сряда, 31 август 2016 г.

КриСталинка Георгиева и нейният екип очернят Ирина Бокова

Радмила Недева от екипа на Кристалина Георгиева
Внимавайте с електронните си пощи и не само с тях и със СМС-ите и други електронни съобщения, да не стане като тази грешка. Радмила Недева от екипа на еврокомисарката Кристалина Георгиева погрешно изпратила тази поща до непознат човек, който любезно я предоставя на медиите.
–––- Forwarded message –––-
From: Radmila Nedeva <radmila.nedeva@ec.europa.eu>
Date: 2016-08-31 10:42 GMT+03:00
Subject: Насоки за коментари в социалните мрежи
To: ivailo.p.damianov@gmail.com
Здравейте,
В приложен файл Ви изпращам насоки за коментари в социалните мрежи по темата – избор на генерален секретар на ООН. Както знаете, г-жа К.Г. следи отблизо надпреварата за наследник на Бан Ки-мун и насоките са съгласувани с нея. Независимо от формалната номинация на официален български кандидат, тя счита, че има потенциал и възможности за тази позиция.
Вероятно сте запознати от медиите с мненията на дипломати, политици и експерти, които подкрепят издигането й като нова кандидатура на жена от Източна Европа. За да подкрепим този вариант, трябва да продължим кампанията в социалните мрежи, с която да наложим името й като потенциален нов кандидат.
В приложение ще намерите текстове за възможни постове под статии в електронни сайтове и в социалните мрежи (самостоятелни, с линк към подходяща статия или като и коментари под чужди постове), свързани с протичащата в момента процедура за избор в ООН. Разчитаме да ги публикувате в групи с политическа или друга насоченост във Фейсбук, както и да ги адаптирате и разпространявате и в други социални мрежи, съобразно спецификата им – Тwitter, Instagram, My Space, LinkedIn и т.н.
Отчитането на постовете Ви ще бъде извършвано от специално наета за целта фирма, въз основа на което ще бъде извършвано и заплащането на Вашите услуги.
Ако има неясноти или възникнат въпроси, не се колебайте да се свържете с мен.
 Поздрави,
Радмила
Насоки за коментари в социалните мрежи
 1. Тя е дъщеря на убиец.
 2. Не искаме да сме известни с дъщеря на убиец.
 3. Дъщерята на червения убиец няма никакъв шанс.
 4. На комунист доверие никакво!
 5. Вън българската червена номенклатура от структурите на ООН! И толкова!
 6. Бокова е международен вариант на генерал Румен Радев – кандидатът на БСП за Президент!
 7. Какво европейско в дъщерята на комунист убиец бе? Нормални ли сте?
 8. Да подкрепиш България, значи да подкрепиш изчадието Бокова??! То бива, бива, ама…! Червени копелета безобразни!
 9. Никаква подкрепа! Тази комунистка не трябва в никакъв случай да бъде избрана. Има други, много по-кадърни и заслужили от нея, макар и да са чужденци! Просто не трябва комунист и то с нелицеприятно минало да оглави ООН!
 10. Светът, ООН и Източна Европа имат нужда от повече генерални секретари от Западна Европа и управление по западно европейски модел. Тая да се маха.
 11. Това е комунистическата кандидатура! Комунизмът е без род и родина! И е традиционно антибългарски! Това е кандидатурата на Пост-СССР!
 12. Ирина Бокова е кандидатура на Путин и Русия, а не на България.
 13. Затова, че съм българин, а не дупедавец на руската мечка, казвам НЕ на Бокова!
 14. Бокова е кандидатура на Москва и българското гражданство й е само за парлама!
 15. Видео материал на Кремъл в подкрепа на своята кандидатка за генсек на ООН – Ирина Бокова https://www.youtube.com/watch?v=IhOD_ZYZUxU
 16. Всеки, който подкрепя Бокова е комунист.
 17. Ирина Бокова е кандидатура на Георги Първанов.
 18. Гоце й беше дълго време партиен началник. Той я реално предложи Бокова за посланик в Париж и той я утвърди, БСП чрез МВнР, я предложи за директор на Юнеско.
 19. Който подкрепя Ирина Бокова да си ходи на Позитано 20!
 20. Много хора ще съжаляват, ако изберат тоя червен боклук Бокова!
 21. Крайно време е да заровим понятията социализъм – комунизъм. А който подкрепя Бокова, явно му липсват – да ходи в Северна Корея, Куба и Венецуела да види нагледно тоя строй.
 22. До кога тези червени мумии ще ни учат на Демокрация и Либерализъм …!?! Верни слуги на червената плутокрация ще надават вой в подкрепа на изчадие от своето котило , много ясно.
 23. Кратка статистика за интелектуалния отбор подкрепящ другарката Ирина Бокова: от първите 12 имена 6 са на агенти на ДС; от 9 академици 5 агенти на ДС; от 2 член кор. на БАН 2 агенти на ДС; от 5 дипломати 3 агенти на ДС; от 6 журналисти 3 агенти на ДС; 95% са членове на БКП…
 24. Евгений Михайлов изми лицето на България, а Бокова не е достойна дори да му лъска чепиците.
 25. Писмото на Евгений Михайлов не беше срещу България а, срещу една мазна продажна антибългарка, дъщеря на един от убийците на интелигенцията в България!
 26. Време е за народна подписка в защита на Евгени Михайлов и против кандидатурата на Ирина Бокова.
 27. Всички привърженици на Бокова са жалки и ограничени!
 28. Всеки, който изрази подкрепа за Бокова, да бъде заклеймяван като комунист или като платен трол на комунистите!
 29. Колкото и да се пънете никой не бръсне парцала Бокова за нищо. Само си хвърляте парите на вятъра.
 30. Бокова беше 4 или 5 Последния път. Ама вие се пънете да ни обяснявате колко е велик  парцала.  Спонсорирани руски боклуци сте и нищо повече! Като 90% от продажниците в страната де.
 31. Тази е бита карта, няма смисъл да се подкрепя, по-добре щеше да е да издигнем Кристалина Георгиева!
 32. Ирина Бокова вече е на 5-то място и трябва да се оттегли, а на нейно място трябва да се издигне Кристалина Георгиева.
 33. Таза, ако я изберат, ще затрие ООН.
 34. Бокова да даде обяснение къде е тракийското съкровище, за което отговаряше неуспялата кандидат-президентска двойка Бокова-Маразов през 1996-98 година.
 35. ООН ще осигурява 16 годишни девственици за бившите комунисти в България (със снимката на Бокова с кмета на Пазарджик обвинен в изнасилване на ученичка).
 36. Когато даде публично обяснение откъде са и имотите в Сащ и колко пари има в банковите сметки – тогава може би, ама надали.
И още в този дух…
В интерес на истината Бокова е дъщеря на комунистически изверг-убиец, а брат  й е алкохолик със син крадец:: "Бащата на Ирина Бокова – Георги Боков, е установявал същия този комунизъм, като е избивал културния елит на българската нация след 9 септември 1944 година. На него и през ум не му е минавала идеята за културно сътрудничество и световен мир, когато с ботушите и шмайзера си е разбивал главата на Райко Алексиев – един от най-популярните български журналисти и интелектуалци (преди Девети едното не е изключвало другото). Близките на Райко Алексиев разказват, че тестисите и половите му органи буквално били смазани от ботушите на неговия мъчител. Той е загинал няколко дни след побоя в ужасни мъки, а убиецът му се е издигнал и дълго време беше главен редактор на “Работническо дело” и член на ЦК на БКП." Вероятно Бокова е била и вербувана от КГБ докато е учела в СССР. Типична представителка на дегенеративен род. КриСталинка Георгиева е комунистка, бивш агент на Първо Главно Управление на ДС - превербувана от ЦРУ и сега е американски агент за влияние. Тоест, хвани едната и удари другата и двете не стават за никакви официални постове. Така, че да се хванат за косите и да се скубят взаимно. Нито България, нито Еврокомисията, нито ООН, нито ЮНЕСКО имат нужда от услугите на такива дегенератки...
Знаете ли че бащата на Бокова е убил с юмруци и ритници
карикатуриста Райко Алексиев и се е хвалел с това...

На кого служи Сталинка Георгиева?