Важни писания

сряда, 29 юни 2022 г.

Внасянето на подписката срещу СЗО

На 28 юни 2022 г., адвокат Нина Ламбова, Киро Скалата, доцент Мангъров, д-р Георги Тодоров, Пламен Пасков, от БАДЖ, и група граждански активисти внесоха 30 928 подписа на свободни българи с искане за напускане на СЗО в Народното Събрание.

Ето на живо в две поредни видеа, как подписката  беше внесена в Народното събрание и после като уведомление за провеждането й и резултатите от нея, в Министерски съвет. Организаторите впоследствие подадоха уведомления за проведената подписка и в президентството и в Министерството на здравеопазването.

Първо видео - церемонията пред сградата на Народното събрание (бивш партиен дом, където е деловодството).

Второ видео - внасянето на уведомлението за подписката в Министерски съвет.
Това видео беше излъчено на живо в Ютюб, така, че е исторически документ. Единствените две телевизии, които отразиха събитието бяха "Евроком" и "БСТВ". Всред събралите се за подкрепа граждани, бяха председателят на партия "БНО" - Георги Георгиев, председателят на сдружението "Обединение 29" - Любомир Петков и представител на НСС "Свети Георги Победоносец". Ако пропускаме някого, моля пишете в коментарите да ги добавим.
А ето и думите на Киро Скалата, които написа в съобщението си за събитието, пуснато в телеграм каналите:
"Днес 28 юни от 14:30 беше входирана единствената по рода си жива подписка за излизане на България от С.З.О.! Инициативата беше организирана от Българския Алианс за Достоен Живот ( БАДЖ) с двигател и юридически стратег адвокат Нина Ламбова. За по малко от 2 седмици на живо подписаха около 31 000 българина. 
Този първи пирон в ковчега на псевдо-здравната организация (World Hell Organization) е прецедент в световната история. Съпротивата срещу Терора на псевдо медиците в цял свят , поема нашия пример и започва битката със нашите методи. Божия промисъл остави своите знаци:
- първия подписал е с буквата  А на първия човек Адам
- 10 хилядния е Рада - РАДОСТ 
- 20 хилядния е Иисус 
- последния е Огнян - ОГЪН ще гори враговете на Човеците, продали се за 30 сребърника!
Входящи номера от подписката бяха получени от Министерски Съвет и Министерство на Здравеопазването! 
Учредители  на това движение са доктори, адвокати, бизнесмени, музиканти, хора със свободни професии и други. 
Имена като професор Мангъров, д-р Пасков и д-р Тодоров бяха на първа линия! Певицата Рени призова и обяви своята твърда позиция за Свобода и Достоен Живот!
С БОГ НАПРЕД!"



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves