вторник, 23 август 2016 г.

Истината винаги побеждава

Е, случи се, биографията на Меркел, най-пълната в България, събрала и извадила на показ цялата мръсотия в живота на тази гадна дегенератка, подло унищожаваща Европа, бялата раса и християнската цивилизация вече излезе на първа страница в гугъл. Вижте екранната снимка от днес 23 август 2016 г. на снимката вляво. Като махнем горните платени публикации заемащи първите три места, моето писание е вече на 4-то място в редовното подреждане на Гугъл.бг. Дано скоро излезе и на първо място. 
Не, че нещо, но истината винаги излиза наяве, "нищо скрито не остава покрито до века" е казано в библията.
Сега остава в Германия най-после да се вземат в ръце и да я свалят било с демонстрации, било с гражданско неподчинение, било с предсрочни избори, с вътрешнопартиен или правителствен преврат или по-какъвто и да било подходящ начин, който ще докара добър резултат. Всъщност в писанието ми няма нищо ново, това са неща казани или написани от други хора, но аз ги събрах и преразгледах в смисъла на откритията на науката дегенерология и изводите са убийствени. Покойният Григорий Климов е бил абсолютно прав - мир на праха му. Той ни е оставил безценен ключ към разбирането на проблемите в света и отличен метод за анализ на хората, които претендират да ни управляват, или ни управляват в момента. Всъщност, да се поправя, това не са хора, това са типичните човекомразци, богоборци и богохулници - слуги на сатаната и сеещи зло античовеци. От делата им произлиза само унищожение, мъки и страдания, до момента до който не се осъзнаем и не ги пратим там където им е мястото - в ада. 
Прочее, ако искате да видите типичен дегенерат - прочетете за лесбийката омъжена за педераст, завършила висшето си образование в СССР, станала агентка на ЩАЗИ с псевдоним "Ерика", долнопробна курва пробивала със секс в кариерата и в политиката, бивша съветска, а в момента американска агентка,   проявила се като вечна предателка - Ангела Доротеа Меркел тук. Бог да ни пази от нея, а дявола скоро да си я прибира!

Вечна анатема за нея!


"Кои сме ние да защитаваме християните от останалата част на света и да кажем, че няма да приемем мюсюлмани или джамии в нашите държави?"
Ангела Доротеа Меркел - канцлер на Германия