Важни писания

сряда, 13 април 2022 г.

Окупаторите и техните български подлоги

Украинка плаче пред разрушения си дом

Досега само в освободената от руските окупатори Киевска област са намерени телата на 720 загинали мирни граждани, между тях жени, деца и възрастни хора. Още около 200 са безследно изчезнали. Според непълни данни на ООН в Украйна са избити от нашествениците над 2200 цивилни, но по украински данни само в Мариупол загиналите са над 5000.
Ужасите на зверските кланета в градчето Буча, където само в един масов гроб откриха 380 тела, се повтарят и в Ирпен, и в Мариупол, и в Харков, и в Чернигов, и изобщо навсякъде, където е стъпил ботушът на окупаторите. Пълната картина на ужасяващия геноцид ще стане ясна след освобождаването на цялата украинска територия, когато бъдат изгонени нашествениците. Но мирните граждани загиват не само при случайна стрелба от танково оръдие или отклонена от военната си цел ракета. Много често те са убивани напълно злоумишлено. 
Един от масовите гробове в Буча
Както онези двама нещастни старци в забравено от Бога селце в Запорожието, застреляни от пияни руски войници, които първо разграбват храната от селския им магазин, изпиват наличния алкохол и когато им правят забележка, поне да не чупят и унищожават останалата стока, те застрелват собственика и неговия приятел. Или като онова нещастно семейство, в чийто дом нахлуват руските варвари, убиват мъжа и изнасилват жената пред малолетния й син. Казват й, че ако се съпротивява ще посегнат и на него. Като си тръгват накрая, застрелват и кучетата им и запалват къщата.
Изгорялата къща на ужасите
Една 50 годишна жена има по-голям "късмет", нея я изнасилва чеченски войник, но после идват четирима други войници от друга военна част и я "спасяват". Обаче междувременно се оказва, че някой е прострелял съпруга й, който се е опитвал да я защити от чеченеца. "Спасителите" й, насочват автоматите си към нея, заплашват да я убият и искат да им даде всички ценни вещи на съпруга й, който бере душа. Тя ги дава и успява да изведе тежко ранения си мъж, да се скрият при съседите. Тъй като в селцето се водят боеве, не успяват да го заведат в болницата и човекът умира след два дни. Съседите й помагат да го погребе в задния двор на къщата. В това време, "спасителите" остават да безчинстват в дома й няколко дни, пият като свине и рушат каквото могат.
Друго едно украинско семейство е застреляно в колата си с която се опитва да избяга от ужасите. Мъж и жена на по около 30 години. Никой не знае кои са те, не са открили документи. Когато убийците си отиват, милостиви хора ги погребват и слагат на гроба им регистрационната табела на автомобила, с надеждата някой, някога да разбере, кои са жертвите, ако изобщо има кой да ги потърси.
Само в градчето Буча досега са открити 25 момичета и жени между 14 и 25 години, които са многократно изнасилвани в една къща, която окупаторите използват специално за целта. Девет от тях в момента са бременни. Дали биха родили децата на изнасилвачите? А колко ли жертви мълчат от срам и страх, поради шока от преживените ужаси?
Ами какво да кажем за другата къща на ужасите в Буча? Когато нашествениците идват, те си харесват дома на едно младо семейство за комендатура. Когато окупаторите бягат панически от градчето, влезлите в него украински войски намират в двора на къщата труповете на мъжа, жената и детето, което е било на 9 години, които са полети с бензин и изгорени живи. А в избата е била устроена стая за изтезания в която има кръв и човешки останки.
Изобщо окупаторите явно обичат да изгарят живи хора. Ето още едно видео от освободените територии. В двора на един склад руснаците са си устроили военна база. Когато бягат от града, украинските войски влизат в нея и намират два обгорели до неузнаваемост трупа. Жертвите са били  здраво омотани с кабели, за да изгорят по-мъчително от стопената от огъня пластмаса и нажежената жица.
А още на 26 февруари едно възрастно семейство и двамата над 70 годишни, беше жестоко убито в колата си в село Макаровка. Руска БМП2 (Бойна Машина на Пехотата) първо ги разстрелва  с картечницата и след това за по-сигурно взривява колата им с два оръдейни изстрела. "Денацификация"?
Останките от хорицата в изгорялата кола. Единият от тях е бил инвалид, на колата има обозначение, но и това не е спряло "освободителите" да стрелят. Сигурно и това е "специализирана операция за денацификация и демилитаризация на Украйна"?
А ужасът на онова 16 годишно момиче изнасилено многократно от няколко руски войници, които й се подиграват, че "така се падало на украинските нацистки проститутки"? И това ли е "денацификация"? А още по-ужасното е, че 25 годишната й сестра е чувала гаврата и писъците й, но не е посмяла да й помогне от ужас, а и как ли би могла? Въпросът е, как ще живее отсега нататък  с угризенията на съвестта си, че не е посмяла да защити сестричката си? Макар, че вината изобщо не е нейна, а на извергите "освободители и денацификатори".
След като са се гаврили с украинските жени и избили мъжете им, преди да са запалили къщите им, руските варвари открадват и каквото могат от домовете на жертвите си. В белоруските куриерски служби се точат големи опашки от "руски освободители" завърнали се от Украйна, пращащи на роднините си в Русия перални машини, телевизори, компютри, часовници и бижута, че и дамско бельо. Даже, за да има повече място в камионите, те зарязват труповете на бойните си другари на полето, за да могат да натоварят заграбеното.
Вижте пералните в изгорелия камион
Е, на някои мародери не им провървява, камионът на снимката горе е унищожен от украинската армия, заедно с "трофейните перални". 
А най-големият потрес предизвика записаният от украинските спецслужби телефонен разговор на онази руска "майка" - с извинение, която говори със сина си, който е на фронта и ужасен й казва, че го е страх от смъртта, защото много от другарите му вече са загинали. А тя го пита притеснено, дали ако го убият, ще й изплатят обещаната от държавата за всеки загинал войник сума от 1 500 000 рубли??!
Такива отвратителни истории могат да бъдат разказани още хиляди и ще стават все повече и повече за съжаление, докато и последния руски окупатор не бъде убит или позорно изметен от многострадалната украинска земя. 
И паметникът символично е свел чело пред жертвите
И една поучителна и за българските путинофили история. Този на снимката долу е, по-точно беше Александър Ржавский.
Бивш кандидат президент на Украйна през 2004 г., бивш народен депутат и известен предприемач. Голям русофил и винаги е отричал даже и възможността за руско нахлуване в Украйна. То обаче се случва на 24 февруари. Когато любимите му руснаци окупират град Буча, той радушно ги приема в обширното си имение там. Обаче след време му писва от поведението на "братята" и по време на поредния им пиянски запой отказва да им налива повече водка. "Братята руснаци" го застрелват без да им мигне окото пред очите на семейството му. Руснаците имат отлична поговорка за такива идиоти: "За что боролись, на то и напоролись". В България  имаме подобна: "Внимавай какво си пожелаваш, да не ти се сбъдне". Та какво да кажем за българските путинистки подлоги, които или отричат тези зверства в Украйна, или ги омаловажават, или още по-лошо - оправдават ги?
Какво да си мислим за тоя олигофрен, който с плакат "подкрепя миротворческата мисия на Русия". Срам ме е, че го познавам изобщо и няма да му напиша името! Не "България подкрепя" завоевателната война на руските нашественици малоумник такъв, а ти подкрепяш престъпленията против човечеството на жестоките руски вандали, защото си пълен идиот! Не си никой, за да говориш от името на българския народ, нито от мое име!
Ами тези морални изроди, загубили човешкия си облик? Обидно е, че имаме изобщо такива сънародници!
А такива путинофилски подлоги развяващи руски знамена? Дали са платени или просто малоумни, няма никакво значение!
Още национални предатели развяващи руски знамена на антибългарското сборище на 6 април 2022 г. за което писах тук.
Тези пък омърсиха дори и паметника на Цар Освободител, защото путинска Русия, няма нищо общо с императорска Русия на цар Александър Втори - един наистина добър руски владетел, провел много демократични реформи, дал свобода на народа, ликвидирал срамното феодално крепостничество на руските селяни, разширил местното самоуправление, създал много нови училища, и изобщо полагал огромни грижи за просветата на руския народ, и между другото, с поредната руско-турска война от 1877-78 г. донесъл свобода за част от България. Но путинска Русия няма нищо общо с освобождението ни.
Обаче на 3 март на връх Шипка, точно 9 дни след след руското нахлуване в Украйна, путинистки отрепки издигнаха портрети на "президента - миротворец" и на патриарха Кирил - яростен антибългарин, по-познат като полковник Гундяев от КГБ и известен като  корумпиран престъпник.
А тази сталинистка сган какво заслужава? Презрение, съжаление? Или доживотен строг тъмничен затвор без право на замяна?
Пътят към "руския свят"
Но дайте да видим какво предлага съвременна путинска Русия по която си припадат с умиление "българската" - казано с извинение, путинофилска паплач. Да не би да е образец за благоденствие, свобода и щастие на руския народ, та толкова неистово я защитават и искат да влезем пак в състава й като съветска република? Ами ето я настоящата путинска Русия какво представлява, официална информация от руски държавен телевизионен канал.
Видяхте ли във видеото в какви условия живеят в 2022 година тези хора в Мурманск, в комуналка от 1952 година без течаща вода и с външна селска тоалетна, в която пропада пиян млад мъж и умира във фекалиите? 
Мечтата на българските путинофили
Видяхте ли срутващите се стени, пропадналите подове, разбитата дограма? И разбрахте ли, че обитателите очакват от години държавата да ги настани в нормални жилища?
Ами няма да ги настани, защото Путин и шайката му престъпни олигарси трябва да си купуват 200 метрови яхти, имения в Монако, да си правят дворци, като само един от дворците на Путин, (един от многото), струва 1 100 000 000 евро. Ето я и яхтата на Путин - една от двете всъщност.
Путин се е погрижил и за една от многобройните си извънбрачни дъщери - Светлана Кривоногих,  вижте апартамента й.




Този тя го дава под наем за 700 000 рубли на месец (около 7000 долара), защото живее в къде, къде, по-разкошен апартамент. Е, малко ориенталско-цигански разкош, като на типичен руски новобогаташ, но за дъщеря, отгледана и възпитавана от майка бивша чистачка, какво друго да очакваме?
Горе на снимката - копторите в които живеят обикновените руснаци, но иначе и те "поддържат Путин".
На видеото долу -  град Архангелск в който ветераните от Втората Световна Война се оплакват, че нямат ботуши да прецапат наводнената с фекалии улица, поради пробила отходна канализация, която кметството все не ремонтира.  И ще посрещнат 9 май - деня на победата в такива условия. Иначе свирят победни маршове.
На снимката долу, пространствената отдалеченост от 40 километра между Япония и руския остров Сахалин, всъщност е времева разлика от два века.
Но пък Путин и олигарсите му имат дворци не само по цял свят, но и в Русия, където хората си живеят в комуналките и го подкрепят въпреки, че виждат къде живее той и приближените му. А ето още едно видео да видите градовете, улиците и домовете на обикновените руснаци и ги сравнете със следващото видео за двореца на Путин.
Ето например най-големият от дворците на Путин, този на крайбрежието на Черно море.
И ако хорицата в Мурманск в комуналката имат външни тоалетни, в които пропадат и умират млади мъже, то в двореца на Путин само една от позлатените четки за чистене на тоалетните чинии струва 700 евро.
Руска карикатура от социалните мрежи - "Защо за двореца
на Путин да купуват тоалетна четка за 700 евро, когато
той си има Дмитрий Песков?
Даже след пускането на филма за двореца на Путин, демонстранти в цяла Русия го подиграваха с пластмасови четки, защото разбира се не могат да си купят такива от 700 евро, та това са три-четири средни заплати или пет-шест обикновени пенсии в "благоденстваща путинска Русия".
Най-голямата страна в света с най-изобилните природни ресурси, с неизчерпаемата суровинна база, включваща цялата Менделеева таблица, не можа, нито за 70 години комунизъм, нито за 33 години "капитализъм и демокрация", да създаде, каквото и да било производство. Тук описах трагедията в руската електроника, която съсипва в момента, и гражданската, и отбранителната им промишленост, защото се оказа, че "цялата велика и най-добра в света руска военна техника", се прави изцяло със западни микросхеми и механични части.
Но знаете ли, че макар Русия да изнася огромни количества пшеница, слънчоглед и олио, както и торове, тя внася цели 25% от храните си, а тези които сама произвежда, сега не може да опакова, защото дори и опаковките внася от запад. А недай си Боже, да им се развалят машините в предприятията на хранително-вкусовата промишленост, не могат да ги поправят, защото нямат резервни части за тях. Ами така е, като и те са произведени на запад и сега има санкции и ембарго.
Един украински филм показва цялата несъстоятелност на руските претенции за изключителност и постижения в стопанската област. Вярно, че е много злъчен, поради унищожителната война, която им обявиха "братята руснаци", но пък фактите в него са верни. Казвам го като историк.
Да и моделът на автомата "Калашников" е създаден от германския оръжеен конструктор Хуго Шмайзер, и всяка една съветска лека кола е крадена от западни модели, и самолетите им също, и битовата им техника,  доколкото изобщо я имаха, и постройките им - "постижения" на сталинската архитектура, са копия на американски сгради от Ню Йорк, и естрадната им музика е плагиатствана, че даже химнът, флагът и гербът им са копирани. Както и парадните униформи на руската армия.
Горе на снимката, руската военна парадна униформа е копирана от германските нацистки униформи.

И ако малоумните български путинофили, без значение дали са платени или заблудени, продължават да упорстват в националното си предателство, това означава, че искат да превърнат Родината ни пак, я в Задунайская губерния, я 16-та съветска република. Не за друго, а защото видно имат психични отклонения. Но лудостта им не може да бъде извинение за национално предателство и държавна измяна! Русия три пъти в историята напада вероломно българската държава и унищожи Първото и Третото Български Царства в 968 и 1944 г. Само през 1916 г. в Първата Световна Война генерал Колев разгроми пияната казашка сган в Добруджа и ги изхвърли зад Дунава. А сега путинофилската паплач у нас явно работи за ново руско нахлуване и окупация.

Е, в България има достатъчно разумни и смели патриоти, които няма да позволим това! Предупреждавам ги! 


Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че техен баща е дяволът, както е казал Христос: "Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата."  Евангелието на Йоан 8 : 44-45

  


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел



"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5

ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА! ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД! СВОБОДА ЗА НАРОДА! ЗА БЪЛГАРИЯ!
 



 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves