Важни писания

петък, 9 септември 2016 г.

Убиха журналистката разобличила Мишел Обама като травестит

Джоана Ривърс, обявила публично, че Барак Обама е педераст, а Мишел Обама  - травестит беше убита от лекари при рутинна манипулация. Видео. Тази почтена еврейка (Joan Alexandra Molinsky) беше достатъчно смела да каже публично истината. Видна комедийна актриса, писателка, продуцентка и телевизионна водеща, тя стана още по-известна, когато отговори на въпрос по телевизията, кога САЩ ще имат президент гей? "Те вече имат - Барак Обама, а Мишел е травестит, всички знаят това." - отговори Джоана и това й коства живота.
Както виждате дегенератите не обичат да се разобличават тайните им. Прекалено често загиват при странни, неясни или съмнителни обстоятелства хора осмелили се да кажат или напишат истината. Но защо да се учудваме. Лари Синклер написа цяла книга за Обама "Кокаин, секс, лъжи, убийство?". Той там спомена как на два пъти е духал на Обама, докато последния се е тъпчел с кокаин, но не това е интересното. 
Книгата е интересна
Авторът говори за едно убийство на друг един любовник на Обама - Доналд Йънг. Ръководител на църковния хор в Обединената Църква на "Светата Троица" в Чикаго ръководена тогава от преподобния Джеремая Райт, за който вече стана дума. Същият, черен расист, бивш мюсюлманин станал християнин, който завършваше проповедите си с "Бог да прокълне Америка". А Обама го наричаше свой приятел и наставник. Та Йънг е бил неудобен, защото е знаел прекалено много за връзките на Обама с мафиоти и участието им в избирането му за сенатор.


Засега приключвам темата с дегенератските изроди Обама с едно изключително видео даващо железни доказателства по темата педераст-травестит.
Биографията на Обама тук:

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves