Важни писания

сряда, 11 май 2022 г.

"Умното село" на тримата глупаци

Има един гениален български анимационен филм от 1972 г., на Доньо Донев, който показва отлично българския манталитет и обяснява защо векове наред настъпваме постоянно мотиката. Ако не сте го гледали или не го помните, ето го тук.

За да се отървем от змиите, докарваме таралежи, като пропищим от тях, докарваме лисици да ги изядат, после се отърваваме от лисиците с помощта на ловци, а като ни писне от ловците, донасяме отново змии, за да ги прогоним. И така винаги започваме отначало и се въртим в кръг.

Да проследим тази въртележка в политическия живот и изборите, които правим от 33 години насам. За да се отървем от комунягите, които 45 години унищожаваха България, гласувахме за СДС и Филип Димитров. 
Видяхме, че тия са прикрити комунисти, създадени като фалшива опозиция от КГБ и ДС и в 1994 година си върнахме на власт истинските комуняги от БСП и Жан Виденов. След това си посипахме главите с пепел, като дойде голямата инфлационна криза, и изчезна хляба, и с бурни демонстрации, и всенародни бунтове го свалихме от власт. 
Но вместо да изберем българи - патриоти, които да работят за страната, отново поставихме на власт комунистическият агент Иван
Готова за настъпване мотика
Костов със същата шайка от СДС. Те разграбиха отново страната, като раздадоха на червените фамилии лъвския пай от предприятията и държавните имоти, а каквото не можаха да откраднат и подарят, просто го унищожиха. 
На хоризонта се появи Цар Симеон с НДСВ. Отчаяни от постоянното настъпване на мотиката, хората се втурнаха към урните и го избраха с 50% доверие. Обаче комунягите се бяха подсигурили с троянския кон ДПС, създаден от КГБ през 1990 г., за да бъде постоянна заплаха за страната, и да я тласка отново, и отново в мечешката прегръдка на Москва, която по думите на вечните и неизтребими олигофрени - русофилите, щяла "да ни пази от турците", щото "с руснаците сме братя". (Колкото Путин опази Армения от Азербайджанското нахлуване през 2021 г.) Та ДПС, което провали министър-председателя Филип Димитров и СДС, като го свали от власт, а уж бяха в негласна коалиция, сега беше активирано да влезе в коалиция и с НДСВ. И разбира се извъртя същият кален номер, като саботираше правителството на Царя и в крайна сметка го провали. 
И ето на изборите през 2005 г. вече избрахме НДСВ, БСП и ДПС, които направиха коалиция. Разбира се ДПС и БСП провалиха окончателно - "коалиционния си партньор" НДСВ, който изчезна от политическата сцена. Но вече на пистата загряваше, новият спасител Бойко Борисов с ГЕРБ. 
Естествено, че го избрахме с огромно мнозинство и той запретна ръкави да ни спасява с простотии, рекет, терор, диктатура и ограбване, нищо по-различно от управленията на СДС, БСП, ДПС, само че в огромни мащаби и с голям размах. На народа естествено му писна и излезе през зимата на 2013 г. на бунтове, а Бойко хвърли оставка. 
Отново настъпихме мотиката, като дадохме властта на.....БСП и ДПС. За да получим още от същото. Е, получихме си го с назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Пак излязохме на протести и свалихме гадното правителство на Орешарски, само за да върнем отново спасителя Бойко Борисов, за да ни оправи. 
Е, той ни оправяше още 6 години, докато поумнеем и излезем на протести и демонстрации през 2020 г. Не можахме обаче да го свалим, както свалихме Жан Виденов навремето, но така или иначе мандатът му свърши и си избрахме пак ГЕРБ плюс чалгаджиите на Слави Трифонов, и соросоидите на проДАй България и новосформираната шайка на "Отровното трио" плюс Мая Манолова. 
Никой не можа да направи правителство Слава Богу и отидохме да настъпим нова мотика, пардон да правим нови избори. Този път вкарахме в Народното събрание още от същото, плюс "новата надежда" с "новите спасители" - Кирил Петков и Асен Василев с непартията им "Продължаваме подмяната", която си беше "Предизвестен Провал" и скоростно се превърна в "Пълен Провал". 
Сега се оглеждаме за новите спасители в лицето на новите руски агенти от "Възраждане", щото пачаврата "Атака" се изтърка от употреба и беше захвърлена на боклука. 
Като изберем путинофилите на Костадин Костадинов ще затворим цикъла и ще трябва отново да търсим змии за да изгоним ловците, змиите с които започва и свършва филмчето на Доньо Донев.
А поуката е много проста, в тези 33 години след 1989 г., никога не избрахме българи да управляват България. Избирахме преимуществено съветски и руски агенти, а отвреме навреме и соросоидни подставленици, като не само ги редувахме, но понякога и смесвахме, а удивителните български политици често слугуваха, хем на Сорос, хем на Путин, хем на Ердоган и на който друг се присети да поиска нещо.
Мотика изчакваща да бъде активирана
И сега се чудим, че диктатурата под формата на ПЛАНдемия и зелени сертификати, маски, убийствени инжекции и прочие гадости, натрапвани от психопатите - глобалисти - сатанисти бяха прокарвани и налагани в милата ни Родина и от правителството на Бойко Борисов и от неговите заклети врагове  - служебното президентско правителство на Стефан Янев, че и от това на Кирил Петков. 
На кого служеха три поредни противоположни правителства сами видяхме. Проблемът е, че народът ни винаги настъпва мотиката, подготвена му старателно от чужди сили, и я настъпва системно, упорито и методично. Всъщност те ни подготвят много мотики и ни оставят избора да настъпим, която си искаме - кеф ти БСП, кеф ти ДПС, кеф ти ГЕРБ, кеф ти "Възраждане", кеф ти коя да е нова партия спасител, появила се на хоризонта. Ето сега загрява на старта новата мотика на бившия  военен министър и още по-бивш служебен министър-председател Стефан Янев. Но всички тези мотики се създават, отчитат и получават указания в Москва, Вашингтон и Анкара.
Докато не разберем, че патриот е не оня, който обича Путин и Русия и не оня, който ми венцехвали Америка или оня, който говори, че пътят към Европа минавал през Босфора, а онзи, който е българин, мисли като българин и действа като българин.
За беля и в историята редовно и методично и периодично настъпваме мотики и се въртим в кръг. 
През 968 година настъпихме здраво руската мотика, когато князът Киевски - Светослав Игоревич, българин по майка, дойде с варяжките си диви варвари в България и я окупира. Българите, някои от които го посрещнаха като "наше момче" и "брат славянин", първо се присъединиха към войските му и отидоха да воюват заедно срещу вековните врагове византийците. Да, ама когато "освободителят" княз Светослав руски наби на кол 22 000 пловдивчани след превземането на града и изби в Силистра 10 000 български заложници, между които най-видните 300 болярски рода, същите тия, които го посрещаха като освободител пропищяха и се присъединиха към византийските войски дошли да "освобождават братята си български християни" от варварските езически руски орди (които те самите бяха повикали със 100 000 жълтици платени на Светослав за нападението). Заедно разбихме руските варвари и ги изхвърлихме отвъд Дунава. Обаче "освободителите" византийци не си отидоха в Цариград, а останаха за 167 години тук, като окупатори и господари по българските земи. Чак успешното въстание на болярите Асен и Петър в 1185 г. ги проводи с огън и меч, по живо по здраво, да се връщат там, откъдето са дошли.
Още един път настъпихме руската мотика през 1944 година, когато някои малоумници посрещаха с цветя на Орлов мост "съветските освободители", чийто окупационен паметник сега някои пазят със зъби и нокти. Така ни "освободиха братушките", че първо освободиха от животите им 33 000 българи само за няколко месеца, отново целия елит на държавата, както направи и Светослав преди векове. След това "освободиха" още  200 000 българи от свободата им, като ги настаниха в 56 затвора и 12 концлагера. После освободиха целокупния български народ от имуществото и свободата му, културата и достойнството му.
Но ето, че дойде 1989 г. и посрещнахме новите освободители - соросоидните НПО с неолибералните им глобалистки трансджендърски подаръци, като педерастия, толерастия и мултикултурастия. Обаче, когато на 13 март 2020 г., чрез СЗО те ни наложиха световната пландемична диктатура и се опитаха да ни избият с отровните инжекции, а оцелелите да вкарат в електронен концлагер, като китайския, се усетихме, че пак сме настъпили поредната мотика и се вдигнахме на бунтове и въстания.
Обаче в 2022 г. бунтът беше иззет и превзет отново от съветските агенти от "Възраждане" и гравитиращите около тях "полезни идиоти", (както казва Ленин) от "Похода за мир и неутралитет", които отново ни водят към "светлото бъдеще" на 16 съветска република, "Задунайская губерния", или руска федерална провинция, или както там се казва. Щото явно малко ни беше съветския комунистически концлагер от 1944 до 1989 г, за цели 45 години.
Но най-много ме удивляват малоумниците - путинофили, които ми пробутват лъжата за "великия Путин", който бил антиглобалист!  Тоя ли бе откачалници такива, по-голяма олигофрения не можахте ли да измислите?
Тоя ли педофил и примерен ученик на Клаус Шваб, който първи в света прокара QR кодовете на "зелените сертификати", който пръв направи руската "ваксина", със същите отрови и боклуци, като графенов оксид вътре, любезно предоставени от "Астра Зенека", и наложи  и маските, и затварянията, и насилствените инжектирания в Русия? Който вкара в затвора за 3 и половина години руски монах, обявил се в проповед срещу "ваксините"? Който чрез подчинената си Руска Православна Църква и водача й - полковникът от КГБ и безсрамен далавераджия, легендиран от службите като Всеруски патриарх - Кирил Гундяев направиха още по-отвратително деяние: уската православна църква остро осъди отказващите да се ваксинират срещу COVID-19 и ги нарече грешници, които трябва да изкупуват греха до края на живота си, като църквата призова всички свои богомолци да се ваксинират." съобщи "Ройтерс"  
"Лицата" на Руската Православна Църква
Който Путин внедрява електронния концлагер в страната си по китайски образец? Който има план да изземе хартиените рубли и да въведе електронните рубли до 2024 година, който въведе в държавата тоталитарна диктатура, за каквато Сталин можеше само да мечтае? Тоя ли е "антиглобалист и антилиберал" и "консерватор" и "православен и традиционалист"? Който разпали войната в Украйна, точно изпълнявайки плана за "голямото зануляване на учителя си Клаус Шваб?  Тоя ли, който превърна страната си в кочина?  Да не би путинска Русия да е образец за благоденствие, свобода и щастие на руския народ, та толкова неистово путиноидите я защитават и искат да влезем пак в състава й, като 16-та съветска република?  Вижте надолу снимките и видеата.
Да, нямат асфалт на улицата, ако това изобщо може да се нарече улица, ама се мислят за велика държава и празнуват "победа". Но тия газеха само кал, а ветераните в Архангелск се оплакваха, че трябва да газят в лайна, заради повредена канализационна тръба, направила улицата им непроходима.
И както казва авторката на видеото, "това е позор" и обвинява кметството за липсата на ремонт, но накрая нарича ветераните - музиканти: "молодци". Велика държава няма що! И все пак тия в Архангелск са късметлии. Вижте това видео от Мурманск, където в кооперация - комуналка, строена през 1952 г., няма течаща вода и имат външна тоалетна, в чиято яма пропада и загива млад мъж, прекалил с пиенето. 
Ами ето ви я настоящата путинска Русия, какво представлява, официална информация от руски държавни телевизионни канали. И, ако такива новини ги дават по официалната руска държавна телевизия, представете си какво не дават. Ами не дават например това, че президентът Путин си има дворец струващ 1 300 000 000 евро. На фона на мизерията на руския народ.
И ако хорицата в Мурманск в комуналката имат външни тоалетни, в които пропадат и умират млади мъже, то в двореца на Путин само една от позлатените четки за чистене на тоалетните чинии струва 700 евро.
Руска карикатура от социалните мрежи - "Защо за двореца
на Путин да купуват тоалетна четка за 700 евро, когато
той си има Дмитрий Песков?
Даже след пускането на филма за двореца на Путин, демонстранти в цяла Русия го подиграваха с пластмасови четки, защото разбира се не могат да си купят такива от 700 евро, та това са три-четири средни заплати или пет-шест обикновени пенсии в "благоденстваща путинска Русия".
Всъщност той има няколко подобни двореца, но този на Черно море в Геленджик определено е най-разкошният.  Има си президентът Путин и яхта за 700 000 000 долара, която май му я конфискуваха най-сетне. Но нека путинофилите да не се притесняват, той има още една, която успя предвидливо да прибере в пристанището на Калининград.
А това е само единият от домовете на  една от незаконните му дъщери - Светлана Кривоногих. Тя не живее в него, защото си има още няколко по-хубави. Този просто го дава под наем. 




Наемът му е 700 000 рубли на месец (около 7000 долара). Е, малко ориенталско-цигански разкош, като на типичен руски новобогаташ, но от дъщеря, отгледана и възпитавана от майка бивша чистачка, какво друго да очакваме?
Русия за 32 години свобода и 22 от тях с управление на Путин, с най-голямата територия в света, с най-богатите природни ресурси в света, с многомилиардни приходи от продажба на нефт и газ и какви ли не суровини, от целия спектър на Менделеевата таблица, не можа, защото никога не поиска, да подобри живота на обикновените руснаци. Подобри живота на олигарсите и политическата върхушка, а остави народа си да тъне в материална и духовна мизерия.
А се хвалят, че са "победили" нацистка Германия и милитаристка Япония през Втората Световна Война. Вижте горе на снимката разликата между "победителите" руснаци и "победените" японци. А вижте и долу разликите с "победените" германци, произволно взета снимка на старо германско селце.
И произволно взета снимка на типично руско селце. Просто взех първите, които ми попаднаха в търсачката.
А по официална руска държавна статистика, при население от 148 милиона души в страната:
  • 29 милиона нямат водоснабдяване.
  • 35 милиона нямат канализация.
  • 78 милиона нямат интернет.
  • 90 милиона нямат автомобили.
  • 110 милиона никога не са пътували в чужбина.
  • 5 милиона са само официално регистрираните алкохолици.
Ето още едно показателно видео за "руските прелести". Вижте в какви домове живеят обикновените руснаци, вижте им градовете и селата и улиците.... И после си помислете за ония путинофили у нас, които са радетели за  "Русский мир".
Затова умните и предприемчиви руснаци, отдавна живеят на запад. А сега, след началото на войната, над 70 000 програмисти и други компютърни специалисти, избягаха в чужбина, а още 100 000 са в процес на напускане. Да не говорим за богаташите, които отдавна са избрали "мръсния Запад", но сега и който може от загиващата средна класа бяга зад граница. 
А обикновените руснаци, които нямат този късмет, пари, възможност или желание да отидат отвъд, продължават да си живеят в съветски комуналки, строени преди 70-80 години, като тази отдолу.
Иначе и обитателите на тези коптори са за Путин, вижте снимката горе. Високомерие и шовинизъм имат руснаците в прекомерен излишък, но нямат нормални домове, улици и хляб. Точно същите такива олигофрени, като тия показани на снимката горе, са българските путиноиди от всички бои, нюанси и разцветки, от БСП и "Възраждане", през ГЕРБ и ДПС, та чак до АБВ, новата партия на Стефан Янев, "Болгарский Восток" май се казваше, та чак до безпартийния "Поход за мир и неутралитет". 
Предупредени сте за путинофилията и изповядващите я путиноиди! Вижте картинката горе, внимавайте, че плувате към водопада на четвърто руско нашествие в България!
В заключение ще кажа, че трябва да престанем да настъпваме мотиките подложени ни от враговете и да започнем да чувстваме, мислим и действаме, като горди българи. 
И, ако някой ме упрекне, за грубия език в тази статия, ще направя най-подходящия завършек за нея с думите на Пайсий Хилендарски:

"О неразумни и юроде!  Поради что се срамиш да се наречеш българин?"


Затова на всички путинофили, русофили, "неутралитетници" и други такива, трябва ясно да им заявим, че са просто родоотстъпници, майкопродавци, отцеругатели, безродници, национални предатели и държавни изменници, дори и ако путинофилията им се дължи на обикновено малоумие. Глупостта не е извинение за антибългарска дейност. Всички те ще отговарят за престъпленията си пред съда на историята, а скоро и пред обикновения съд. 

Още по темата:




БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!


Радио и Телевизионна Станция "Истина и Свобода" е създадена и изразява идеите и вижданията на "Български саракт" - организация защищаваща миналото, действаща в настоящето и работеща за бъдещето на България.

За нас Родината, Отечеството и Татковината България е най-висша ценност и работим единствено и само за нея.

Всички материали - написани, заснети, създадени, излъчени и публикувани в ефира, мрежата и каналите на Радио Телевизионна Станция "Истина и Свобода" изразяват българските национални интереси и отразяват събитията единствено от българска гледна точка.

Нашият девиз е: "Род - Народ - Родина - Отечество и Татковина!" 


Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че както им е казал Христос: "Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше  открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата." 
Евангелието на Йоан 8 : 44-45

  


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел



"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА! ЗА БЪЛГАРИЯ!






Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves