Важни писания

четвъртък, 24 февруари 2022 г.

Братоубийствената война

"А на Россию мне плевать!" - ("Плюя аз на Русия")
Владимир Илич Ленин


В момента 
в Русия се води една братоубийствена гражданска война, между хората от една и съща нация, разделена насила в три отделни държави, не само поради криволиците на историята и политиката, но най-вече в резултат от глупостта на управниците си. Защото в Русия, Беларус и Украйна живеят великоруси, беларуси и малоруси, които имат само диалектни различия в езиците и са потомци на един - единствен народ - чиято обща прародина беше Киевска Рус. Тази страна беше създадена от норманите на Рюрик,  който стана първи неин княз. Наследи го синът му княз Игор I Стари, който се ожени за българската принцеса Елена, по-известна като княгиня Олга - внучка на нашия княз Борис I Покръстител - дъщеря на Владимир - Расате  и племенница на цар Симеон Велики. Тя стана първата покръстителка на руския народ и построи първите църкви в Киев. С нея в новата й Родина се пресели и братовчед й Боян Мага, който просвещаваше руския народ в тайните на Свещеното древно познание. След смъртта на мъжа си, княгиня Олга, като регентка, управляваше 20 години държавата, докато порасне синът й - престолонаследникът княз Светослав Игоревич. Впоследствие първите двама митрополити на Киевска Рус, станаха българите Киприян и Григорий Цамблак, които разпространиха и утвърдиха Словото Божие в обширните й земи, с български богослужебни книги, написани с българска азбука и на български език. Така ние българите, дадохме нашата азбука, писменост, език, вяра и култура на хората в руската страна и ги направихме единен православен народ. 
А да не забравяме, че и столицата им град Киев беше построен, в по-старо време, като погранична българска крепост от войските на Велика България на кан Кубрат. Както и град Пеща е построен от войските на канасюбиги Крум от нашата страна на Дунава, за да противостои като крепост на града Буда - построен от франките.
И сега нашите духовни чада в Русия се избиват едни други в братоубийствена война, все едно България да беше нападнала Македония - земя откъсната от снагата на България, плът от плътта ни и кръв от кръвта ни. Защото каквото е Украйна и Беларус за Русия, същото е Македония за България. 
И тук има един исторически парадокс или възмездие. Сталин и болшевишката му шайка измисли "македонската нация" за да отроди българи от българи. Ленин пък измисли украинската и белоруската "нации" и им създаде отделни "държави" в рамките на СССР, за да раздели руския народ, който той презираше. Защото, ако не знаете, в жилите на този откачен садистичен извратеняк - педераст, не течеше нито капка руска кръв. Имаше еврейска, немска, шведска, чувашка и калмишка, но нито капка руска. Известна е фразата му: "А на Россию мне плевать!", ("Плюя аз на Русия"), казвана нееднократно от този изверг - масов убиец на руския народ. И ето, това което преживя България с окончателното отделяне на Македония през 1945 г., по заповед на Сталин, дал нашата земя на съюзника си Тито, да бъде република в рамките на Югославия, като бумеранг се върна на Русия през 1991 г. когато създаденото от Ленин и болшевишките изроди зло - отделните руски държави се разделиха окончателно на Русия, Украйна и Белорусия. 
А сега Путин прави фаталната грешка да вдигне оръжията и да пролива кръвта на сънародници вече осем години - от 2014 г., досега. Това историята няма да му прости, защото продължава разцеплението на руския народ и ще направи окончателно от родните братя кръвни врагове. В момента в 146 милионната Русия има над 30 милиона души със смесени бракове или много близки роднини в 42 милионната Украйна. И също - милиони украинци живеят в Русия, а милиони руснаци в Украйна. 
Или другояче казано, една пета от руснаците са в семейно-родствени връзки с три-четвърти от украинците. Практически това е не само един народ, но и един род и дори едно семейство, образно казано. И  Путин с малоумното си военно начинание изрязва поредната кървава рана в снагата на народа си, която този път няма да зарасне. Защото още не са излекувани смъртоносните рани в Украйна, причинени от болшевишкия терор през 1917 - 1953 г. Да си спомним само как Сталин направи ужасяващия геноцид наричан - "Голодомор", през 30-те години на миналия век, когато отнемаше насила храната на украинците и я продаваше в Европа, като не им оставяше дори и шепа брашно на селяните за да преживеят. А неподчиняващите се, разстрелваше или пращаше в концлагери в Сибир. Така загинаха от нарочно причинен глад над 7 000 000 украинци в адски мъки и страдания. Мислите ли, че украинците са го забравили и простили? Да, престъпната съветска болшевишка власт не беше руска, тя избиваше също и руснаци и белоруси, но в голодомора най-вече измираха жителите на украинските земи.
Путин вместо да лекува тези стари рани, нанесе нови, като разпали отново през 2014 г.  поредна гражданска война в Крим, Донецк, Луганск и Харков, а за тези 8 години загинаха 15 000 души от двете страни на барикадата, където се изправиха братя срещу братя. Тази кръв донесе още повече омраза и разделение и все по-голямо раздалечаване между руснаци и украинци. И скоро ще има не само две различни враждебни държави, но и два отделни и мразещи се смъртно един друг народа. Обособяването им върви с бързи темпове, заедно с разцеплението между страните. Това, което не успяха да направят историята, политиката и обстоятелствата и дори престъпното управление на болшевишката шайка масови убийци, ще го направи невинно пролятата кръв по вина на "демократа" Путин. Защото сега вече братята се наричат обидно един друг "хохли" и "москали" и се стрелят с най-модерни оръжия.
И идиотизмът е в това, че Путин иначе правилно твърди, че Украйна никога не е била отделна държава, защото наистина великоруси, белоруси и малоруси са един народ, живели са винаги в обща държава, разделени от болшевика Ленин в три държавни формирования. Но същия тоя Путин и досега не изхвърли мумията на архидемона Ленин от мавзолея му и не го разруши, (както ние в България правилно сторихме през 1999 с мавзолея на мумията Димитров) и вместо да деболшевизира Русия, я ресталинизира стъпка по стъпка. Това ще го доведе до бунището на историята, дано не завлече и Русия със себе си. Защото такова шизофренично политическо поведение издава психически проблеми. Ако му е ясно, че сатанинските болшевишки демони, до един неруснаци, окупираха през 1917 г. православна и единна Русия, избиха цвета на нацията и общо унищожиха с разстрели и концлагери над 68 000 000 души за около 40 години, изкорениха православната вяра от сърцата на хората и съсипаха държавата и бъдещето й, защо Путин не унищожи напълно болшевизма? Той ли не можеше, като самодържец и бащица на държавата? Защо не върна традиционните устои на великата руска империя - "Православие, Самодържавие и Народност" - трите стожера на руския народ? А продължава сатанинските болшевистки дела, възхвалява масовия убиец Сталин и забранява разобличаването на комунистическите престъпления? Поради което, нито руският народ ще се излекува от травмите на миналото, нито украинците ще се върнат в обща държава с тях. Не може да има бъдеще в полуистина и полулъжа и с пролята отново братска кръв. Защото нация не се гради върху трупове и кръвопролития, а върху общо минало, настояще и бъдеще, с равноправие и разбирателство в мир. Имаме прекрасния пример на канасюбиги Крум Страшний и княз Борис I Покръстител, сплотили българи и славяни в общ народ с равноправие, еднакви закони и обща православна вяра. Както и примерът на княгиня Олга, митрополитите Киприян и Цамблак, направили същото с норманите и славяните в Русия. Другото - това, което става сега в Украйна, е пътят към ада, и за украинци, и още повече за руснаци. Те можеха отново да бъдат един велик, обединен и щастлив народ в една голяма, благоденстваща, богата и мирна държава. А сега? Путин си мисли, че ще унищожи Украйна, но всъщност убива Русия и нейното бъдеще, това историята никога няма да му го прости.
Но някой да не си помисли, че вината е само в Путин? Ами Украйна и нейните президенти от майдана насам, като започнем от Порошенко и завършим със Зеленски какви са и какво направиха, освен чудовищна корупция, криминални престъпления, гавра с народа си и същата братоубийствена война вътре в страната си? А и подтискане и обезправяване на живеещите в страната българи, унгарци, словаци, румънци, поляци и руснаци. Специално ние като българи следва да си зададем въпроса, помним ли репресиите срещу сънародниците ни в Бесарабия и Таврия в Украйна? Помним ли това:

"НЯМА ДА ЗАБРАВИМ! НЯМА ДА ПРОСТИМ! 

1. Българинът инж. Иван Милев - деец на българската общност - жив изгорен в Одеса на 2 май 2014 г.

2. Българинът Александър Николов - мирен протестиращ разстрелян в Одеса на 2 май 2014. 

3. Опожареният Български културен дом в Одеса на 2 май 2014. 

4. Разкъсаните 15 български знамена в Киев на 7 юли 2015 преди посещението на Българския Президент. 
5. Оскверненият преди 3 март паметник на българските опълченци 1877-1878 в Болград - поруганите им имена омазани с украинска жълна и синя боя на 29 февруари 2017 и написаната на него закана към местните българи "чемодан - вокзал - София". 

6. Българинът Василий Кащи - публично жестоко пребит  при залата на общинския съвет и зялят в очите с антисептична течност в Белгород на 30 май 2017. 

7. Първият акт след преврата в 2014 г. - отмяната на законите гарантиращи права на българския език. 

8. Прекрояването на Болградските общини в 2020 за да изгубят българите мнозинството си в тях, международно осъдено с Декларация на Народното събрание на България от 20 май 2020 г. 

9. "Закона за коренните народи" от 1 юли 2021 г. грубо дискриминиращ живеещите от векове там българи." 
10. Разрушеният паметник на кан Кубрат в село Малая Перешчепина, където е погребан.

Питам помните ли? И като веете украински флагчета, какво точно правите глупаци, поругавате паметта на загиналите ни сънародници ли?

Ами ония, които веят руски флагчета? Помним ли и това, че същата дискриминация спрямо българите в Крим прави и руското управление там. А освен това забравихте ли какво направи съветската кървава болшевишка армия окупирала България на 5.9.1944 г.? Помним ли това?

Но да видим съвременна Русия. Ако разбирате руски, чуйте и си преведете тази песен на Семьон Слепаков, който обяснява нагледно каква "прелест" представлява путинска Русия сега.

И с какво точно сатанистът Путин е по-добър - било от сатаниста Джъстин Трюдо, било от педераста - сатанист Еманюел Макрон, или лесбийката Ангела Меркел? Че Путин упорито създава в Русия електронен концлагер по модел на китайския и с китайски технологии и техника. Знаете ли, че руските деца, които искат да се хранят на училищен  стол, трябва да се включат в електронна система сканираща вените на дланта им и създаваща уникален цифров отпечатък за всяко дете. Като отиват в училищния стол трябва подложат дланта на ръчичката си на скенера, който да сравни рисунъка на вените им с отпечатъка и да им позволи или не, закуска или обяд, които се плащат електронно от заредената от родителите им финансова сметка. Децата на родители, които отказват тази система, не се допускат до стола и стоят гладни. А тази сатанинска система е направена и внедрена от "Сбербанк", чийто председател е Герман Греф - германец и също известен педераст. А и банкоматите им правят лицево и гласово разпознаване на ползвателите им, скоро ще им проверяват и "зелените сертификати" и ако нямаш, ще ти блокират сметката със собствените ти пари... Прилича ли ви това на електронен концлагер и белега на звяра?  И вашият любим Путин, защо го позволява?
В Москва пък вече има компютърна система обединяваща следене на смартфоните на всеки московчанин, заедно с хиляди камери по улиците, правещи лицево разпознаване. Събрано с данните от банкоматите и пропускателните системи в учреждения, фирми и обществени сгради, практически всеки московчанин е проследяван, както всеки китаец. Впрочем, системата е създадена с китайски технологии и техника и с любезното съдействие на китайските специалисти изградили същия електронен концлагер в Китай.  Сега в Москва, скоро и в цялата страна... 
А забележете и че "националиста", "традиционалиста",  "антилиберала" и "антиглобалиста" Путин, също участва в глобалисткия заговор наречен пландемия, за разлика от другия откачен диктатор Лукашенко, който поне излезе смелчага и твърдо се противопостави на психопатите от СЗО, като отказа да участва в престъпленията им. Путин може да си води записки от неговите патриотични действия. Защото е противно на здравия разум руснаци и украинци да стрелят един по друг - нахлузили маски против "вируса", като кучешки намордници. Гледаш как смели мъже си разменят оловни куршуми 7.62 мм с АК 47 носейки маски!!? Не се боят от свистящите куршуми, а се боят от "вируса"? И както ще видите по-долу, една от първите заповеди на нахлуващата руска армия и министерството на здравеопазването на Русия е да се внася и прилага в Украйна "ваксината" "Спутник V". Това ли е най-големият военен проблем сега?  Кое е по-голямото безумие - братоубийствената война или вярата във "вируса"?  
Освен това и в Русия слагат насила "ваксината" - "Спутник V," която изобщо не е руска, в действителност е създадена с компоненти, и технология, и съдействие на "Астра Зенека, и съдържа същите отровни боклуци - например графенов оксид.
💉Спутник-V под микроскоп. Екип от аржентински лекари, ръководен от Dr. Martin Monteverde, представи анализ на ваксинацията със Sputnik-V. Заключения: Открити са графенови листове, ленти и квадратни и правоъгълни елементи, съвместими с микросхеми.
И докато "любимият" президент Путин официално повтаря, че "ваксинацията е доброволна", както и нашият министър-председател Кирил Петков заявява неколкократно, че е за "доброволно ваксиниране", а не иска да премахне дискриминационния "зелен сертификат", така и в Русия губернаторите (назначавани от президента) въведоха "зелени сертификати", милицията бие и арестува хора без маски, а московският губернатор Собянин отиде още по-далече: "В качестве первого шага, как отметил градоначальник, вышеупомянутые категории граждан смогут вновь воспользоваться социальными картами после того, как они сделают прививку. Карты будут автоматически разблокированы через 14 дней после получения второго компонента вакцины, уточнил Собянин." Просто им изключи електронните социални карти на пенсионерите, инвалидите и студентите, с които имаха право да пътуват с намаление в градския транспорт и някои други дребни облаги и обеща да им ги включи 14 дни след втората инжекция. И вижте това прелюбопитно съобщение на снимката долу вляво, взето от този руски путинистки информационен сайт:
Забележете, все още Путин не е окупирал Украйна, а вече им подготвя насилственото инжектиране, както в Русия. И ако не знаете, "руската" ваксина "Спутник", изобщо не е руска, а е правена с компоненти на "Астра Зенека", и с тяхна технология. Същата отрова с графенов оксид. 
Отделно от гореказаното, другарят Путин разпореди всички руснаци да си дават ДНК профилите, за което има приет специален закон. "К 2025 году в России могут появиться генетические паспорта. Об их создании говорится в подписанном в марте этого года президентском указе "Об основах государственной политики Российской Федерации в области обеспечения химической и биологической безопасности ....В указе говорится о необходимости "генетической паспортизации населения с учетом правовых основ защиты данных о персональном геноме человека и формирования генетического профиля населения" и о создании "условий для развития технологий скрининга генофондов человека, животных и растений"."
И т.н. 
Впрочем в Украйна е същото - същите "противоепидемични мерки", същите насилствени "ваксинации", същите "зелени сертификати", въпреки войната между двете страни и в двете държави заповядват едни и същи наднационални и наддържавни глобалисти - психопати, а Путин и Зеленски прилежно изпълняват заповедите им.
И между другото, специално за малоумните български путинисти - идиоти да им кажа следното. Путин вече фактически продаде Сибир на китайците. Да, да, задайте в Ютюб търсачката фразата "Путин продал Сибир" и ще видите толкова материали, че свят ще ви се завие... И са правени от руски патриоти, които милеят за Родината си и мразят Путин. Защото китайците настъпват като колонизатори в руския Далечен изток, засега мирно, с пари и фирми и сватби с рускини, но после ще се появят и с армия в Сибир, както Путин в Украйна...
Там те изсичат варварски горите на Сибир и умъртвяват тази прекрасна земя. В същото време купуват земи, къщи, предприятия, заселват се в руските територии, женят се за рускини и правят деца, които стават китайчета... Има специализирани сайтове в Китай предлагащи рускини за съпруги в Далечния изток на Русия като стока. А китайската държава отпуска изгодни кредити и подпомага всеки китаец заселил се в Сибир да направи собствено предприемачество, да купи земя и къща и да подготви колонизацията на тази руска земя, която само след две поколения ще е китайска по население. 

Защото от 146 милионна Русия, само 15 милиона руснаци живеят източно от Урал. Достатъчно е да се заселят 20 милиона китайци от милиард и четиристотин милионното им население там и играта приключва. А вътрешната политика на Путин и на местните корумпирани губернатори, услужливо  помага в това начинание на "съюзника и приятеля" си Си Дзинпин.
И май единственото безспорно грандиозно нещо, с което Путин ще остане в историята е разкошният му дворец за един милиард и сто милиона евро. Заради този филм, бъдещият руски президент Навални в момента лежи в затвора. 
Но така е в политиката, особено в руската, никой не може да стане управник, ако не полежи  в затвора, не поработи в концлагера  или в каторгата. За сведение на незапознатите, Навални не е соросоид, а руски националист, някои дори го наричат шовинист. 
Толкова за Путин и руската гражданска война, разпалена от него. Ние там нямаме какво да направим и няма как да помогнем за спиране на кланетата. Така че, дайте сега да гледаме собствените си български интереси, като изтеглим в България и спасим нашите сънародници от Крим, Таврия, Херсон и Бесарабия. И е време да се обединим като народ и да спрем да се делим на русофили и американофили. Защото в България има два вида малоумници - путинисти и соросоиди. Едните работят за СССР, а другите за Новия Световен Ред. И едните и другите не са българи. Българи са тези, които милеят за България.😎

генерал Иван Колев
Като генерал Колев победителят в Първата Световна война и освободител на Добруджа, който каза на своите конници: 
"Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че cъм признателен на Русия, задето ни освободи. Но какво тъpcят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и пpогоним като вcеки  вpаг, който пpечи за обединението на Бългаpия!"
След което конницата му помита руската казашка конница и ги изхвърля зад Дунава, като изчиства цяла Добруджа чак до устието на реката от враговете стъпили като окупатори на свещената българска земя, пък били те и руснаците, които ни освободиха от турско робство 38 години по-рано. Но когато те от освободители се превръщат в окупатори и врагове, българската армия ги разгромява. И нещо повече, на 3 март 1918 г.,  България като победител, заедно с Германия, Австро-Унгария и Турция подписва с позорно победената болшевишка Русия Брест-Литовския мирен договор.  Благодарение на нашите победи и този договор, Полша, Литва, Латвия, Естония, Украйна, Финландия излизат от Руската империя и възстановяват своята държавност.  Тоест и ние сме допринесли за тяхното освобождение от хватката на руската империя. Затова трябва да помним славната си история и да се учим от нея.
И не е работа на Путин или Лавров да ни казват дали да сме в НАТО или не, дали трябва да имаме на територията си натовски войски или не, нито пък говорителката Захарова ще ни разпорежда дали да правим "Луков марш" или не в София. Това си е наша българска работа. В противен случай и НАТО може да поиска от Путин да изтегли руските войски от европейска Русия зад Урал и да изхвърли мумията на Ленин и разруши мавзолея. И когато руският президент заплашва света с ядрена война, нека не забравя, че и НАТО има ядрени оръжия. И в ядрен апокалипсис светът ще загине, но и Русия няма да оцелее.

А е и време да разберем, че сатаниста Путин, обучаван като "млад перспективен лидер" от Световния Икономически Форум, както каза Клаус Шваб, в момента с тази братоубийствена война изпълнява пореден ход от голямата война на сатанистите - глобалисти срещу човечеството под формата на пландемия. Забележете в долното видео, всички тези психопати (включително любимия на много глупаци Владимир Путин) са обучавани за "млади лидери" в школата на Световния Икономически Форум на Клаус Шваб, както навремето комунягите обучаваха "перспективните" комсомолски кадри в АОНСУ.

След началото на войната в Украйна обаче, Световният Икономически Форум премахна от сайта си страницата за своя ученик Путин и в момента, при търсене излиза грешка. 

Засрамиха ли се от ученика си, знак че той ги предаде и не следва съветите им, или просто тактически ход за да го прикрият като свой внедрен агент, макар че, точно Клаус Шваб го освети във видеото си, не е ясно.


Ето, вече Путин го няма в сайта на Световния Икономически Форум на Клаус Шваб. Но факта, че е бил техен ученик като "млад световен лидер" си остава и няма как да се премахне.

Дълго време си мислех, че Путин е колега на педофила Байдън само защото и двамата са президенти. Ама то имало и друго, вижте на видеото как се целуват малки момченца на голо.


Че, ако не е такъв мислите ли, че Клаус Шваб ще го вземе в школата за млади политически лидери? Вече бях пуснал тази статия точно в деня на нахуването на Путинската армия в Украйна и мислех, че никой друг в България не знае тези факти и не мисли като мен. Обаче скоро бях приятно изненадан от статията на Божидар Божков "Путин нагази дълбоко в книгите на Клаус Шваб" от 18 март, който потвърди моята теза с още повече доказателства във "Флагман.бг". Горещо я препоръчвам.

И накрая нещо за патриотизма. Както е обидно в центъра на София да има съветски окупационен паметник на кървавата болшевишка Червена армия, поробила България за 45 години, така е обидно за националното ни достойнство да има до Американското посолство в София паметник на американските военни летци сринали с бомбардировките си София и други български градове и избили хиляди невинни мирни българи. 


Такива омерзителни символи трябва незабавно да бъдат разрушени. За да има България, и българският народ да пребъде през вековете. А по темата има и още:






Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че техен баща е дяволът, както е казал Христос: "Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата."  Евангелието на Йоан 8 : 44-45

  


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел



"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА! ЗА БЪЛГАРИЯ!


Електронна поща: nsssgpsf@gmail.com

Телеграм чат "Истина и Свобода" 

Видеоканал  https://www.youtube.com/c/SarsSaraktos/videos

живо излъчване: http://stream.zeno.fm/b9rasgfhb78uv 

Телевизия "Истина и Свобода"

Радио "Истина и Свобода"


БЪЛГАРСКИ САРАКТ




.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves