Важни писания

четвъртък, 30 юни 2022 г.

Провалът на путинофилите в София 30.6-3.7.2022 г. 😁

Провалът им си беше предизвестен. Трябваше да докарат хора от половин България, (защото в 1 200 000 София не могат да намерят), за да спретнат един проруски протест "в защита на руското посолство", каквото и да значи това. И въпреки това, на 30 юни събраха цифром и словом 29 човека. Говорителите бяха повече от слушателите, защото всички присъстващи се изредиха да говорят, някои по два - три пъти. Та затова стана възможно от 29 присъстващи, да има 37 оратори. Ето и част от тях, според собствените им писания:
"
Към присъстващите се обърнаха такива български политици и общественици, като проф. Нако Стефанов – председател на Национално движение за мир, д-р Радко Ханджиев – председател на правозащитната неправителствена организация Гражданско сдружение Асоциация на данъкоплатците в България”, Антон Сираков – председател на партия „Нова сила”, ген. Димитър Шивиков, Минчо Минчев – председател на партия „Нова зора“, Кристина Иванова – главен секретар на НД  „Русофили“, Явор Никифоров, отец Георги – наместник на храма „Свети Георги“ , д–р Атанас Панчев – издател на в-к „Квантов преход“, Стефан Попов – член на УС на ППРВО – Пазарджик и други."
После в телеграм каналите на партия "Възраждане", разочаровани русофили се жалваха, че били изоставени сами на площада и станали за посмешище на случайните минувачи. 
Защото онези, които ги призовали на протеста ги нямало. Май имаха предвид Костадин Костадинов, който не се появи, а се отчете само с депутатката си Цвета Галунова, която пък май ще напусне партията и групата в парламента.
И в Русе беше същата смехория - даже и по-зле, защото там две-трети от протестиращите бяха руснаци, притеснени, че им затварят руското консулство в града и ще трябва да пътуват до София за документи. Българите никакви ги нямаше.
А още по-смешното е, че там в Североизточна България, живеят около 5 000 руснаци, но голямата част от тях не благоволиха да участват в протеста. Явно и те самите не обичат Путин.
На другия ден - 1 юли, в София вече успяха да съберат четиридесетина души пред руското посолство под лозунга: "Не сте сами". (Редакционна поправка. Според очевидци не са били четиридесет души, а около 50-60. Поднасяме извиненията си на неотчетените от нас 10-20 путинофили, и тях ще ги включим в списъка.😎😁😂) 
Те постояха, повикаха за "вечна дружба" край посолството, и се ядосаха, когато в сградата допуснаха само неколцина протестиращи от елита на путинофилистиците, като Румен Петков и Светлана Шаренкова. Така, де не може сульо и пульо да влизат в свещената сграда. За компенсация, после Митрофанова излезе при сульовците и пульовците, поздрави ги и отпердаши към Министерството на Външните Работи с луксозната си германска лимузина, 
типична германска лимузина
(каквато Русия никога не е произвеждала и няма и да произведе)
типична съветска лимузина
за да разбере, дали са й приели ултиматума. Не й го бяха приели и "послали её нахуй". 
Да се върнем при протестиращите в нейна подкрепа. На Митрофанова сигурно й е призляло, като е видяла бройката им. Направо й свършиха мечешка услуга протестиращите путинофили. Сега вече ще я уволнят посланичката и то точно Лавров ще я уволни. Цели 30 години Русия наливаше толкова много пари в русофилските организации и партии в България, за да постигне такъв мижав резултат. Ако за нещо отзоват посланичката, то няма да е, защото ние сме я обявили за "персона нон грата", нито защото Путин ще скъса дипоматическите отношения с България, (да не е луд да се откаже от петата си колона тук и мрежата в посолството, която я ръководи), по-скоро ще я отзоват заради некадърност, точно както отзоваха и Херо Мустафа. Тук всяка една велика и не толкова велика сила, се проваля в упорството и ината на българина. Милиони долари и рубли наляха Сорос и "Лукойл" в соросоиди и путиноиди и техни организации у нас, но българинът, нито заобича Путин и Сорос, нито си наби отровните инжекции, нито прие "Истанбулската конвенция" и джендър идеологията и така ще бъде и занапред.
Да не забравяме, че цели шест световни империи, които владееха навремето наша територия се разпаднаха и ги няма на картата на света. Ние обаче сме си тук и ще си бъдем тук и нине и присно и во веки веков. Амин!

ПослеПис на 2 юли:
Тъкмо написах това и в електронните мрежи срещнах различни коментари на путиноидните напъни да "защитят руските дипломати". Давам някои от по-интересните карикатури и коментари от телеграм каналите.
"Няма по-голям позор от това баба Льони да си тръгва в черната лъскава германска кола, а ти да й ръкопляскаш. Жалки клакьори!
🤭🤭🤭😂😂😂 Надявам се тия идиоти да уловят иронията, но едва ли.... Оставени да дишат праха на западният автомобил, докато руският им лидер ги напуска, а те остават с изпраните си мозъци да защитават комунизма...."
"Една кръв сме", както казваха протестиращите пред руското посолство в подкрепа на изгонените 70 съветски шпиони и агенти. И един ген са....
Гледайки тази снимка си мисля, че някои "хора" наистина не са сътворени от Господ Бог, а верно са произлезли от маймуни.

ПослеПослеПис на 3 юли:
Путиноидите окончателно спихнаха. Само петнадесетина отидоха да изпроводят руските "дипломати" до самолета им.
Слабо, другари, много слабо, затова ли ви плащат руснаците? А руските "дипломати-шпиони" си взеха даже възглавниците за вкъщи.
Да си бяха взели и по някоя пералня и тоалетна чиния. Както правят сънародниците им - окупатори в Украйна.
Руските "дипломати" си отлитат в Москва
Така приключи етап първи на разчистването на България от съветскомунистическото наследство. Сега да се готви Митрофанова и да си стяга куфарите.











сряда, 29 юни 2022 г.

За нашата Македония

Днес ще ви представим едно важно интервю на директорът на вестник "Свободно слово" - Димитър Николов с  художника Георги Стаменов по македонския въпрос. За друга инициатива на Георги Стаменов в качеството му на председател на сдружението на "Бежанците от Вардарска и Беломорска Македония и потомци", бяхме писали в "Битката за Македония". Ето и видеото му тук.


Интервюто бе заснето с любезното съдействие на Галерия - музей "Класика" в София, намираща се на ул. "Юрий Венелин" № 32.

В момента там тече изложбата на художничката Силви Басева, която можете да видите всеки ден от понеделник до събота, от 16:00 до 20:00 часа, и ще продължи до 17 юли 2022 г.




Адресът на Галерията на картата на София.









Внасянето на подписката срещу СЗО

На 28 юни 2022 г., адвокат Нина Ламбова, Киро Скалата, доцент Мангъров, д-р Георги Тодоров, Пламен Пасков, от БАДЖ, и група граждански активисти внесоха 30 928 подписа на свободни българи с искане за напускане на СЗО в Народното Събрание.

Ето на живо в две поредни видеа, как подписката  беше внесена в Народното събрание и после като уведомление за провеждането й и резултатите от нея, в Министерски съвет. Организаторите впоследствие подадоха уведомления за проведената подписка и в президентството и в Министерството на здравеопазването.

Първо видео - церемонията пред сградата на Народното събрание (бивш партиен дом, където е деловодството).

Второ видео - внасянето на уведомлението за подписката в Министерски съвет.
Това видео беше излъчено на живо в Ютюб, така, че е исторически документ. Единствените две телевизии, които отразиха събитието бяха "Евроком" и "БСТВ". Всред събралите се за подкрепа граждани, бяха председателят на партия "БНО" - Георги Георгиев, председателят на сдружението "Обединение 29" - Любомир Петков и представител на НСС "Свети Георги Победоносец". Ако пропускаме някого, моля пишете в коментарите да ги добавим.
А ето и думите на Киро Скалата, които написа в съобщението си за събитието, пуснато в телеграм каналите:
"Днес 28 юни от 14:30 беше входирана единствената по рода си жива подписка за излизане на България от С.З.О.! Инициативата беше организирана от Българския Алианс за Достоен Живот ( БАДЖ) с двигател и юридически стратег адвокат Нина Ламбова. За по малко от 2 седмици на живо подписаха около 31 000 българина. 
Този първи пирон в ковчега на псевдо-здравната организация (World Hell Organization) е прецедент в световната история. Съпротивата срещу Терора на псевдо медиците в цял свят , поема нашия пример и започва битката със нашите методи. Божия промисъл остави своите знаци:
- първия подписал е с буквата  А на първия човек Адам
- 10 хилядния е Рада - РАДОСТ 
- 20 хилядния е Иисус 
- последния е Огнян - ОГЪН ще гори враговете на Човеците, продали се за 30 сребърника!
Входящи номера от подписката бяха получени от Министерски Съвет и Министерство на Здравеопазването! 
Учредители  на това движение са доктори, адвокати, бизнесмени, музиканти, хора със свободни професии и други. 
Имена като професор Мангъров, д-р Пасков и д-р Тодоров бяха на първа линия! Певицата Рени призова и обяви своята твърда позиция за Свобода и Достоен Живот!
С БОГ НАПРЕД!"



неделя, 26 юни 2022 г.

Отрови от небесата

С какво ни тровят, като ни пръскат самолетите от небесата?


Какво казват политиците, защо мълчат военните и докога ще ги търпим?

Не е лесно да си луд

Ботев беше казал, че у нас "свестните считат за луди". Обаче за така наречения "Руски свят" определено е обратното. Там лудите ги считат за свестни. 

Справка - Лукашенко. По време на изборната кампания през 2020 г., той обеща Минск да стане столица на САЩ, след две години. Двете години минаха и вече е 2022 г. Столица на САЩ, май още си е Вашингтон, ако не бъркам.

Но и патриарх Кирил Руски, (по-точно полковник Гундяев от КГБ) не му отстъпва по нищо. Той е отличен символ на падението на Руската Православна Църква, и в преносния, и в буквалния смисъл на думата.

А и охраната му се грижи за кръста на короната....





петък, 24 юни 2022 г.

Ядрената война като край на планетата Земя и живота

 

Българският професор доктор Стоян Съргойчев, физик и астроном, работил дълги години в Канада. Създател на нова теория за вселената на основата на етера, отречен преди 100 години от "официалната наука", за неизвестната досега опасност при ядрена война. Ядрените взривове предизвикват антигравитационен ефект, който може да лиши Земята от атмосфера, което ще е катастрофално за живота като цяло. Вижте предаването и разпространете информацията.

неделя, 19 юни 2022 г.

Делото в Комисията за Защита от Дискриминация

На 22 юни 2022 г., от 13:00 часа в Комисията за Защита от Дискриминацията бе проведено първо заседание по дело срещу директорката на Испанската Гимназия в София. Делото е против въведените от нея насила изисквания за маски, ПСР тестове, инжектирания и зелени сертификати за учениците. 
Родителка на ученик в училището, започва делото лично срещу директорката, заради погазването на правата на децата в нарушение на Конституцията, множество закони и международни конвенции. При успех на делото, това ще се превърне в повратен момент в битката за свобода срещу виновниците за пландемичната диктатура на всички нива. 
На призива за обществена подкрепа са отзоваха софиянци, чийто деца също са пострадали от незаконните действия на МОН и директорите по места по повод ПЛАНдемичните мерки.
Битката продължава, следете делото. То може да се превърне в Рубикон за силите на светлината в България. И, елате за подкрепа и следващия път!

Тук публикуваме юридическите аргументи на жалбоподателската срещу дискриминационните действия на директорката. Могат да се ползват от други хора, които водят подобни дела срещу училищни директори. Ето ги и долу в PDF формат.

И нещо изключително важно! Правосъдният министър на премиера Борисов - Данаил Кирилов беше излъгал, че е пратил писмо за отмяна (нотификация за дерогиране) на някои права и свободи гарантирани от Европейската Конвенция за Правата на Човека и Основните Свободи в ЕС съгласно чл 15 от същата. Това се прави, когато извънредни обстоятелства (като пландемията и извънредното положение) налагат ограничаване на правата и свободите. Оказа се, че не пратил нищо и практически няма никаква отмяна на части от конвенцията, следователно тя си действа с пълна сила, както и Конституцията ни, дори и по време на извънредното положение. Това означава, че всички мерки и ограничения въведени със заповедите на министрите на здравеопазването като изисквания за маски, ПСР тестове, зелени сертификати, затваряния на бизнеси и други ограничения на правата са абсолютно НЕЗАКОННИ и ПРОТИВОЍКОНСТИТУЦИОННИ, включително противоречат на международните договорености, по които държавата ни е страна. Направихме официално запитване за това до Министерството на Външните Работи и получихме отговора им по ЗДОИ.
Ето и отговора на МВнР
Така че, няма измъкване! Всеки който заведе дело срещу директор на училище, работодател, министъра на здравеопазването, директор на РЗИ и вскакви други палачи и терористи издевателствали над българския народ и потъпкали правата и свободите му по време на ПЛАНдемията, подлежи на наказателна отговорност.

Воденото в момента дело в КЗД е част от съпротивата срещу медицинскишя концлагер, наложен ни от външни злокобни задкулисни сили на глобалниите банкери, корпорации и стоящите над тях скрити господари. Затова, елате да подкрепите каузата на борбата ни.

Заседанията ще са на адрес -  гр. София, бул. Драган Цанков № 35 (до кулата на "Литекс тауър бизнес център".
Още през 2021 година бяхме изпратили предупредителни писма на над 2000 директора на учебни заведения в страната да прекратят терора сращу българските деца.


Ето долу едно от пратените предупредителни писма, а можете да си припомните тази битка тук.

До всички служители в МОН, регионалните му управления, директорите и учителите в системата на образованието.

Уважаеми Господа

Национален Сбор за Съпротива „Свети Георги Победоносец“ официално ви предупреждава, че „извънредната епидемична обстановка“ е противоконституционна, а всички издадени досега заповеди на Министъра на здравеопазването са нищожни. Те представляват нормативни актове, а не са публикувани в „Държавен вестник“ съгласно разпоредбите на Конституцията – чл. 5 ал. 5, АПК – чл. 75 и ЗНА – чл. 37 ал. 1, следователно не пораждат права и задължения за никого. Тоталитарната диктатура въведена у нас под външен натиск е престъпление. Съгласно член 56 от Конституцията българският народ има право на съпротива за да върне свободата, неприкосновеността си, честта и достойнството си!

Предупреждаваме ви да прекратите всички посегателства над българските деца в учебните заведения. Носене на маски, мерене на температури, вземане на тестове, насилствени ваксинации, социална дистанция, насилствено въвеждане в изолатори са в пряко нарушение на законите и Конституцията и отговорните лица за това са подсъдими по Наказателния Кодекс. Това е злоумишлено увреждане на здравето и психиката на децата, нанасящо нелечими травми за цял живот и представлява посегателство над бъдещето на българския народ.

Ще държим лично отговорни всички длъжностни лица, особено директорите на училища и детски градини, които съучастват в това престъпление –  изрично забранено в Конституцията и описано в Наказателния кодекс като геноцид.

Завели сме поредица от дела срещу престъпните разпореждания на Министерството на здравеопазването и сме предупредили официално Народното Събрание, Министерския съвет и Омбудсмана да прекратят тоталитарния терор въведен по външни заповеди от СЗО.

Считайте се предупредени, че всички ваши престъпни действия против здравето, правата, свободите и достойнството на българските деца в противоречие с Конституцията, законите,  морала и семейните ценности ще получат отпор и справедливо наказание.

Национален Сбор за Съпротива „Свети Георги Победоносец“


Можете да се включите в съпротивата като копирате документа или го изтеглите оттук и го изпратите на директорите на училища и детски градини в града в който живеете.

А вижте долу и битката на прокуратурата, която започна разследване на виновниците за ПЛАНдемията. Пламен Пасков също направи предаване по случая.



Развитието по темата вижте в следните статии:


Радио и Телевизия "Истина и Свобода" ще публикува всички подадени до прокуратурата сигнали по повод ПЛАНдемията, чийто податели дадат съгласие за това. Ще им дадем трибуна и в радиото и телевизионни предавания. Свържете се с нас тук. 



събота, 18 юни 2022 г.

!8 юни 2022 г.

 

София даде отпор на извратеняците. Младежите националисти тръгнаха в първи лъч от НДК по "Витошка", до площад "Света Неделя, където се сляха с втори лъч, тръгнал от градинката пред Народния театър "Иван Вазов". Там бяха приветствани и от представители на Българската Православна Църква.
Оттам, вече обединеното шествие тръгна по "Витошка" към НДК и завърши на "моста на влюбените".

В това време перверзниците - содомити също свършиха една добра работа - изгавриха се с Путин и с окупационния паметник на съветската армия, който и без това си е скверен символ на националния ни позор, като го украсиха с педалските си атрибути.
Путиноидите, които иначе "охраняваха" паметника в предишни прояви, сега нищо не направиха, защото се уплашиха от полицията. Този път не можаха да си заработят рубличките.
А полицията, както винаги показа, че работи срещу националните интереси. Тя отстрани двама души с плакати в защита на децата, под бурните овации на извратеняците, които бяха направили и детска сцена за да привличат и малолетни към гнусотиите си: "Събитието протича при засилена полицейска охрана. Заради плакат с надпис „Да запазим децата от разврата“ двама граждани бяха изведени на разстояние от органите на реда. Извеждането им бе аплодирано от хората, събрали се за събитието."  
За това престъпление - развращаване на малолетни и педофилия,  полицията беше глуха и няма.
От политическите партии в София, само представителите на ВМРО в Столичния Общински Съвет се противопоставиха твърдо на перверзниците и на толериращата ги кметица - комунистка от ГЕРБ - Фандъкова:
"Забранете този морален позор "София прайд"! С този призив председателят на групата общински съветници от ВМРО в София Карлос Контрера се обръща в официална декларация към кмета Йорданка Фандъкова и Столичния общински съвет. Зад документа застават и останалите съветници на Организацията в Столична община - Владимир Митов, Михаил Петров и Димитър Антов, а поводът за декларацията е разрешения от Столична община гей парад на 18 юни тази година. В декларацията се противопоставят събития, които Столична община разрешава, а забранява дали "по-безобидни и исторически издържани" събития като Луковмарш.

Войводите питат: Това ли ще завещаем ние на децата си? Ще запазим ли културния и цивилизационен код на българския народ или ще се претопим в блатото на новото модерно, което отрича граници, нации, езици? Новото "модерно", което в своя агресивен розов либерализъм иска да заличи всичко старо, включително моралния и етичен кодекс на българина, питат представителите на ВМРО.

Общинските съветници заявяват "стига с тази мантра, че става дума за нечии права", убедени, че "всеки сам избира каква да прави или да не прави в спалнята си".

В декларацията обаче се изразява убеденост, че "София прайд" е "налагане на нов ред и ново мислене", с които се промиват мозъците на подрастващите, а и е продуциран от неправителствени организации с неясно чуждо, външно финансиране с активно съучастие на няколко посолства".

Съветниците алармират и за разпространение на безплатна книжка с провокативно заглавие "Юлиан е русалка", както и намерението на организаторите тази година на прайда да има специална детска сцена.

Съветниците от ВМРО са възмутени и че столичният кмет не подпомага приемането на столична програма за подпомагане на родителите на новородени деца, но ще се отделят стотици хиляди левове за охрана на парада. И тези пари ще бъдат платени от българския данъкоплатец."
Фандъкова не благоволи да им отговори. Но пък за сметка на това, отиде на извратеняшкото сборище за да им демонстрира подкрепа, заедно с бившата вече американска посланичка Херо Мустафа..






петък, 17 юни 2022 г.

Как започна всичко или браво на пловдивската полиция!

Всичко започва през август 2021 г., когато две граждански организации - НСС "Свети Георги Победоносец" и НД "Крумови Закони", сигнализират ОД на МВР - Пловдив за извършени престъпления от здравните власти на национално и регионално ниво, като прилагат уличаващи документи. При последвалата проверка, пловдивската полиция уведомява Районната прокуратура в града, която започва разследване като образува преписка №11041 / 2022 г. Прокурорът Божидар Елкин събира три тома документи от основните здравни институции и организации, разпитва  Стоян Алексов, Костадин Ангелов, Стойчо Кацаров, Ангел Кунчев, доцент Атанас Мангъров и доктор Георги Тодоров и заключава, че двама бивши министри на здравеопазването - професор Костадин Ангелов и д-р Стойчо Кацаров, както и главния държавен здравен инспектор Ангел Кунчев, както и някои членове на НОЩ са  извършили престъпления по смисъла на чл. 220, ал.1, чл.108а, във връзка с чл.143 ал.1 и чл. 136 ал.1 от Наказателния Кодекс, както и по чл. 26 ал 1, чл.29 ал. 2 и чл. 35 ал. 1 от Конституцията на Република България. 

Тъй като той няма право да разследва тези лица, защото деянията им са подсъдни на Софийски Градски Съд, прокурорът прехвърля преписката със събраните материали на Софийска Градска Прокуратура по компетентност. Тя на свой ред образува своя преписка № 10 729 / 2022 г. по която вече и друг човек подава допълнителни материали, които уличават високопоставени длъжностни лица в международен заговор с цел геноцид, престъпления срещу човечеството, държавна измяна и ред други съставомерни по Наказателния Кодекс деяния. В момента софийската прокуратура е възложила проверката на Главна Дирекция Национална Полиция.

Ето и първоначалното писмо на двете организации, изпратено през август 2021 г., на всички Областни Дирекции на МВР в страната, по което пловдивската образува въпросната проверка.

    Уважаеми Директори на областни дирекции на МВР,

Моля да се запознаете с отворено писмо и представените документи, които изпращам в прикачени файлове. 
С уважение,

Н. П.

 
Едното писмо е конкретно до Директорите на ОД на МВР в страната, а другото до всички останали институции. 
След  двете важни писма има и няколко приложения с документи. Интересното е, че полицията отговаря със свое любезно, но типово и нищо не означаващо писмо. Ето го долу.

След което обаче, образуват проверка по изнесените в писмата данни, и факти, и явно уведомяват Районна прокуратура Пловдив, където вече прокурор Божидар Елкин подхваща нещата и си свършва отлично работата. Продължението вижте във видеото и статиите по-долу. Пламен Пасков направи предаване по случая.



Развитието по темата вижте в следните статии:


Радио и Телевизия "Истина и Свобода" ще публикува всички подадени до прокуратурата сигнали по повод ПЛАНдемията, чийто податели дадат съгласие за това. Ще им дадем трибуна и в радиото и телевизионни предавания. Свържете се с нас тук. 




Проверка на партиите, участващи в изборите

Както  вече писахме, за пореден път правим проверка на вижданията, предизборните обещания и бъдещите управленски действия, на партиите и коалициите, участващи в изборите на 2 октомври 2022 г. 
За първите няколко партии, от които имаме впечатления от предишните избори, скоро писахме тук.

Днес изпратихме на останалите партии и коалиции писмо с 18 въпроса, за да разберем, какво мислят за ПЛАНдемията и какво биха направили по този въпрос, ако влязат в управлението на държавата.

Ще очакваме с нетърпение дали ще ни отговорят и какво точно, като ще публикуваме и обсъдим техните евентуални отговори или липсата на такива. Както се казва, понякога и липсата на отговор е отговор. А избирателите ще могат да си направят сметката за кого да гласуват.


      

До

Партиите и коалициите

регистрирани за участие

в изборите на 2.10.2022 г.

 


З А П И Т В А Н Е
от
Радио и Телевизия „Истина и Свобода“

Относно: Становището на вашата партийна/коалиционна формация по отношение на събитията в последните две години - от 13 март 2020 г. досега и предизборните ви обещания за преодоляване последствията от ПЛАНдемията.

 

Уважаеми Дами и Господа,

От 13 март 2020 г. насам страната ни, както и целия свят, живеят в ненормална обстановка, предизвикала стопанска разруха, обедняване на хората, груби нарушения на човешките права и потъпкване на гражданските свободи, която е наложена силово от външни, неупълномощени и неизбирани от никого, глобални частни организации, като СЗО, СИФ, СБ и МВФ и отделни лица като Бил Гейтс, Джордж Сорос, Клаус Шваб и други.

В тази връзка бихме искали да разберем какви са вижданията на вашата организация по случилото се, как бихте отговорили на следващите въпроси и какво бихте предприели, ако в резултат на изборите, ваши представители попаднат в Народното Събрание и управлението на държавата:

1.     Запознати ли сте, че до момента никъде, никой и никога не е изолирал вирус SARS-CoV-2 в чист вид, съгласно постулатите на Кох? Има вече доказателства за това от 140 научни, медицински и изследователски центрове, от 25 страни в света, които са публично достъпни.

2.     Наясно ли сте с факта, че съществуват над 4000 патента за коронавируси, а конкретно за Sars CoV-2, има налични 73 такива, издадени в периода 2003-2019 г.?

3.     Не е ли подозрително при това положение, че е имало многобройни изследвания и разработки на коронавируси, включително и патенти на прословутия Sars CoV-2, а вече две години, нито една лаборатория не може да го изолира в чист вид? При положение, че има и обявени награди от по 1 милион долара за този учен, който докаже съществуването на такъв вирус и до момента, никой не я е поискал?

4.     Не ви ли навежда това на мисълта, че са прави онези изследователи, които заявяват, че не става дума за биологичен вирус, а за бойно отровно вещество, разработка на военните, по най-съвременни нанотехнологии с изключително вредни и дори смъртоносни последствия?

5.     Известно ли ви е, че Система и метод за тестване на COVID-19, (System and Method for Testing for COVID-19) са разработени и патентовани на 13.10.2015 година от Ричард Ротшилд, тоест 5 години преди изобщо да „има открит такъв вирус“, и да бъде наименована болестта COVID-19, което се случва чак през 2020 г.Този факт не навява ли основателно  подозрение?

6.     Знаете ли че през 2017 и 2018 г. (2 години преди избухването на ПЛАНдемията) 6 962 400 тестови комплекти за ковид-19 са разпространени из целия свят, включително и в България?

7.     Запознати ли  сте, че екип от над 40 учени, всред които има и българка – д-р Лидия Ангелова, разобличиха метода RT-PCR на Корман Дростен, за тестване и „откриване“ на вируса, като фалшив и научно несъстоятелен?.

8.     Попадали ли сте на информацията, че и самият д-р Кари Мълис - нобелов лауреат и изобретател на процеса - ПСР, никога не е имал намерение да го използва, като диагностичен инструмент, многократно заявявайки публично: „Откритието ми не може да разпознава коронавируси. Използват PCR-теста ми, за мерзки и нехуманни цели!“

9.     След като тестът, доказано не открива никакви вируси, защо е натрапен насила от СЗО и българските правителства и не е ли това механизъм за създаване на фалшива епидемия и печатница за пари за частните лаборатории, които го правят?

10.  Запознати ли сте с многобройните научни изследвания доказващи, че маските не предпазват от никакви вируси, особено от несъществуващи, но за сметка на това причиняват вреда, здравословни и психологически проблеми на хората, при продължително носене, включително и смърт?

11.  Следите ли лавинообразно трупащите се доказателства от цял свят за вече 12 000 000 загинали хора, вследствие на принудително натрапваните инжектирания с „ваксини“, съдържащи графенов оксид и куп други вредни вещества? Само за България са обявени официално 1451 смъртни случая, а милиони други хора са увредени, инвалидизирани и съсипани здравословно от тези „експериментални генни препарати“.

12.  Какво е становището ви за зелените сертификати и другите принудителни начини за насилствено инжектиране с тези отрови, при положение, че държавата е освободила от отговорност производителите им, вносителите, търговците и медицинските лица извършващи така наречените „ваксинации“? Включително не следи за вредните им последствия и дори няма фонд за обезщетения на пострадалите?

13.  Считате ли, че явно безумните мерки, като затваряния на магазини, ресторанти, хотели, културни, спортни, учебни и административни обекти, забраната за излизане от домовете, забраните за разходки в парковете, морския бряг, планините, пътуванията в страната, могат да предотвратят разпространението на каквито и да било вируси и дали целите на тези „мерки“ не са съвсем други?

14.  Какво мислите за наложения терор над българските деца в училищата, с въведените маски, изолатори, зелени сертификати, дистанционни обучения и други такива безобразия, явно целящи да разрушат физическото и психическото им здраве, да сринат образователната системя и да съсипят живота им в самото му начало?

15.  Ще потърсите ли отговорност, за съсипването на стопанския живот, разорението на дребните и средни предприемачи, останалите на улицата като безработни, работници и служители от затворените стопански обекти, които дори в началото не получаваха никаква помощ от държавата?

16.  Как се отнасяте към грубото потъпкване на основните човешки права и свободи, нарушенията на Конституцията, законите и международните конвенции, чрез въвеждането на диктаторски, насилнически и терористични мерки на принуда, довели до дискриминация, сегрегация и геноцид на отделни групи от обществото, явления познати от отдавна отминалите епохи на комунистическия тоталитаризъм и варварските времена на феодализма и робовладението?

17.  Ако влезете в управлението на страната, ще потърсите ли съдебна отговорност от виновниците за всичко това, което може да се квалифицира единствено като геноцид, международен заговор, държавна измяна, национално предателство и престъпление срещу човечеството?

18.  И ако отговорът на горния въпрос е „да“, какви са гаранциите, че представителите на вашата партия в управлението ще го направят в действителност?

Надяваме се да отговорите на нашите въпроси, за да си изясним и отразим правилно възгледите, предизборните обещания и бъдещата политика на вашите партии и коалиции, при евентуалното ви участие в управлението на страната сред изборите на 2 октомври 2022 г.

С пожелание за успешна кампания и вярна служба на България и българския народ!

 

РТВ „Истина и Свобода“






Горе писмото в оригинал.

И ето вече получихме първи отговор, от една от партиите, чието писмо, явно отговаря и на първото ни запитване за вижданията им спрямо ПЛАНдемията, както и на поканата за пресконференция, по повод на прокурорската преписка № 10729/2022:
.............................................................................................................................................

Здравейте колеги,
Ние, от Коалиция "Справедлива България" подкрепяме инициативата ви и наши представители ще присъстват на пресконференцията.

Поздрави,
Райна Стаменова, 08ХХ ХХХ ХХХ
Ръководител на Щаба на КСБ
.............................................................................................................................................

Очакваме и други отговори от партии и коалиции

По темата досега сме публикували оригиналните документи  в следните статии:








НАПОМНЯМЕ И ДРУГИТЕ ВОДЕНИ В МОМЕНТА БИТКИ:

  • Беше внесена подписка в Народното събрание с 30 000 подписа на смели българи, които искат България да напусне престъпната организация СЗО.
  • Една храбра софиянка води дело в Комисията за Защита от Дискриминация против престъпната заповед за въвеждане на зелени сертификати срещу директорката на Испанската Гимназия в София.
  • Делото заведено от Автономната Работническа Конфедерация против "Зелените сертификати“ ще се гледа на 14 октомври 2022 г.





"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves