Важни писания

събота, 9 април 2022 г.

Мили родни и международни картинки

В милата ни Родина, а и по света, напоследък се случват толкова безумни неща, че ако не ги отразиш от смешната им страна, рискуваш да си загубиш разсъдъка. Нали казват, че смехът е здраве, а и лекува.  И така какво се случи напоследък?

Ами случиха се много неща по света и у нас. Както винаги, да започнем от политиката, щото нали в България тя храни, а не икономиката. 

В нормалния свят било обратното, икономиката храни хората, но нали тук сме все съгласно поговорката: "всички на терсене, ние наопъки".

Та да започнем с политическия преглед на изтеклата седмица. На първо място нашият любим премиер Киро Харварда, страстен ползвател на гей-приложението Grindr, с което явно си е писал с Валдис Домбровскис и не само с него, се изказа неласкаво за кандидат - управителя на БНБ Любомир Каримански, предложен от партия ИТН.

Казал буквално: "Този корумпиран педераст няма как да бъде шеф на БНБ!" Не зная каква е причината, дали е лично или бизнес. Ако е лично, явно някой, нещо, на някого е отказал. Ако е бизнес, е почти същото, някой не е в далаверата. Нали имаме една добра поговорка в България: "Курва е жена, която спи с други мъже, ама не и с теб, а корупцията е далавера в която ти не участваш!😂 

То не че Каримански е света вода ненапита де. Да си припомним тази история, в която е и неговият подпис, докато е бил директор в "Инвестбанк": "В този трилър прави също така впечатление, че Агенцията по вписванията е пробита бъчва, в която полуграмотен събирач на железа може лично да внесе документи, да се назначи за управител на фирма, а истинският управител да чака три дни да отпишат документите на измамника. Това е същата Агенция по вписванията, която години наред отказва да впише съдебни решения на три инстанции, които възстановават старото ръководство на „Инвестбанк” и отменят промените в собствеността, и избора на сегашните управители и надзорници." 

Та на този полуграмотен събирач на железа - "един черничък циганин на около 30 години, с характерни черти, който имал 14 или 16 регистрации за кражби и др. престъпления”, с подписа и на директора Каримански, е изплатена от "Инвестбанк" сумата от 1 193 122 лв., в кеш, брой и на ръка, която сума, иначе банката я е откраднала от фирма „ДИГ-94”. Представяте ли си, банката краде парите от вложителя си - фирма "ДИГ-94" и "изплаща" парите на неграмотен циганин с 16 криминални прояви??!  Банката в която и Каримански бил директор! Такова чудо и Ал Капоне не би могъл да измисли. Тоя същият Каримански сега иска да става шеф на БНБ. Какво ли би подписал там?😂 

Като стана дума за цигани се сетих. На 6-ти април група "патриоти" организираха "Общобългарски поход за мир и неутралитет" в София пред Народното Събрание. Като организатор се обяви Ивелин Михайлов, който по една случайност няма нищо, ама нищичко общо с партия "Възраждане", пише го даже на блога му в раздел  "Препоръки":

"Костадин Костадинов

Председател на партия Възраждане

Съдбата ме срещна съвсем случайно с Ивелин. Миналата година мой познат от Пловдив реши, че трябва да ме запознае с негов приятел, който, както ми сподели, щял да ми допадне с начина си на мислене и действията си досега в полза на българската национална кауза. Бях чувал за Трежър от работата си като директор на Регионалния исторически музей в Добрич, но не знаех, че фирмата, а още повече и собственика ѝ, се намират във Варна. Отидох да се запозная и останах наистина впечатлен – както от човека, така и от начина му на работа и постигнатите от него резултати. В областта на популяризирането на българското културно-историческо наследство Ивелин беше постигнал резултати, непостижими до този момент за всички държавни и общински културни институти. Само месец по-късно реших да го потърся за помощ при осъществяването на една моя много стара идея – да се напише пътеводител за най-важните български забележителности зад граница, останали не по наша воля в чужди държави. Разговорът ни продължи точно 5 минути, след което Ивелин, без да настоява за особено много подробности, се съгласи да подкрепи начинанието. Така, благодарение на неговата подкрепа, няколко месеца по-късно пътеводителят беше факт. Няма смисъл да давам други примери, макар че мога, и няма да са никак малко. Този човек вдъхновява не само с думи, но и с дела. Посветил се е на това да показва как нещата могат да се случват дори и тогава, когато изглежда, че няма как да се случат. За мен това, което обаче е най-важното негово качество, е силното му родолюбие и произтичащото от там доброволно отдаване на сили и средства в полза на Отечеството. Ивелин е българин, който заслужава уважение, и за мен е чест, че го познавам и мога да го нарека свой приятел и съмишленик."

Та седмици наред "независимите организатори" призоваваха да дойдат всички "добри българи само с национални знамена" и "без партии", защото това е граждански непартиен протест. Викам си, браво на този млад предприемач Ивелин, хем преуспял човек, хем патриот, хем обществено активен. Явно добре е организирал нещата. Сигурно е подал уведомление за непрекъснати протести и палатков лагер пред Народното Събрание в Столична община съгласно закона. Щото беше обявил бой до победа, от 6 до 20 април, (иначе хубава дата, на нея е роден Хитлер). И ето как се проведе "патриотичният общобългарски поход за мир и неутралитет само с български знамена и без партии":

"патриоти с национални флагове", без "партии и партийни знамена" и "чисти българи - патриоти"

"патриоти с национални флагове"

"чисти българи юнаци - патриоти от махалата"

"без партийни знамена"

това Zомби явно е за "неутралитет"
Митингът-шествие-протест се проведе на 6 април 2022 г., мина и си замина. Членовете на "Възраждане" се качиха на автобусите и си отпътуваха за Варна и страната, а в мрежата, кой знае защо, плъзна главно тази снимка:

Наложи се "организаторът" Ивелин да даде специално обяснение във видеообращение:
И така всичко се изясни, оказа се че тези момчета са "изкусни майстори каменоделци и печелят с честен и почтен труд по 60 лева на ден". Понеже са "патриоти", не са се полакомили да работят в чужбина за 120-150 евро на ден, а са си останали у нас да работят на обекта на Ивелин за четири пъти по-малко пари. И са политически и обществено активни, браво! Така де, зарязали са си скъпо платената работа, да пътуват чак до София да протестират срещу въвличането на страната ни във войната и да искат неутралитет, щото имали позиция! Е, някои зевзеци в мрежата написаха това: "К'ва позиция?😂 Те не знаят какво е Украйна, кой е Путин, не могат да покажат Русия на картата, защото са неграмотни, а имали "позиция". Ама това са, както ги нарече Ивелин във видеото: "синьо-розово-кафявите софийски либерали." 
Аз имам едно друго обяснение, че за 60 лева на ден им е все едно, дали ще бачкат на обекта на Ивелин или ще веят български знамена на жълтите павета в София, нали Ивелин им плаща така или иначе. То и добре, че бяха циганите да веят българските национални знамена, защото "истинските българи - патриоти" бяха заети да веят руските знамена. Виж на тях дали им плаща някой за това, не знам. Ама като им гледам умните физиономии, може и да го правят безплатно. На такива Ленин им викаше "полезни идиоти". Виж циганите са по-умни от тях, все пак 60 лева са си 60 лева. Даже е по-лесно да ги изкараш, като вееш знаме, отколкото като мъкнеш тежки камъни. Ама и аз си нямах работа, та пуснах една похвала в телеграм чатовете по тоя повод:
За благодарност ме изтриха от един чат.😂 Сигурно като "расист и ксенофоб и непатриот", щото "патриотите" днес са ония, които обичат Путин и носят, ако не съветски, поне руски знамена.  А и вероятно, защото повдигнах въпроса за знамената и травестията в носенето им на "патриотичен протест - митинг - шествие за мир и неутралитет". Свикнал съм, напоследък редовно ме трият. В путинистките чатове ме трият, защото ме обявяват за соросоид, а в соросоидните ме трият, защото ме мислят за путинист, не можем да си намерим никъде място ние патриотите. 😂  После ме изтриха и от един руски, ама за това накрая. Та на 6-ти април всичко мина мирно и тихо. Не щеш ли, на 7-ми други едни организатори се опитаха да правят обратно шествие,  против неутралитета. Обаче греда, както горе бях писал за "организатора" Ивелин: "Явно добре е организирал нещата. Сигурно е подал уведомление за непрекъснати протести и палатков лагер пред Народното Събрание в Столична община съгласно закона. Щото беше обявил бой до победа, от 6 до 20 април." Ето какво им се случи на антинеутралните:
Да, хората на Ивелин вече ги няма пред Народното събрание, няма палатков лагер, няма многохилядно множество "патриоти" за "неутралитет" с руски знамена, знаци Z и портрети на Сталин, обаче мястото е запазено до 20 април, след това вече не. Както казах по-горе, това е рождената дата на Хитлер, и това ако не е символика?😂 Поправям се, оказа се, че мястото е запазено чак до 6 май, дори и да няма кой да го използва.
Още "добри българи - патриоти" - носталгици по едно "добро минало - незабравимо".
Кой ли ще запази мястото  до 9 май? А от 9 май до 9 септември? Нека състезанието за внасяне на уведомления в Столична община започне сега!
Така, започнах с педерастите, минахме през далаверите, отплеснахме се към циганите и циганските работи в политиката и като похвалих този млад, обществено активен предприемач Ивелин, се сетих за един друг млад, перспективен човек, политик, културолог и даже министър - на културата разбира се. Той имаше рожден ден наскоро и благодари на почитателите си с едно видео.
В мрежата избухнаха спорове дали е пил или пушил и какво точно, но това са несъществени подробности от пейзажа, да гледаме голямата картина, че инак от дърветата няма да видим гората. Важното е, че дадохме път на младите амбициозни и перспективни хора с "харвардски дипломи". Нали младите "ще променят света"? И като казах "света", от "у нас" да отидем да видим какво става "по света". В случая в Русия, макар и само виртуално - в руските телеграм чатове, че до Москва вече не летят самолети.

Та да завърша с обещания руски чат в телеграм. По-горе писах как ме изхвърлиха от българския, сигурно за "расизъм и ксенофобия".😂 В руския пък ме изхвърлиха за "антисемитизъм". Ето как стана с руските братушки. Влизам в чата и попадам на задушевен разговор. Виждам няколко такива картинки, като тая долу вляво. 
Берл Лазар - главен равин на
Русия, назначен от Путин, известен
 като открит русофоб и хулител на 
православието
Викам си, попаднах на наши хора. Обсъждат как "мръсният евреин - фашист" Зеленски избива руския славянски народ и иска да го унищожи. За да направи в Украйна Нова Хазария. (То между другото, евреинът Ленин навремето продаде Крим на банката на Рокфелер за 50 милиона долара, ама за това друг път). И аз се включвам в разговора на добър руски. Пиша им, браво товарищи, много е вярно това за Зеленски, ама се чудя как тия укри - фашисти избраха евреин със 73% от гласовете на втори тур на президентските избори? И те ми викат, ама той и Хитлер беше евреин, пък немците си го избраха на свободни и демократични избори. Сразиха ме направо с тоя аргумент, няма какво да отрека и аз съм го описвал това. Мани другото, но прадядо му на Хитлер е не кой да е, ами точно барон Ротшилд на всичко отгоре. Ама нали съм българин, не се давам на "братушките". Като един генерал Колев в Добруджа през 1916 г. се боря за истината значи. Продължавам и им пиша, "ами освен Зеленски то и Путин е евреин, майка му е Шеломова, ето официалния документ." (Щото ако не знаете, Шеломова е русифицираното Шломова, от Шломо - Соломон, което ако го "преведем на български" би било Соломонова.)
Те обаче ми викат, ти какво имаш предвид? Ами как какво братцы, двама "мръсни евреи - фашисти", както вие казвате, единият управляващ Украйна, а другият Русия, хвърлиха управляваните от тях братя славяни да се избиват взаимно, руснаци да избиват украинци и украинците - руснаци. Та братоубийствената война не е  ли един "голям еврейски заговор за изтреблението на великия славянски род?" Едвам го написах това и тутакси го изтриха и ме изхвърлиха от чата, сигурно ме взеха за антисемит, а както знаем, в Русия такова нещо като антисемитизъм няма. 😂 Шегувам се, в Русия даже и евреите им са антисемити - справка евреинът - руски шовинист и крайнодесен фашист - Владимир Волфович Жириновски. който постоянно охулваше евреите и еврейските заговори срещу Русия.  Дето казваше в 2014 г.: "Българите трябва да ни пълзят в краката!" Той не че беше нормален де, но поне беше колоритен. Изцепките му в Думата и по телевизиите отекваха в цял свят. Всъщност хубавата новина тук е, че понеже беше много умен, си наби 8 инжекции срещу несъществуващия вирус за да даде "личен пример". И го даде, на 6 април дяволът си го прибра в ада, където ще му въздаде по заслугите. Руснаците имат една много подходяща поговорка за случая с Владимир Волфович: "Если ты дураком родился, это надолго" - в свободен превод на български: "Ако си се родил глупак, то е завинаги".
Е, сега българите няма да му пълзим в краката, по скоро той вече лежи под краката ни. Имаме си поговорка: "Волът рие, на гърба му пада". А, и един много приятен детайл. В последният му път го изпратиха от ... никога няма да познаете откъде! От един ресторант! 😂 Подходящо за него място, отлична символика! Оттам тръгна ковчегът му, но по-хубавото е, че ресторантът се казва "Страна която я няма", вижте на снимката долу.😂
Да се сеща и товарищ Митрофанова - с извинение, "руски посланик" в България, която си мисли, че е пратена тук като генерал-губернатор на Задунайская губерния. Пратена точно, защото баща й беше генерал от КГБ, а нейната политическа кариера започна тъкмо в партията на Владимир Волфович. "Казвам ти дъще, сещай се снахо" е мъдрата българска пословица по този случай. "Страна которой нет" е името на ресторанта, от който изнесоха ковчега на Волфович.
И за да приключим руската тема да кажем, че иначе там може и да няма антисемитизъм и фашизъм, но пък има свобода на словото. 😂 Гарантирано от президента Путин! 

Ето и как полицията в Москва се грижи за свободата на словото и поданиците на президента, като ги загрява със здравословни разтривки или ги прибира  на топло, за да не настинат в студената зима. 😂

Така, че трябва да сме за "неутралитет и мир с великата съветска", пардон путинска страна! "Вечна дружба", както му се викаше навремето!

Какви педерасти имаше навремето,
а сега -  гейове с Grindr...


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves