сряда, 21 септември 2016 г.

Кой по дяволите е Барак Обама? Част пета

Евреин - мюсюлманин?
"Who, the fuck is Barack Obama?"
That’s, a good question...

 
Какво (не) знаем за Барак Хюсеин Обама - младши? Ами нищо не знаем, освен че е дегенерат. Но пък самият въпрос е неправилно поставен. По-добре би било: "Какво изобщо знаем за Обама?" Отговорът е пак - нищо. Защо? Та аз самият толкова много изписах по темата:
Но истината в живота е по-невероятна и от най-развинтената фантазия. Някой да беше опитал да измисли биографията на Барак Хюсеин Обама, дори да беше с таланта на Жул Верн или Айзък Азимов, историята щеше да изглежда като словесно скудоумие на графоман дилетант пред истинската му биография. Ами да продължаваме напред....
В първата част питах, кой е баща му? Във втората коя е майка му? Оказаха се двама "официални", но не биологически бащи и трима вероятни биологически. И поне две-три неясни майки, които всъщност може да са една и съща жена. В третата част разгледахме фалшификациите на документите за "раждането му в Хавай". В четвъртата разбрахме, че е евреин по произход. Сега да видим втория му официален баща в индонезийския му период - Лоло Соеторо. Вече писах в първата част, че преди още да се е развела с Барак старши, това става окончателно на 20 март 1964 г., Ан Дънам се омъжва за Лоло Соеторо на 5 март 1964 г.  Даже в същия ден - 5 март, когато се женят, тя се явява и на заседание по бракоразводното дело с Барак старши. Така става  "двумъжка" за петнадесетина дена и си го връща на триженеца Барак старши. Ако си мислите, че с този брак фактологичната и документална мътилка в родословието на Барак младши започва да се прояснява, много се лъжете. И при Лоло нещата стоят така, както при всички останали в тази фамилия, неясно, двусмислено и противоречиво. Първо как е името му? Лоло Соеторо, нали? По новия индонезийски правопис от 1972 може да го изписваме и Суторо. Да, ама е известен по документи още и като Мангунхарджо и дори като Мангундикарджио (Mangunharjo or Mangundikardjo). Кое ли е вярното, той си знае. А по едно време виждаме осиновеният от него Барак младши, освен с известното по документи име Бари Соеторо да бъде изписван от майка си и като Бари Соебарка. И това ли е име от втория му баща, историята мълчи. Изобщо, кашата както винаги е пълна.
Роден е през 1935 г.

И разбира се, не е ясно кога точно Лоло е роден, също както беше и с Барак старши. Той може да е роден на 2 януари 1935 година, но може и да е било и през 1936 година.  По стара традиция Ан го изписва, ту като роден през 1935, ту през 1936 година. Спомняте ли си, че Барак старши имаше няколко различни официални документа, че е роден, и  в 1934, и в 1936 година, а първата му жена в Кения - Кезия казваше, че е роден, ту в 1938, ту в 1939 година. Чудя се какво не е наред с тези хора. То бива, бива, ама да не знаеш кога точно си роден ми се струва прекалено. А и любимата ти съпруга да бърка толкова пъти, вече ми се вижда направо неуважително.
Роден е през 1936 г.

