петък, 9 септември 2016 г.

Барак Обама - педерастът - комунист и дегенерат

"Любовта победи"
В предходния материал стана въпрос за безпрецедентното, неморално и опасно решение на Върховния съд на САЩ да узакони содомитските двойки на цялата територия на страната. Гласувано от четирима съдии евреи или другояче казано три лесбийки и един педераст с подкрепата на предател католик. И как във фейсбук профила на президента Обама той се появява на фона на педерасткото знаме с коментар "Любовта победи." Извратеняците в Америка и по света отпразнуваха "това историческо решение" със содомитски вакханалии. А педерасткото списание "Out 100" го постави на корицата си и го нарече "съюзник на годината". Всъщност то беше цял панегирик за президента Обама, нарекоха го "нашият президент", "герой" и "икона". 
Съюзник. Герой. Икона.

Ами той вярно си е "техен президент" в буквалния смисъл на думите. Вече стана дума как Барак си има един възрастен любовник - ментор, комуто посвещава свое стихотворение. Това е Франк Дейвис (Frank Marshall Davis) - приятел на дядо му по майчина линия Стенли Дънам, при когото майка му праща Барак да живее като го връща от Индонезия в Хонолулу - Хавай. Въпросният Франк Дейвис е негър, има се за писател и поет и е активен член на Американската Комунистическа Партия. Тоест явен дегенерат, само извратеняци и психопати стават комунисти, както пишат и Климов и Ифандиев, а и много други автори. Всъщност за активната си комунистическа дейност е разследван от ФБР и Конгреса. Писателството му се изразява в една порнографска новела "Полов бунтовник: черен" издадена под псевдонима Боб Грийн. В нея става дума за приключенията на негъра Боб Грийн - женен за бяла жена. Приключения от рода на: размяна на жените в приятелски семейства; секс на публични места; сексуални оргии; воайорство; ексхибиционизъм; бисексуализъм (Грийн пише, че "при определени обстоятелства съм бисексуална"); прелъстяването на 13-годишно момиче на име Ан, тоест педофилия и други такива перверзии. Всъщност той признава в едно писмо до друга своя любовница, че новелата му имала автобиографичен характер и това прозира във всеки ред. Самият Франк Дейвис е женен за бяла жена, както и Барак Обама е продукт на смесен черно-бял брак. С кенийския си баща - Барак старши - женен за бялата Ан Дънам. Ама и тя е била една - от трън та на глог - от мюсюлманин кениец, да скочи на мюсюлманин индонезиец, явно не е била особено нормална. Нормалните бели жени се женят за бели мъже и това не е расизъм, а елементарен природен инстинкт. Може би това, че е лесбийка обяснява всичко.

Не само, че е била лесбийка, ами и забременява от черен (неясно кой) с Барак на 17 години, а го ражда на 18, което си е било скандал тогава. Че и сега. В САЩ децата стават пълнолетни на 21. Когато Сара Пейлин беше кандидат вицепрезидент на Джон Маккейн срещу Обама, медиите я разсипаха, че дъщеря й била бременна на 17 години. А Сара Пейлин си е нормална жена, вярно доста глупава, дори и по американските стандарти. Но си има нормално семейство с три деца и когато бяха президентските избори, големият й син беше в армията на реалния фронт. Тоест нейното нормално и даже патриотично семейство беше подложено на унищожителен огън. Да я сравним с Ан Дънам Обама.
На Барак мамата


На Барак мамата

На Барак мамата
Та на Барак мамка му,  освен, че е лесбийка и се чука с черни и мюсюлмани, забременява на 17, но преди това и се е снимала гола за такива долнопробни списания с показателни имена като "Bizarre Life, Exotique, Secret Pleasures, and Battling Babes". Снимките ги прави любовникът й Франк Дейвис - тогава на 54 години. Ако сексът на дъртака със 17-годишна непълнолетна е педофилия, то за малолетната сексът с 54 тодишен е геронтофилия. Това са извратености, които медицината нарича отклонения (девиантно поведение) или по-точно психо-патология.

Че даже и черните се възмутиха и я нарекоха "боклук". Вижте например тук как един симпатяга пастор, при това негър, обяснява защо мамата на Барак Обама е долнопробна пачавра, има и видео. Вижте я и с колко имена се подвизава, давам ги в английския оригинал. "Dunham was known as Stanley Dunham through high school, then as Ann Dunham, Ann Obama, Ann Soetoro, Ann Sutoro (after her second divorce), and finally as Ann Dunham". А се подписва поне по 14 различни начина. Че беше и показала фалшифициран документ за социално осигуряване (SSN - Social Security Number, играещ ролята на ЕГН в САЩ) Ако помните и самият Барак Обама има фалшив такъв.
Фалшивият SSN на Стенли Ан Дънам, Обама, Соеторо, Суторо и т.н.

Да дойдем до най-интересното. Има твърдения, че педофилът и педераст - бисексуален извратеняк, комунист, платен агент на КГБ и дегенерат - Франк Дейвис е бил любовник на малолетната още майка на Обама - Ан Дънам и даже е истинският баща на Барак. Разследването и филмът с документите тук. Той го пише в биографичната си новела "Полов бунтовник: Черен", там главният герой заедно с бялата си съпруга правят секс тройка с 14 годишната героиня Ан. Прототип на която е Ан Дънам. Ако това е вярно, става дума за пълна дегенератщина, защото излиза, че по-късно той е чукал родния си биологичен, макар и незаконнороден син. 
Младият/стар дегенерат Франк Дейвис
А Барак, да си припомним, беше посветил стихотворение на този свой любовник - татко. Освен педофилията с майка му, педерастията на Франк Дейвис със сина му, се явява и кръвосмешение. За къде по-малки прегрешения в Тората има предвидено смъртно наказание. (За опитите да бъде узаконено кръвосмешението в Европа тук.За да е пълна гнусарщината, да напомним, че всъщност майка му връща малкия Барак от Индонезия в Хавай да го гледа дядо му, за да го предпази от нездравия интерес към момчето на втория му баща осиновител - Лоло Соеторо. То май не е било само интерес, а практика, но това са непотвърдени слухове. Докато за горното има документални доказателства.
По-преди споменах как Барак в "Оксидентал колеж", си има пакистански любовник - съквартирант - Хасан Чанду, а с друг един пакистанец - Уахид Хамид пътува до Родината му през 1981 г., сещаме са защо. Знаейки само за тези двама пакистанци тогава, написах: "Какво са правели там историята мълчи. Но можем да си представим. Защото Барак много си пада по тези пакистанци." И се оказах по-прав отколкото очаквах. Оказа се, че и в другия университет - Колумбийския, Барак си имал още един пакистанец Соали Саддики, (с когото са били заедно още в "Оксидентал колеж") за когото даже е бил "омъжен" и носел брачна халка в знак на вечна вярност.
Бари и Соали Саддики - "семейство"
"Брачната халка" от Саддики

И понеже животът изпреварва и най-невероятните фантазии се оказа, че и докато е бил с предходния си "мъж" - Хасан Чанду, Бари също е носел "брачна халка".
"Брачната халка" от Чанду

Изобщо доста "влюбчив", "верен до гроб" и "моногамен" е бил Барак Обама. С всеки свой пореден любовник. А списъкът с любовниците му е много дълъг, докато стигне до травестита Майкъл-Мишел. Е, за него поне се омъжи официално. Даже си осиновиха дъщери.

"Брачната халка" от Майкъл-Мишел - мъжът в "семейството"
Да отворя една скоба. През юни 2016 година "Президентът на САЩ Барак Обама обяви за национален паметник гей бара Stonewall Inn, който преди повече от 4 десетилетия стана символ на борбата за равноправие на секс малцинствата, съобщи БГНЕС. 
"Техният президент"
Обама е дал статута на национален паметник на малка част от нюйоркския район Гринуич-Вилидж, където се намира барът Stonewall Inn. Заведението, което е много популярно сред представителите на секс малцинствата, става известно още през 1969 година, когато представителите на гей обществото оказаха съпротива на полицията, която постоянно задържаше представители на секс малцинствата за нарушаване на моралните норми. Година по-късно в Ню Йорк се проведе първия в историята на града гей парад. „Протестните действия прераснаха в масово движение, станало част от Америка”, заяви президентът на САЩ."  Да, преди дегенератите ги арестуваха, а сега ни управляват... Да затворим скобата. 
Президентът - педераст
И сега да видим "приятелите" на Барак, нали народът казва "кажи ми кои са ти приятелите за да те разбера кой си." Но да започнем от произхода му. И майка му Ан Дънам и баща му Барак Хюсеин Обама - старши са левичари, бащата даже е комунист. Те така се и запознават, на курс по руски език в университета в Хонолулу през 1960 година. Тя и майката е комунистка, както и родителите й, те специално я записват в едно училище близо до Сиатъл, защото там директорът е бил комунист. Ясно на какво са я учили. Самият Бари Соеторо / Барак Обама младши изучава марксистка литература. Да напомним, че в "Оксидентал колеж" където учи две години, не само е записан като студент от Индонезия по международен обмен с името Бари Соеторо, но даже като такъв, получава и държавна стипендия. Тоест не е бил американски гражданин, както писах в предходните материали. Като студент там, той сам пише, че си е подбирал преподаватели с комунистически възгледи и приятели черни левичарски активисти и отявлени феминистки. Те болшинството от тези дегенератки са лесбийки, каквато горе показах, че е и майка му, така че е разбираемо. Подобното привлича подобно. Е, той си е привлякъл поне трима пакистански любовника, както видяхме по-горе. 
Съюзник, герой, икона...
Вече като адвокат в Чикаго Барак е почитател на книгите на левичаря радикал и комунистически активист - Сол Алински - евреин разбира се. Истинското му име е Шаул Давид Алински.  Познава се и с Бил Айерс - известен терорист от 60-те години, чиято комунистическа нелегална група прави бомбени атентати по полицейски участъци, Капитолия, Пентагона и други институционални сгради. Бил дава начален политически тласък на кариерата на Обама, даже финансира негови проекти. Всъщност Обама - политикът, започва от дома на Бил, който често му е казвал: "Ние не направихме достатъчно през 60-те години". В смисъл малко са били атентатите. После Барак Обама става член на Новата Партия на Демократичните Американски Социалисти  (DSA), в която първоначално е и Ноам Чомски. Там се забърква в далавери с изборни фалшификации, които даже са разследвани. Приятел е и с един бивш мюсюлманин - станал християнин и пастор (Обама също от мюсюлманин става поне проформа протестант) Джеремая Райт - който мрази белите и Америка - всъщност е черен расист. Проповедите си завършва вместо с общоприетото "Бог да благослови Америка" с обратното "Бог да прокълне Америка". (Ами двукратното президентстване на Обама май сбъдна желанието му.) Барак счита Джеремая за свой приятел и наставник. После Барак се забърква с корумпирания ливански бизнесмен Тони Резко, който даже му помага да си купи къща. Официално правят проект за евтини къщи за бедните, но всъщност цялата схема е корупционна и ливанецът накрая е осъден по 16 от повдигнатите 24 обвинения. Обама се разграничава от "приятеля си". 
"Любовта победи"
Барак е и активист на една арабско-американска организация AAAN. Интересното е, че там на техен годишен банкет, произнасяйки тост в чест на Рашид Халиди той поддържа палестинската кауза срещу "израелската окупация", после като президент обръща палачинката. В първата му президентска кампания получава милиони долари като нелегално финансиране, дори и от чужбина, включително от араби от Ивицата Газа. Това е забранено по закон. Интересното е, че 500 000 долара са декларирани като помощ от "безработни". Но най-големият му спонсор е разбира се Джордж Сорос. Няма мръсотия в която да не е намесен този архидемон на сатаната. Впрочем той скоро ще бъде убит, вижте защо и как тук
Като президент педерастът Обама направи още една голяма гнусотия. Наименува един военен танкер на името на гадния педераст и педофил Харви Милк - прикрит като местен политик от Сан Франциско. Медиите го изядоха с парцалите, но той остана непреклонен. Все пак добре, че не му кръсти самолетоносач на негово име...
Военен танкер ще носи името на педераст и педофил

Но много хора си зададоха въпроси след това кощунство. Особено около тази снимка, сега я погледнаха от друг ъгъл.
Обама освен педал, дали е и педофил?
А Барак Обама беше и първият американски президент който още през 2009 година в началото на мандата си не се погнуси да вкара содомитите официално на прием в Белия дом и то точно на Великден: "Тази година на традиционния великденски прием в Белия дом за пръв път са поканени хомосексуални двойки. Според членовете на еднополовите "семейства" този жест показва, че новото демократично правителство ги приравнява към традиционните брачни съюзи, съобщи в. "Вашингтон пост", цитиран от Интерфакс."  Е, не сте ли отвратени окончателно от този гнусар - дегенерат?
Ако сте прочели и предходните статии:
сигурно сте объркани, кой всъщност е Барак Обама? Че е дегенерат, мисля, че вече е напълно ясно. Но за да стане объркването пълно, знаете ли, че има версия, че той даже не е мулат, тоест половин негър, а е наполовина арабин? А вижте и това видео, в което конструкцията на главата му напълно съвпада с тази на Осама бен Ладен. Не, не че му е син или роднина. Съвпадението е пълно. Вижте сами.