Важни писания

вторник, 20 септември 2016 г.

Шайката на Сорос

Техният господар...
В България бяха огласени имената на някои наши евродепутати като слуги на Сорос:
"Един от тях е Неджми Али. За него в документа се отбелязва, че е от партия, защитаваща интересите на мюсюлманското и турското малцинство в България, демек ДПС, която била се борила за правата на човека и проявявала „социално-либерален подход“. Компания в групичката на Шаро му правят неговите съпартийци Филиз Хюсмеинова (макар госпожата да бе министър без портфейл в правителството на Симеон Сакскобургготски, сега минава за депесарка), Илхан Кючюк и ексминистърът на околната среда и водите в кабинета Орешарски Искра Михайлова. Тук е и гербаджийката Мария Габриел, за която пък е сложена забележка, че настоявала да се говори на френски, когато това е възможно. С нея в списъка попада и колегата й от ГЕРБ Андрей Ковачев, чиито интереси били съсредоточени в сферата на европейската интеграция и бившата югославска република Македония, радетел бил за свободата и правата в посткомунистическите държави членки на ЕС. Бил прогресивен по сърце, но поемал само добре премерени политическите рискове. А ето накрая и десерта: от редиците на евродепутатите на Столетницата като единствена поддръжничка на Сорос е посочена Илияна Йотова, която от БСП тези дни издигнаха като свой кандидат за вицепрезидентския пост."

Общо седем родоотстъпници, отцеругатели и майкопродавци. Но не са само те...


Оригиналният документ на Сорос за предателите - общо 266 евродепутати е тук. Разгледайте го, вижте снимките на всички тези  изроди (нашите са на страница 61-ва), продаващи родните си страни и Европа заради соросоидните грантове. А ето и филмът на руската телевизия с български субтитри за този скандал.
Доживях отново да цитирам руски източници... Ами като нашите са под контрола на същите соросоиди... А как ще убият Джордж Сорос четете тук.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves