Важни писания

неделя, 25 декември 2016 г.

Речта на Доналд Тръмп, която разтърси света!

20-ти януари наближава, а с това започва новата ера на Америка и света. Новият президент Доналд Тръмп спечели, открито предизвиквайки глобалистките изчадия - сатанинската смесица между банкстъри и корпократи, "светоуправниците на мрака", контролиращи голяма част от света. Да се надяваме, че той ще оправдае надеждите на избирателите си и поддръжниците си от целия свят - светът на нормалните хора. А ние в Европа трябва да слеем стихийните си бунтове в отделните страни в мощно общоевропейско въстание, което един път завинаги да измете от властта дегенератите като Меркел и Оланд, Плевнелиев и Борисов, Юнкер и КриСталинка. Да сложим охрана на южните си и югоизточни граници, да депортираме всички пришълци, натресени ни от соросоидните предатели, продаващи Отечествата си за жалки долари, да върнем предприятията в Европа, да изхвърлим ГМО отровите от трапезите си и разрушителните идеи от типа на толерастия, либерастия и политкоректност от обществения живот. И да превърнем Европа в съюз на Отечествата!
Програмната реч на Тръмп с която той започна битката е исторически документ. Той обеща и ще го държим отговорен да го направи. Гледайте я за да видите какво предстои. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves