Важни писания

четвъртък, 8 септември 2016 г.

Педерастът Обама удържа победа в САЩ. Засега...

Содомията надделя... Засега...
Ако сте проследили внимателно предните две статии за педерастът - президент Барак Обама и "жена му" - травеститът Майкъл-Мишел, не считате ли, че изпускаме нещо много важно? Ами да, изпускаме решението на Върховния съд на САЩ, който с 5 срещу 4 гласа на върховните съдии обяви за законни содомитските "бракове" (с извинение) на обратните на територията на цялата страна. Това покушение срещу нормалността се случи през юни 2015 година.  Как реагира президентът - педераст? Ами ето така: "Президентът Барак Обама стана първият в историята на САЩ, който подкрепи равенството на браковете през 2012 г. Същата година Демократическата партия за пръв път включи каузата в предизборната си програма. Веднага след обявяването на решението на Върховния съд президентът Обама публикува в профила си във Фейсбук снимка със знамето на дъгата, придружена от кратък текст "Любовта спечели". Фен страницата на Белия дом в социалната мрежа пък промени веднага профилната си снимка отново с цветовете на дъгата."
Ако имаше някаква изненада, тя беше единствено в гласуването на 5-тия - решаващ за мнозинството съдия - Антъни Маклауд Кенеди (Anthony McLeod Kennedy) човек роден и израсъл в добро католическо ирландско семейство в Сакраменто - Калифорния и назначен за съдия във Върховния съд - забележете - от републиканският президент Роналд Рейгън??! Неговото поведение предизвика шок у нормалните хора. 
предателят Кенеди - католик
Останалите четирима гласували бяха ясни сами по себе си. Евреинът Стивън Брайър (Stephen Gerald Breyer) го изпрати в съда президентът Бил Клинтън през 1993 година.
Стивън Брайър - педераст
Същият президент Клинтън назначи там и другата еврейка - Рут Гинсбърг (Ruth Joan Bader Ginsburg) отново през същата 1993 година.
Рут Гинсбърг - лесбийка
Следващата еврейка - Елена Кейгън (Elena Kaganпостъпи в съда предложена вече от президента Барак Обама през май 2010 година.

Елена Кейгън - лесбийка
И накрая да споменем, че още през 2009 г., за да "разнообрази" състава на Върховния съд с "етнически малцинства" и повече жени, президентът Обама назначи там и Соня Сотомайер (Sonia Maria Sotomayor). 
Соня Сотомайер - бисексуална
Пробута я, като уж испаноезична, "католичка", защото родителите й били от Пуерто Рико. Само, че фамилията Сотомайер веднага издава каква е, той и Великият инквизитор Томас де Торквемада, би трябвало да е ревностен католик, но знаем, че е покръстен евреин, в Испания ги наричат "марани". (Но за това друг път, приликите между евреинът Торквемада и евреинът Джордж Сорос, прочули се като видни предатели - антисемити и гонители на сънародниците си са интересни.) Та така, двама католици и трима евреи (или четирима евреи и един католик, зависи как броим Соня Сотомайер), узакониха содомията за която в Тората в книга Левит е казано в прав текст: 
"Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят; кръвта им да бъде върху тях." Левит 20:13 
Впрочем, ако не знаете, - Тората - това е Петокнижието - тоест първите пет книги в Стария Завет, който и ние християните тачим. Защото Старият и Новият завет заедно образуват Библията. Какво беше това гласуване 5 срещу 4? Религиозен проблем? Конфликт на правото с вярата? Или просто три лесбийки и един педераст с подкрепата на продажник надделяха над нормалността?
Забележете колко усърдно и с какво постоянство дегенератите постигат целите си. От 1993 година до 2015, цели 22 години, превземаха Върховния съд на САЩ с назначаването в него на явни и скрити дегенерати при двама различни техни президенти и накрая постигнаха своето.
А Барак Хюсеин Обама (или ако предпочитате Бари Соеторо) даже и като студент не се е крил какъв е. Имал си е "любовна връзка" с поне двама по-възрастни от него мъже. На единия от тях, като 19 годишен студент в "Оксидентал колеж", за който стана дума в предните статии е посветил свое стихотворение, чието съдържание, макар и неумело прикрито в алегории го разкрива какъв е. Ако искате прочетете анализа на тези симпатяги тук, между които има и една магистърка по брачна и семейна терапия. На мен лично с гнусарщините на педерастът Обама, прикрити като "поезия" не ми се занимава. Сега ясно ли е защо предходната статия започнах с това: "И по-страшното, някои приятели ми казаха, че това не е важно, личният живот на хората си бил тяхна работа. Нищо по-погрешно от това, когато тези дегенерати управляват САЩ, а и подчинената им Европа и половината свят, това вече не е тяхна работа, а моя. И ваша, и на всеки засегнат от демоничната им политика. Затова продължавам темата. Защо е толкова лошо педерастът Обама и травеститът Майкъл - замаскиран като Мишел Обама да са начело на САЩ?" Сега ясно ли е? Видяхте ли как тровят живота на нормалните хора с управлението си?
Педерастът Йоахим Зауер с "жена си" - лесбийката Ангела Меркел, посрещат
"семейно" педерастът Барак Обама с "жена му" - травеститът Майкъл-Мишел
И защо в по-предната статия поставих горната снимка със същия текст? Защото ни управляват дегенерати. Вижте пак снимката горе. Двама мъже и две жени? Или трима "мъже" с една жена? Или най-правилно трима педерасти с една лесбийка, като две "семейни двойки"? Или още по-точно - двама педерасти, една лесбийка и един травестит - трансексуалист? А не е ли най-просто - четирима дегенерати? Да, но в техните ръце сега е съдбата на Европа, че и на света. Помислете добре върху това....

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves