петък, 16 септември 2016 г.

Кой по дяволите е Барак Обама? Част трета

Обама е педофил?
"Who, the fuck is Barack Obama?"
That’s, a good question...


Какво (не) знаем за Барак Хюсеин Обама - младши? Ами нищо не знаем, освен че е дегенерат. Но пък самият въпрос е неправилно поставен. По-добре би било: "Какво изобщо знаем за Обама?" Отговорът е пак - нищо. Защо? Та аз самият толкова много изписах по темата:
Но истината в живота е по-невероятна и от най-развинтената фантазия. Някой да беше опитал да измисли биографията на Барак Хюсеин Обама, дори да беше с таланта на Жул Верн или Айзък Азимов, историята щеше да изглежда като словесно скудоумие на графоман дилетант пред истинската му биография. Ами да продължаваме напред....
В първата част питах, кой е баща му? Във втората коя е майка му. Оказаха се двама "официални", но не биологически бащи и трима вероятни биологически. И поне две неясни майки, които всъщност може да са една и съща жена. Е, в интернет има слухове и писания, че може да има и трета - една известна терористка Елизабет Ан Дюк (Elizabeth Ann Duke)която всъщност да е същата Джо Ан Нюман - любовницата на Малкълм Екс и накрая да се преобрази в Стенли Ан Дънам. А някои отиват още по-далеч - Джо Ан Нюман била дъщеря на Хитлер и Ева Браун
Обикновено хората отхвърлят такива "конспиративни твърдения" с лека ръка. Обаче аз винаги изследвам всяка следа, защото не се знае докъде ще те доведе, винаги казвам, че животът е по-невероятен и от  най-разюзданата фантазия. Затова навремето проверих и невероятната хипотеза, че Меркел била дъщеря на Хитлер. Ако не намерих годни доказателства за нея, поне не открих и фрапантни противоречия или опровержения на тази теория. 
Та да се върнем на Елизабет Ан Дюк, която е свързана и с Малкълм Екс, и с Илая Мохамед, и с Бил Айърс изобщо все "отбор юнаци". Обаче има и една загадка. Някои автори питат какво прави снимката на Стенли Ан Дънам с малкия Барак на страница 18-та в изданието от 4 април 1962 г., на речта "Бъдещето на американските така наречени негри" на Илая Мохамед? Той я произнася в Чикаго, на 23 февруари 1962 година пред 12 000 души, не само негри. При това фотографията е поставена отляво на тази на Малкълм Екс и има текст: "Младите слушат". Снимката е най-малкото спорна. Тази бяла майка с черно бебе е била сензация на събирането. Има и други две нейни снимки, има и свалени от видеофилм, но са неясни и определено подлежат на разискване. Защото някои твърдят, че са на Джо Ан Нюман. За съжаление другите засега не ги открих.
Младите слушат...

Съвпадение, или просто Ан Нюман, или Елизабет Дюк (преди да станат Ан Дънам) с малкия Бари или Барак са поставени до любовникът и татко Малкълм Екс? То на Ан, освен че й се губи годината 1960-1961, май й се губи и 1962, не пречи да е била в Чикаго при бащата на детето си Малкълм Екс. И така, да видим тази "теория на конспирацията" как да я проверим. Не че е невъзможно  Джо Ан Нюман или Елизабет Ан Дюк да се превъплатят документално в Стенли Ан Дънам, но е доста трудно, а и излишно. Та за нея има сведения поне от гимназията в Сиатъл, снимки и спомени на съученици. А и колегите "конспиратори" не предлагат читаво обяснение, освен едни съвпадения на образите им по снимки. Ама това не е достатъчно, двойници по света дал Господ. Да бяха дали детайлни обяснения или предположения, как едната става другата, ама не. Ей от такива недообяснени работи ни излиза лошо има на нас - търсещите истината. Обвиняват ни в "конспирация", самите заговорници, които я правят... Пак предлагам моята теория - ако Бари Шабаз наистина е Барак Обама младши, то той или е осиновен от Ан Дънам, или тя направо го е родила от Малкълм Екс. Възможности за това е имало. Той е бил в Сиатъл за да основе поредния № 67-ми мюсюлмански храм (мечет) през 1960 година, точно когато тя завършва там гимназията, тя пък е била в Чикаго като детегледачка тъкмо през лятото на 1960 година (защо точно там избира да отиде?), после я виждаме на снимка в Чикаго през 1962 година вече с детето. И снимката й с детето е поставена в изданието цитирано горе, точно в ляво на тази на Малкълм Екс? Съвпадения по време и място има достатъчно, както и косвени улики. Де да можехме да им направим ДНК анализи, но... Впрочем малко да забягна напред, при смъртта както на Ан Дънам, така и на майка й Маделин, труповете им са изгорени и пепелта им разпръсната в Тихия океан от Барак младши и полусестрата му Майя. Защо ли? Хайде за Ан Дънам е разбираемо, тя е била безбожна атеистка, но майка й поне формално е протестантка, защо не е погребана по християнски? Набива се на очи като предотвратяване на възможност за ДНК анализи... Да продължим да сглобяваме къщичката, Малкълм Екс е приятел с Барак Обама старши, откога се познават? Ами има твърдения, че още от 1959 година, когато Малкълм посещава Кения за пръв път, след което Барак старши идва в Хавай като стипендиант, през същата година. Поддържали са близки връзки до 1964 година, когато Барак старши се връща в Кения, а Малкълм после го убиват. Тоест, както преди предположих, защо пък приятелите да не си свършат услуга, Барак да осинови и даде името си на детето на Малкълм с фалшив брак с Ан Дънам? 
"Баща и син"
То всичко сочи натам, че бракът им е бил формален, ако изобщо е имало брак, казах преди, че документи за това няма. Барак старши и Ан са били заедно твърде кратко в университета в Хавай, вероятно от септември 1960, когато тя се връща от Чикаго, където е била детегледачка от юни до август. Докъм януари - февруари, когато тя напуска университета поради напреднала бременност. Никой не ги е виждал заедно и изобщо не се предполага да са били "лудо влюбени" каквато е официалната версия. А и тя веднага след раждането лети с пеленачето за Сиатъл, дали? Шестчасов полет с десет-петнадесет дневно бебе, как ли е станало? Барак старши никога не е говорил за жена си и детето си, никога не е питал за тях, никога, с нищо не е проявил ни най-малък интерес към бившето си "семейство". Тя учи в Сиатъл, той в Хавай. Тя се връща в Хавай, едва когато той заминава да учи в Харвард. И двете снимки на бившите "влюбени и за кратко съпрузи", както и на "таткото с любимия  му син" са от летището, когато той каца за да види приятелите си от университета едва през 1971 година. Бившето му "семейство" никога не го е интересувало.... Горе и в предходните части видяхте достатъчно доказателства по темата...
Бивши "съпрузи"...
Това да ви прилича на "любов и брак"? Да проверим и прословутото му единствено посещение на Барак старши в Хавай за "да видел сина си" през 1971 година, от което има снимки с Ан и Барак младши. Ами снимките са от летището, докато Барак старши си чака куфарите!!! Ама и баща.... После уж се разхождали из града... Правилно някои твърдят, че той се е върнал да си види приятелите от университета, а не "сина и бившата си жена". Та те и не живеят заедно и никога не са и живяли, нито преди, нито след брака. Дават фалшив адрес за удостоверението за раждане, с който нямат нищо общо, нито те, нито пък родителите на Ан Дънам. Това е една още по-интересна история. При все, че Барак старши си има официален адрес в една малка къщичка под наем близо до университета, при все, че Ан живее регистрирана при мама и татко си на друг адрес, пак близко до университета, явно са били толкова глупави да дадат за раждането на малкия Барак адрес на който никога не са живяли. Нито е била тяхна къщата, нито са били там било под наем, или на гости. Нито мама и татко са пребивавали там някога. На кой идиот му хрумна да вписва в официални документи за раждането на Барак младши адреса: "6085 Kalanianaole Hwy"?
Тук бил роден Обама младши...
Любопитните разследващи журналисти веднага издириха чий е този дом там. И откриха, че е бил на нищо неподозиращата двойка Орланд Скот и Телма Лефордж (Orland Scott and Thelma Lefforge) известен преподавател в университета, живеещ там със съпругата си и отглеждащи в спокойствие трите си собствени деца. Те умират много късно, мъжът през 2007, а съпругата му през 2008 година и о, чудо! Десет дни след смъртта на Телма на 12 юни се появяват за пръв път документи, че Барак младши е роден там. В тяхната къща??! Дълго са чакали за да направят глупавата фалшификация. Журналистите издираха тяхна бивша "съседка", която каза, че никога в тази къща не са живели нито Барак старши, нито Ан Дънам, нито детето им. Щяла да забележи обезателно млада черно-бяла двойка с черно бебе... На всичко отгоре защитниците на президента Обама изваждат като "желязно доказателство" два броя на стари Хавайски вестници от 1961 година в които са обявяват раждания, бракове или смърт на жителите на града. В двата вестника има посочено раждането на Барак младши на този богаташки адрес: "Births, Marriages, Death" section read: "Mr. and Mrs. Barack H. Obama, 6085 Kalanianaole Hwy., son, Aug. 4." 
Единият вестник
Как ли са живяли там бедният студент - стипендиант Барак с безработната му бременна непълнолетна съпруга... Ама те журналистите не мирясаха, отидоха да видят оригиналните вестници в редакциите. Там ги нямаше естествено, след 50 години, кой ли ще ги запази? Обаче в библиотеката имаше техни микрофилмирани копия, не на хартия. Но май били подменени, идвал някакъв любопитко и ги взел да ги разгледа, когато се вдигна шум по тези вестници, пък дали върнал същите микрофилми... Добре, че поради големия интерес архиваторката направила копия и ги раздавала на всички заинтересовани. Ама от какво е копирала, от оригиналния микрофилм или от върнатия от първия посетител и тя не знаела... А и друго, оказа се, че през 1961 г., всеки заинтересован е можел да публикува известие за щастливото събитие - раждането на дете. Плаща си и готово, нито му искат документ, нито проверяват дали го има в справката за новородените, подавана им и от Отдела по здравеопазване. Та може и баба да е свършила тази работа. Тя е могла, както видяхме в предната част да извади и удостоверение за раждане на внука си, та някаква си вестникарска публикация ще й се опре...
Една разследваща журналистка разказва същото, поискала да разгледа училищните документи на гимназистката Ан Дънам от Сиатълската гимназия. Любезно й отказали, защото в месеците преди президентските избори през 2008 година, когато никой не знаеше още кой е Обама, идвал някакъв заинтересован и ги взел да ги разгледа, пък не ги върнал... Такива истории има навсякъде, и в Хавай, и в Индонезия, и в Оксидентал колеж, и в Колумбийския университет и къде ли не. Документите за Обама и семейството му  или ги няма, или някой ги взел, или загинали при пожар, или при наводнение, или ги изяли мишките или хлебарките. Където пък има нещо не го дават. Че накрая дори забраниха на персонала в болниците, детските градини и училищата в Хавай и Сиатъл да разговарят по темата с журналисти и други лица... Да ви е познато от България?
И това ни довежда до другото прословуто Хавайско удостоверение за раждане на Барак Хюсеин Обама младши... Малко предистория и по него. Когато Барак Обама младши вече е президент първи мандат, натискът да си предостави оригиналният акт за раждане става огромен. Въпросът е поставен още през време на предварителните избори на Демократическата партия, когато се бият Хилари Клинтън и Барак Обама, кой да е официалния кандидат на демократите и то от щаба на Хилари... После въпросът стои и по време на президентската кампания, че и през целия му първи мандат.  Вместо да си извади дубликат на удостоверението за раждане за 15 долара такса, той пръска милиони долари хонорари за адвокати, които да отклоняват всяко искане за оригиналния документ. Странното е, че и успява да отбива атаките, чак до 2011 година, какво ли е криел? Има активна кампания от негови противници, водена впрочем, и от Доналд Тръмп, и от много други организации, че и частни лица, някои завеждат и съдебни искове. Едни симпатяги наливат много пари в билбордове с кратък въпрос: "Къде е удостоверението за раждане".
"Къде е удостоверението за раждане?"
Хавайският губернатор първо обещава да го покаже официално, после отказва, защото можел да го даде само на Барак, като "единствено заинтересовано лица". позната и от България история... Директорът пък на Хавайският щатски Отдел по здравеопазване първо твърди, че документите са изчезнали, не само неговото, но и други удостоверения от този период ги нямало.... С такава трагикомична история, проточила се като турски сериал, минават три години. През 2011 година президентът явно решава да смени тактиката. И идваме до прословутата "Деляна" Лорета Фъди (Deliana Loretta Fuddy). Тук също има конспиративна теория, че тя самата е майката на Обама  - Ан Дънам. Аз обаче не съм съгласен, защото няма никакви годни доказателства, че починалата от рак на 7 ноември 1995 - Ан Дънам, чиято урна с прах от изгарянето Барак и полусестрата му Майя хвърлят в Тихия океан, е доживяла до 2011 година за да бъде назначена за директор на Отдела по здравеопазване на щата Хавай... А и едва ли имаше нужда, че и самата Лорета Фъди е отлично попадение да свърши мръсната работа....
Ан Дънам и Лорета Фъди, при цялото
ми старание не откривам прилики... А вие?
Аман от тези глупави американски сравнения по снимки без никакви други доказателства. Като изграждате "теории на конспирациите" поне ги правете достоверно...  Тук обаче има друго нещо, което е и вярно, и странно, и изисква повишено внимание. Ан Дънам в Индонезия става активен член на сектата Субуд (Subud). Преподава на членовете й "бизнес-комуникации" в отдела на едно частно училище на неправителствена организация. Пак тези идиотски НПО-та... Тази малка секта е основана от Мохамед Субух Сумохадивиджойо (Muhammad Subuh Sumohadiwidjojo). Пак Мохамед, (както виждате в биографията на Обама има много Мохамедовци и много Анн-и, той също е спряган за баща на Барак младши, че и президентът на Индонезия е спряган за баща на Барак младши, ама за това по-нататък...)  Ами да, Субух е роден през 1901-ва, на теория може и да му стане баща на има - няма 60-тина годинки...  Та сектата е създадена през 20-те години на миналия век, има между 10 и 20 000 членове в 83 страни, но по-интересното е, че в САЩ има главно три места с повече поддръжници - Хавай, Сиатъл и Чикаго??! Местата тясно свързани с Ан Дънам и Барак младши... Това едва ли е случайно, много станаха съвпаденията. И колко удобно, Лорета Фъди е председател на "Субуд - САЩ" базирана между 2006 и 2008 година в Сиатъл... Тя е завършила "Социология, социални проблеми и обществено здравеопазване", но не е лекар. И в един прекрасен момент я назначават за Директор на отдела по здравеопазване на щата Хавай на 26 януари 2011 година, първо като временно изпълняващ длъжността, а от 2 март и като титуляр. Шок, защото предшествениците й до един са лекари и това е нормалното.... Тя е първият директор, който не е лекар. От друга страна, "не е като да търсят на нашия човек работа", защото тя си има. Кмет е на Калавао Каунти и си остава такъв, като съвместява двата поста. И щом не са търсили на "нашия човек работа", май са търсели за "нашата работа, наш човек". И някои автори правилно задават въпроса: "Как пък не сложиха на този пост доктор, хайде тя има подходящото образование за длъжността, но защо не сложиха християнин, мюсюлманин, будист, кришнар, мормон, шинтоист, или индуист, че и атеист, ами точно субудистка? И отговорът дойде сам през април 2011 година - няма и три месеца откак е назначена. Тя и нейният отдел произведоха това фалшификатче.
Нескопосан фалшификат

Толкова търсеното удостоверение за раждане на Барак Хюсеин Обама младши... Президентът тържествено го обяви и показа на пресконференция в Белия дом на 27 - ми април 2011 година. Подкрепящите президента медии раздухаха новината и от само 48% вярващи, че той е американски гражданин по рождение (natural born Citizen), изведнъж станаха 70%. Поне в началото. Лорета Фъди уж си свърши отлично работата. Но се оказа, че е била "хубава работа ама циганска"... Защото "електронният документ", (той на хартия не беше и даден), се оказа жалък и некадърен фалшификат. Интернет е пълен с разследвания по темата, но препоръчвам тази страница със събраните накуп най-сериозни от тях, включително със снимки и видео тук. Тези момчета пипат здраво.... Спомняте ли си, как предният Хавайски губернатор първо обеща, а после отказа да предостави документът, а предходният директор на Отдела по здравеопазване, каза, че го нямало... А сега наследниците им изведнъж го откриха, свършиха работа... Ама така я свършиха, като "кучето на нивата"... Стана невероятен скандал. Медиите, поне не контролираните от задкулисието, започнаха люта кампания за разобличаване на фалшификата. Прочетох и изгледах поне 23 страхотни експертизи на компютърни и софтуерни експерти, издатели, печатари, криминалисти и им се чудя на фалшификаторите, толкова ли са тъпи или некадърни? На мен започва да ми прилича на обратен заговор, някой наистина е искал много да навреди на президента Обама. То бива "мечешка услуга", ама това надминава всяко въображение... Като се замисля, аз бих го направил това фалшиво електронно копие по-добре. Не се шегувам, имам опит в електронни машинации. Някой ден ще разберете.... Да се върна обаче, на Деляна (Deliana) Лорета Фъди. Да не си помислите, че търся българска връзка в първото й име! Опазил ме Господ! Деляна наистина не е американско име, но не е и българка, за щастие.. То не е и нейно, просто е прякор. Някои считат, че членовете на сектата Субуд си присвоявали ново име, в знак на съпричастност към новата вяра. Както нашите монаси си сменят името. 
Кой пък е Соебарка?
Споменавам го не за друго, а защото някои с това обясняват иначе необясненото от никого, ново име на Бари Барак Хюсеин Обама Соеторо - Соебарка. Соебарка или Субарка се появи в един документ с който майка му през 1968 искаше да й удължат американския паспорт. И посочва като дете или деца - Барак Хюсеин Обама Соебарка при положение, че дотогава той се е казвал Бари Соеторо. (Едно разяснение - през 1972 година в Индонезия има правописна реформа и премахват холандското изписване Soe и го заменят със Su. Затова Ан Дънам се изписва до развода си с Лоло - Соеторо, а после Суторо. Така и Бари, може да е и Соеторо, или Суторо, и Соебарка, или Субарка.) С една дума, може майка му да е направила Бари Субудист и да го е прекръстила Субарка. Даже някои намират прилика в символа за първата му предизборна президентска кампания през 2008 година - едно стилизирано изгряващо слънце със подобния символ на субудистите. Вие решете, ето ги двата долу.
Обама - Субудист?

Слънцето на Субуд
И да довършим с Деляна Лорета Фъди. Заради явно зле свършената работа, тази некадърница си го получи. На 11 декември 2013 година пътувайки с малък самолет "Чесна" заедно с други осем колеги за кметската си провинция, машината претърпява злополука и пада в океана близо до северния бряг на Молокай. Никой не пострадва сериозно, самолетчето се задържа над водата и всеки момент очакват помощ. И в един момент, както казват - "от шок" - 65 годишната кметица и директорка на щатския Отдел по здравеопазване, внезапно умира. Единствена от екипажа и пътниците...