране с нереални числа от статистиката, са чиста измама е ясно, но това е друга тема. Иначе правилен изказ е улучил човекът, макар рядко да му се получава. Неправилно са го отразили ПИК-аджиите. Както винаги, но от такава жълто-кафява медия толкова....
А иначе тук можете да прочетете веселата история, как сайта "ПИК" (разшифровка Пеевски Има да Казва или Прасето Има Кочина) лъже рекламодателите си като генерира кух трафик към сайта си със софтуерни ботове през фейсбук страници. Ами, който е глупав да плаща за фалшива реклама да си плаща, парите са си техни. А иначе има поговорка: "Родил ли си се глупав, то е завинаги..."


А със Слави Трифонов имат любов необяснима... Обичат си се хората, па да си се вземат...