За къде, къде по-малки проблеми, като например да забравиш рождения ден на любимата си тъща и да не й купиш цветя и подарък започват бурни семейни скандали с благоверната съпруга. Но нейсе, да махнем с ръка и да минаваме напред. Горе казах и преди писах, че Лоло и Ан се женят на 5 март 1964. Ама има твърдения, че е през 1965, че и даже 1967 година. Това го твърдяха, както се оказа впоследствие, защитниците на президента Обама, за да го изкарат, че при втория брак на майка му с Лоло е бил повече от 5 годишен. Защото по индонезийските закони дете може да бъде осиновявано само, ако е до 5 годишна възраст. И ерго - Барак не е бил осиновен от Лоло, следователно не е станал индонезийски гражданин. Следователно можело да бъде президент на САЩ. Да, ама не, при бракът им Барак си е бил тригодишен, ако не е бил роден през 1960 или 1959 година, което писах в предните части. Следователно е осиновен, в Индонезия си го водят индонезийче, мюсюлманче, името му официално е Бари Соеторо, и дори учи Корана на арабски в интензивен курс за мюсюлмани фундаменталисти. Интересно и дали са го обрязали? Като индонезийски студент пък, е приет и в Оксидентал колеж в Лос Анджелис, по програма за международен обмен на студенти, а получава и стипендия като такъв от щата Калифорния. И пак като индонезиец учи в Колумбийския университет в Ню Йорк. И да, няма никакъв документ, че си е върнал отново американското гражданство след като се връща да живее и учи в САЩ. А той и дали изобщо го е имал, като официалният му баща е кениец - поданик на Нейно Величество Британската Кралица? Изобщо Барак младши би могъл да е премиер на Великобритания, или президент на свободната сега държава Кения - според новата й конституция, че и президент на Индонезия може да стане. Пък той стана президент на САЩ, единственото на което няма право, поради куп конституционни и законови американски пречки. Неведоми са пътищата на задкулисието! А, и още нещо интересно. Като бил деветгодишен казал на втория си баща Лоло, че иска като порасне да стане премиер на Индонезия. А майка му се шегувала, че ще е първият черен президент на САЩ. Затова внимавайте с шегичките, опасно нещо са, вижте какви бели правят понякога. Както винаги досега, не е ясно и кога и как Барак младши се озовава в Индонезия. Според официалната легенда през 1967 година и се връща в Хавай през 1971-ва, ама това документално не е потвърдено, а и в предходните части писах какви противоречиви версии има, че е бил там още двегодишен в 1961 или 1963 и се е върнал в 1969 година в Хавай, където го видяхме на снимката с неговия съученик Скоти в трети клас. От друга страна през 1969 година го виждаме да посещава и Австралия. Дали от Хавай, дали от Индонезия?
Лия Соеторо за която никой не знаеше
И още нещо странно за което никой не подозираше. Лоло и Ан освен Бари и родената му по-късно полусестричка Майя имат и още една осиновена от тях дъщеря - Лия (Holiyah “Lia” Soetoro Sobah). В това няма нищо лошо, добро дело са направили Лоло и Ан, ама защо този факт беше старателно укриван до 2008 година, когато Барак я покани на встъпването си в длъжност като президент - първия си мандат? Не го беше писал, нито в автобиографията си, нито го е споменавал в някакви интервюта или публични изказвания в които е говорел за семейството/твата си. За какво е била тази тайна?
Ученик, индонезиец, мюсюлманин
пише в училищните регистри
В Индонезия Бари-Барак учи уж в католическо училище "Свети Франциск от Асизи", ама там си е учил в мюсюлмански клас, като индонезийче мюсюлманче. То и училището е одържавено от индонезийските власти. После вече го виждаме в Мюсюлманското училище в Бесуки през 1970-1971, да напомня, че го видяхме и в Хавай в трети клас по-горе. Изобщо, и според документите, и снимките, и свидетелите, някак си едновременно, Бари-Барак хем учи от 1 до 5 клас в индонезийски училища между 1967 и 1971 година, хем е и в трети клас в Хавай през 1969 година. Вече свикнах с неговото клониране в разни градове, държави и дори континенти. В предната част вече споменах, че точно в този период Ан взема за "бавачка" на сина си Бари един явен педераст - Еви (Еvie), който не се и крие. Разсмивал малкия Барак като си слагал на устните от червилото на майка му. На какво ли друго го е учил? В 1970 година вече, Ан ражда от Лоло малката Майя Касандра Соеторо. Майка й я регистрира през август като индонезийче, а през септември и като американче в Хавай. Дали тя, дали майка й Маделин е свършила тази работа там, както имаше такива съмнения и за Барак. По-късно и Майя заедно с Бари-Барак изкарва няколко години в Хавай при баба и дядо си. Всъщност казах вече, че по логиката на брат си и Майя някой ден може да стане президент на САЩ. С тези хубави Хавайски регистрации...
Незаконната резолюция на Алфонс
А сега да видим какво работи Ан Дънам в Индонезия. Бях обещал в предишна част да разкажа за ментора й Алфонс Ла Порта (Alphonse F. La Porta), вицеконсул и шеф на консулската служба в Джакарта. С една дума - "дипломат от кариерата". Преди споменах, че по-рано е бил в Армейското разузнаване и после анализатор в АНС. Така де, наистина "дипломат от кариерата", те всички са си такива "дипломатите". Най-смешното е, че всички официални защитници на президента Обама искат да изкарат, че той не се познава с Ан Дънам. Като дявол от тамян бягат от този въпрос. А който твърдял обратното е "конспиратор". Защо ли? Та Алфонс лично слага резолюция на искането на Ан за подновяване на паспорта й през 1968 година. Макар, че няма право, защото от 1967 вече не отговаря за консулската служба - повишен е в политически съветник в посолството. И вече на мястото му е Дик ла Роха. Ама едва ли само заради това крият като дявол от тамян познанството му с Ан. А тя между другото, точно тогава работи в посолството, където Алфонс вече е съветник. И даже малкия Бари я посещавал там. И не се познават двамата ли? Хайде де! Жена му на Алфонс Ан (Ann La Porta) още една поредна Ан, е в Комитета по посрещането на Американската Женска Асоциация в Индонезия и лично се среща с всеки американец дошъл в Джакарта, това не е само проява на любезност, а строг дипломатически церемониал. И е имала задължение да информира и съдейства на новодошлите за местните порядки. И тя ли не е виждала американката Ан? Като дипломат Алфонс координира работата на такива "хубави", известни и у нас организации, като USAID за която Ан Дънам впрочем работи; Азиатската Банка за Развитие, Ан Дънам и там работи после; компанията "Aramco and Mobil Oil" с която пък Лоло има служебни взаимотношения като петролен шеф; и Института Отворено Общество на Сорос (Soros Open Society Institute) - къде без Сорос. Ан преподава английски език, и в посолството на индонезийци, и в едно НПО подконтролно на политическата служба на посолството. И Алфонс не я познава??! Ха, ха, ха! Защо ли, че по-скоро като гледам, той май я е уреждал да работи на тези места. Защо крият всичко това, лошо ли е да помагаш на сънародник? По-късно Ан работи и в Института за Управленско Обучение и Развитие (Institute for Management Education and Development), имащо за цел да създаде новият проамерикански елит на Индонезия, както и другите горецитирани организации. Фондацията Форд (Ford Foundation) финансира този Институт в който започва да работи и Ан. Защо толкова упорито искат да скрият връзките Алфонс - Ан Дънам? Може би, защото както той самият си пише в мемоарите, тогава в Индонезия всеки американец бил "подозиран" от индонезийските служби, че е агент на ЦРУ. Ха-ха-ха, този  "дипломат от кариерата" бил голям шегобиец! Прочетохте ли точно, "подозиран". Ами като гледам къде е работила Ан и кой е "координирал" дейността на тези структури, то май "подозрението" си е било с право...  А после ще видим и как синчето Бари - Барак пребивава в Пакистан през 1981-1982 година, като преди това  е взет от Збигнев Бжежински да работи "по един проект". Първо в САЩ, а после точно в Пакистан. Сигурно и него са го "подозирали". Съвсем между другото после и майка му Ан живее в Пакистан цели пет години - от 1987 до 1992, работейки като координатор по "проекти" на Аграрната Банка за Развитие, там я посещава и Барак младши, явно за втори път е бил в Пакистан.