четвъртък, 14 юли 2016 г.

След поредния атентат във Франция - поредното #JeSuisIdiot

#JeSuisIdiot

Поредният атентат във Франция: 

"8:14 С темата #PortesOuvertesNice (Отворени врати в Ница) местните хора предлагат подслон на гостите на града, попаднали в безизходица след терористичното нападение. Репортери съобщават, че тексиметровите шофори в района на трагедията предлагат безплатни превози за напускане на тази част на града.

8:12 #JeSuisNice и #PrayForNice са новите теми, с която в социалните мрежи хората изразяват солидарността си с пострадалите, близките на загиналите и жителите на Ница. Някои потребители на "Туитър" изреждат последните атентати с десетки жертви и заявяват накрая, че са "изтощени" от всичко това." Аман от откачените идиоти, които си сменят фейсбук профилите с поредното #JeSuis. Всички вие заслужавате да станете поредните жертви на ислямистките изроди във Франция, Германия, Англия, САЩ и изобщо в страните - предали европейската цивилизация и християнството с подкрепяното от тях ислямско нашествие.  
Загиват европейски деца, малоумниците си
сменят профилите във фейсбук и туитър

Дали ще ви сгази бял камион на булеварда или ще ви застрелят на рок-концерт, или ще ви взривят в метрото, това си го заслужавате. Със смяна на профилните снимки и лога във фейсбук и туитър нищо не правите, само ставате жалки и смешни едновременно. 

Малоумниците във фейсбук
Искат се съвсем други и решителни действия първо срещу управляващите дегенерати. Като начало някой да вземе да застреля Ангела Меркел. Макар че, по-добре би било демонстранти да я обесят на някой фенер на Александерплац за назидание на други подобни ней изроди.
#JeSuisIdiot
После друг да хвърли бомба в колата на Барак Обама и трети да забие един нож в корема на Франсоа Оланд. Само така ще започне дългият път назад към нормалността. Просто не ни оставиха никакви други възможности. Във война сме и в защита на християнството, бялата раса, нормалността и Европа, няма място за сантименталности.

Тези тримата горе, направиха възможно това долу

Иначе ни очаква това долу. И нито ще е последното, нито най-лошото. Най-лошото тепърва ще предстои.А иначе и в България вече има съпротива. Вижте това например
"АКО СИ ГОТОВ ЗА РЕАЛНИ ДЕЛА СЕ ВКЛЮЧИ И УЧАСТВАЙ!
Със задълбочаването на мигрантската криза организираме ускорена МОБИЛИЗАЦИЯ за пробуждане, обединение, военно патриотично обучение и самозащита на населението. И за опазване на БЪЛГАРСКАТА ЗЕМЯ и защита на националните ни интереси. Когато няма истинска армия, държавност и държава наш свещен дълг е ОБЕДИНЕНИ ЗАЕДНО – да спасим нашият народ, деца и Отечество. Не бъди безразличен и безотговорен към случващото се и не си заравяй главата в пясъка. Днес „мечката“ играе в съседите, а утре ислямистските екстремисти ще изкъртят и твоята врата, за да ти изнасилят и избият семейството!!! Събуди се и се присъедини още днес и сега! УТРЕ ВЕЧЕ ЩЕ БЪДЕ КЪСНО!