Важни писания

петък, 18 март 2022 г.

Кой е звяра 666 от Библията?

Наскоро попаднах на статията на Иван Бутовски "
Откриват числото 666 в името на руския президент" във вестник "168 часа". Там има едно изчисление на името на звяра, предсказан в "Откровение", 13:16-18 на Библията: 
"И пpинyждаваше вcички, малки и големи, богати и cиpомаси, cвободни и pоби, да им cе тypи белег на десницата или на челото им, за да не може никой да купува или да пpодава освен оня, който носи за белег името на звяра или чиcлото на неговото име. Тук е нужна мъдрост. Който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек, а числото му е шестотин шестдесет и шест. "

След това дават "доказателството", като правят една спекулация с името на руския президент изписано на латински. (Vl)adimir (Vl)adimiro(vi)ch Putin - 666 Така според авторите, в името му се съдържат три знака за римската цифра 6 - Vl. Това разбира се няма нищо общо с алхимичната и кабалистична наука гематрия. Тук има най-малкото три подвеждания:

1. Методът не е гематричен, защото буквите не се преобразуват в числовите им стойности за да се съберат и се получи крайно число.

2. Използва се неправилно латиницата, а за всеки народ трябва се използва неговата собствена азбука със съответните числови стойности на буквите. В случая, трябва да се вземе българската кирилица, която ние сме дали на руснаците и на която те пишат  и до днес. Освен това руският език представлява в същността си доразвит през вековете старобългарски език, който нашите български книжовници и Киевски митрополити Киприян и Григорий Цамблак им предават и оформят като литературен, чрез българската книжнина и духовното си дело в руските земи.

3. Формалните графични съответствия - два пъти - Vl и едно - vi, "открити" в името на Путин, не почиват на никаква теория, метод или логика и не могат да бъдат основа за каквито и да било изводи.

По-интересно би било да разтълкуват смисъла на името му - Влади-мир Влади-мирович Путин - в превод от руския вариант на старобългарския език на съвременен новобългарски звучи така: "Владей мира/света, (защото на руски мир означава едновременно свят и мир). повторено и във второто му име, а третото е Пътов. Или възможно крайно значение: "Владеейки мира Владееш света Пътов". Или "Владетелят на мира, владее пътя на света". Моето тълкувание е, че родителите му кръщавайки го, без да искат са вложили в името му дълбокия смисъл, че "Пътят за владеенето на света е пътя на владеенето на мира". Това го намекнах в "Двата пътя". За огромно съжаление Путин не оправда името си и започна "Братоубийствената война", която ще го завлече в бездната. Заедно с  Украйна, но и с Русия. Но да се върнем на изчислението на името в статията. В крайна сметка, по  мое мнение, това е едно евтино и безпочвено нагласяване, нямащо никаква смислена стойност. И нищо общо с гематрията, която е сериозна наука.

Все пак статията не е напълно за изхвърляне, защото има едно - единствено ценно нещо. Сравнението със средновековните портрети на антихриста. Едната картина е от ХlV век на италиянския художник  Витале де Болоня, който в 1350 година я изрисува сред фреските на бенедиктинския манастир "Помпоза" до град Ферара.




Втората картина е на демона Ваал от "Адския речник" на френския писател Жан Колин дьо Планси, издаден в 1863 г. Ваал преведено от семитските езици означава просто "господар", "бог", "владика", "стопанин", но е придобил отрицателен смисъл през вековете.


Ето и образ на дявола от бронз от XII век от колекцията на "Ермитажа". Украинец е коментирал горе: "Те са знаели нещо..."
И още един образ. Древните художници определено са провидяли нещо в бъдещето.
И все пак да не бъркаме антихриста със звяра. Да вземем Библията. Ето какво казва Откровението за звяра: "Който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек, а числото му е шестотин шестдесет и шест"Сега можем да намерим паралели в политическата история в наши дни. Владимир Владимирович е роден на 7.10.1952 г. в Ленинград, сега Санкт Петербург. На 31 декември 1999 г.  Путин е назначен от оттеглящия се президент Елцин за временен президент. Е, имаме данните да изчислим името му. Затова да вземем руски гематричен калкулатор и да направим сами изчисленията по числовите стойности. Макар че и това не е необходимо, всеки може да ги сметне само с химикал и лист по следната таблица:

В л а д и м и р    В л а д и м и р о в и ч    П у т и н 

3 4 1 5 1 5 1 9      3 4 1 5  1 5 1  9 7  3 1 7    8  3 2 1 6 

събираме ги всичките последователно = 96, отново събираме 9+6 = 15, пак събираме 1+5 = 6. 

(методът е гематрична редукция, когато голямо число, чрез събиране на цифрите му се съкращава до едноцифрено, което представлява коренът на числото.)

Роден е в

Л е н и н г р а д 

4 6 6 1 6 4 9 1 5 - събираме = 42, отново събираме - 4+2 = 6 - второ кореново число от родното място.

Накрая събираме двете критично важни дати - рождената и датата на която идва на власт като държавен глава.

7 10 1952 + 31 12 1999 = 60, съкращаваме 0-та и получаваме корен =

Тоест Владимир Владимирович Путин, роден на 7.10.1952 г., в Ленинград и получил властта на 31.12.1999 г. като президент е равно на 6 6 6.

Резултатът е красноречив. Но какъв е този звяр в откровението? Защото там са три отделни звяра, но ние търсим този с 666. Ето го  и него:

"11. И видях друг звяр да излиза от земята; той имаше два рога, като на агне и говореше като змей."

Двата рога са двата града, в които той започва и завършва кариерата си - родния Ленинград, в който вече преименуван на Санкт Петербург е заместник - кмет, забогатява, като се забърква в корупция с мафията и всевъзможни далавери (Впрочем гематричните числа на Санкт Петербург са две фатални тринадесетици 13 13, като символ на корупционната му дейност в града, а  с редукция до числов корен = 8 числото на богатството натрупано от далаверите), а впоследствие продължава политическата си кариера в Москва, където и става държавен глава. (А Москва - изчислена като име, дава числов корен също 8 - богатство и - безкрайност, като пълна власт или време на власт, Путин управлява вече 22 години. Обаче числовият корен на Москва - 8 се получава първо от 17 - число на кармична разплата.)

А алегорията на агнето, превръщащо се в змей всеки може да я разбере. Но за развръзката накрая има предупреждение:

"9. Който има ухо, нека чуе.

10. Който откарва в плен, сам ще отиде в плен; който с меч убие, той трябва с меч да бъде убит. Тук е търпението и вярата на светиите."

Още някои доказателства за сатанински символи скрити в руските паспорти във видеото.

Някой да не си мисли, че руският президент не знае какво има какво има в паспортите?

И малко факти за президента Путин, досега скривани от медиите, дори българските.


Както казва журналистът Божидар Божков в сайта "Флагман":

18 Март 2022, Петък, 20:10 ч.

Автор: Божидар БОЖКОВ

"Колкото по-дълго продължава войната, толкова по-близо изглежда хаосът, описван в „Голямото зануляване“
Когато през 2020 година смятащият сам себе си за идеолог на либерал-глобализма Клаус Шваб написа книгата „Голямото зануляване“, а след това и втората – „Капитализъм на заинтересованите“ (ако ги насложим религиозно, първата е своеобразен Стар завет, а втората – Нов), едва ли и в най-смелите си мечти е очаквал тъкмо Русия, точно Владимир Путин да се окажат надеждите му за изпълнение на заложения в тях сценарий. И не защото Путин не е част от приятелския глобалистки кръжец, а Шваб не го приемаше свойски в редиците."

Мисля, че всичко е ясно, "Путин нагази дълбоко в книгите на Клаус Шваб".

Знаете ли какъв е произходът на Путин? Кой и какъв е баща му и коя и каква е майка му? Хубаво е да се знае, особено, когато документите говорят.

Баща руснак - Владимир Спиридонович Путин, майка еврейка - Мария Ивановна Шеломова. Шеломова е русифицираното Шломова, от Шломо на иврит, в България превеждано като Соломон. Не че е престъпление да имаш майка еврейка, но хубаво е да се знае, че евреинът Путин обяви война на евреина Зеленски, но в тази война умират бившите братя  - славяните руснаци и украинци. Историята се повтаря, защото и Хитлер беше правнук на австрийския Ротшилд и това не е тайна. Путин иначе правилно твърди, че Украйна никога не е била отделна държава, защото наистина великоруси, белоруси и малоруси са един народ, живели са винаги в обща държава, разделени от болшевика Ленин в три държавни формирования. Но същия тоя Путин и досега не изхвърли мумията на архидемона Ленин от мавзолея му и не го разруши, (както ние в България правилно сторихме през 1999 с мавзолея на мумията Димитров) и вместо да деболшевизира Русия, я ресталинизира стъпка по стъпка. Това ще го доведе до бунището на историята, дано не завлече и Русия със себе си. Защото такова шизофренично политическо поведение издава психически проблеми. Ако му е ясно, че сатанинските болшевишки демони, до един неруснаци, окупираха през 1917 г. православна и единна Русия, избиха цвета на нацията и общо унищожиха с разстрели и концлагери над 68 000 000 души за около 40 години, изкорениха православната вяра от сърцата на хората и съсипаха държавата и бъдещето й, защо Путин не унищожи напълно болшевизма? Той ли не можеше, като самодържец и бащица на държавата? Защо не върна традиционните устои на великата руска империя - "Православие, Самодържавие и Народност" - трите стожера на руския народ? А продължава сатанинските болшевистки дела, възхвалява масовия убиец Сталин и забранява разобличаването на комунистическите престъпления? Поради което, нито руският народ ще се излекува от травмите на миналото, нито украинците ще се върнат в обща държава с тях. Не може да има бъдеще в полуистина и полулъжа и с пролята отново братска кръв. Защото нация не се гради върху трупове и кръвопролития, а върху общо минало, настояще и бъдеще, с равноправие и разбирателство в мир. Имаме прекрасния пример на канасюбиги Крум Страшний и княз Борис I Покръстител, сплотили българи и славяни в общ народ с равноправие, еднакви закони и обща православна вяра. Както и примерът на княгиня Олга, митрополитите Киприян и Цамблак, направили същото с норманите и славяните в Русия. Другото - това, което става сега в Украйна, е пътят към ада, и за украинци, и още повече за руснаци. Те можеха отново да бъдат един велик, обединен и щастлив народ в една голяма, благоденстваща, богата и мирна държава. А сега? Путин си мисли, че ще унищожи Украйна, но всъщност убива Русия и нейното бъдеще, това историята никога няма да му го прости.

Та, да продължим с фактите, с какво точно президентът Путин е по-добър - било от сатаниста Джъстин Трюдо, било от педераста - сатанист Еманюел Макрон, или лесбийката Ангела Меркел? Че Путин упорито създава в Русия електронен концлагер по модел на китайския и с китайски технологии и техника. Знаете ли, че руските деца, които искат да се хранят на училищен  стол, трябва да се включат в електронна система сканираща вените на дланта им и създаваща уникален цифров отпечатък за всяко дете. Като отиват в училищния стол трябва подложат дланта на ръчичката си на скенера, който да сравни рисунъка на вените им с отпечатъка и да им позволи или не, закуска или обяд, които се плащат електронно от заредената от родителите им финансова сметка. Децата на родители, които отказват тази система, не се допускат до стола и стоят гладни. А тази сатанинска система е направена и внедрена от "Сбербанк", чийто председател е Герман Греф - германец и също известен педераст. А и банкоматите им правят лицево и гласово разпознаване на ползвателите им, скоро ще им проверяват и "зелените сертификати" и ако нямаш, ще ти блокират сметката със собствените ти пари... Прилича ли ви това на електронен концлагер и белега на звяра?  И вашият любим Путин, защо го позволява?
В Москва пък вече има компютърна система обединяваща следене на смартфоните на всеки московчанин, заедно с хиляди камери по улиците, правещи лицево разпознаване. Събрано с данните от банкоматите и пропускателните системи в учреждения, фирми и обществени сгради, практически всеки московчанин е проследяван, както всеки китаец. Впрочем, системата е създадена с китайски технологии и техника и с любезното съдействие на китайските специалисти изградили същия електронен концлагер в Китай.  Сега в Москва, скоро и в цялата страна... 
Забележете и че "националиста", "традиционалиста",  "антилиберала" и "антиглобалиста" Путин, също участва в глобалисткия заговор наречен пландемия, за разлика от другия психопат - диктатор Лукашенко, който поне излезе смелчага и твърдо се противопостави на психопатите от СЗО, като отказа да участва в престъпленията им. 
Путин може да си води записки от неговите патриотични действия. Една малка 9 милионна Белорусия се опълчи на цялото световно задкулисие начело с МВФ и СЗО, които ги притискаха да прокарат пландемичната диктатура в страната, а Путин начело на държава - велика ядрена сила с най-голямата армия в Европа и най-обширната територия в света, управлявана с желязна диктаторска ръка, не посмя да се противопостави на психопатите налагащи новия медицински комунизъм и диктатура. Защо ли?
И във време на жестока война Путин се грижи да продължава пландемията в Русия, макар, че на някои места в отделни провинции отмениха поне маските. И както ще видите по-долу, една от първите заповеди на нахлуващата руска армия и министерството на здравеопазването на Русия е да се внася и прилага в Украйна "ваксината" "Спутник V". Това ли е най-големият военен проблем сега?  Кое е по-голямото безумие - братоубийствената война или вярата във "вируса"?  
Освен това и в Русия продължават да слагат насила "ваксината" - "Спутник V" , която в действителност е създадена с компоненти, и технология, и съдействие на "Астра Зенека, и има същите отровни боклуци - например графенов оксид.
💉Спутник-V под микроскоп. Екип от аржентински лекари, ръководен от Dr. Martin Monteverde, представи анализ на ваксинацията със Sputnik-V. Заключения: Открити са графенови листове, ленти и квадратни и правоъгълни елементи, съвместими с микросхеми.
И докато "любимият" президент Путин официално повтаряше, че "ваксинацията е доброволна", както и нашият министър-председател Кирил Петков заявяваше неколкократно, че е за "доброволно ваксиниране", а не искаше да премахне дискриминационния "зелен сертификат", така и в Русия губернаторите (назначавани от президента) въведоха "зелени сертификати" и QR кодове, милицията биеше и арестуваше хора без маски, а московският губернатор Собянин отиде още по-далече: "В качестве первого шага, как отметил градоначальник, вышеупомянутые категории граждан смогут вновь воспользоваться социальными картами после того, как они сделают прививку. Карты будут автоматически разблокированы через 14 дней после получения второго компонента вакцины, уточнил Собянин." Просто им изключи електронните социални карти на пенсионерите, инвалидите и студентите, с които имаха право да пътуват с намаление в градския транспорт и някои други дребни облаги и обеща да им ги включи 14 дни след втората инжекция. 
В момента, в разгара на войната, Путин продължава инжекционната кампания в Русия въпреки всичко. Ще дава по 10.000 рубли (95 лева) на пенсионери, които се евтаназират доброволно. А нашият скръндза Киро просто(то) им дава само по 75 лева на нашите пенсионери. Този път Путин  копира методите на Петков или и двамата получават еднакви указания от Клаус Шваб?🙄🤔
«Пенсионерам будут выплачивать по 10 тысяч рублей за прохождение процедуры вакцинации или ревакцинации от коронавирусной инфекции. Важно, чтобы человеку при этом было 65 лет или больше, а также он имел местную прописку», – рассказал эксперт."
И вижте това прелюбопитно съобщение на снимката долу вляво, взето от този руски путинистки информационен сайт:
Забележете, все още Путин не е окупирал Украйна, а вече им подготвя насилственото инжектиране, както в Русия. И ако не знаете, "руската" ваксина "Спутник", изобщо не е руска, а е правена с компоненти на "Астра Зенека", и с тяхна технология. Същата отрова с графенов оксид. 
Отделно от гореказаното, другарят Путин разпореди всички руснаци да си дават ДНК профилите, за което има приет специален закон"К 2025 году в России могут появиться генетические паспорта. Об их создании говорится в подписанном в марте этого года президентском указе "Об основах государственной политики Российской Федерации в области обеспечения химической и биологической безопасности ....В указе говорится о необходимости "генетической паспортизации населения с учетом правовых основ защиты данных о персональном геноме человека и формирования генетического профиля населения" и о создании "условий для развития технологий скрининга генофондов человека, животных и растений"."
И т.н. 
Впрочем в Украйна е същото - същите "противоепидемични мерки", същите насилствени "ваксинации", същите "зелени сертификати", въпреки войната между двете страни и в двете държави заповядват едни и същи наднационални и наддържавни глобалисти - психопати, а Путин и Зеленски прилежно изпълняват заповедите им.
И между другото, специално за  българските путинисти, да им кажа следното. Путин вече фактически продаде Сибир на китайците. Да, да, задайте в Ютюб търсачката фразата "Путин продал Сибир" и ще видите толкова материали, че свят ще ви се завие... И са правени от руски патриоти, които милеят за Родината си и мразят Путин. Защото китайците настъпват като колонизатори в руския Далечен изток, засега мирно, с пари и фирми и сватби с рускини, но после ще се появят и с армия в Сибир, както Путин в Украйна...
Там те изсичат варварски горите на Сибир и умъртвяват тази прекрасна земя. В същото време купуват земи, къщи, предприятия, заселват се в руските територии, женят се за рускини и правят деца, които стават китайчета... Има специализирани сайтове в Китай предлагащи рускини за съпруги в Далечния изток на Русия като стока. А китайската държава отпуска изгодни кредити и подпомага всеки китаец заселил се в Сибир да направи собствено предприемачество, да купи земя и къща и да подготви колонизацията на тази руска земя, която само след две поколения ще е китайска по население. 

Защото от 146 милионна Русия, само 15 милиона руснаци живеят източно от Урал. Достатъчно е да се заселят 20 милиона китайци от милиард и четиристотин милионното им население там и играта приключва. А вътрешната политика на Путин и на местните корумпирани губернатори, услужливо  помага в това начинание на "съюзника и приятеля" си Си Дзинпин.
И май единственото безспорно грандиозно нещо, с което Путин ще остане в историята е разкошният му дворец за един милиард и сто милиона евро. Заради този филм, бъдещият руски президент Навални в момента лежи в затвора. 

Но така е в политиката, особено в руската, никой не може да стане управник, ако не полежи  в затвора, не поработи в концлагера  или в каторгата. За сведение на незапознатите, Навални не е соросоид, а руски националист, някои дори го наричат шовинист. 
Време е да разберем, че глобалистът Путин, обучаван като "млад световен лидер" от Световния Икономически Форум, както каза Клаус Шваб, в момента с тази братоубийствена война изпълнява пореден ход от големия план на сатанистите - глобалисти срещу човечеството под формата на пландемия. Поредна крачка по пътя на "Голямото зануляване" на Клаус Шваб. Забележете в долното видео, всички тези психопати (включително любимия на много заблудени българи Владимир Путин) са обучавани за "млади лидери" в школата на Световния Икономически Форум на Клаус Шваб, както навремето комунягите обучаваха "перспективните" комсомолски кадри в АОНСУ.

След началото на войната в Украйна обаче, Световният Икономически Форум премахна от сайта си страницата за своя ученик Путин и в момента, при търсене излиза грешка. 

Засрамиха се от ученика си ли, знак че той ги предаде и не следва съветите им, или просто тактически ход за да го прикрият, като свой внедрен агент, макар че, точно Клаус Шваб го освети във видеото си, не е ясно.


Ето, вече Путин го няма в сайта на Световния Икономически Форум на Клаус Шваб. Но фактът, че е бил техен ученик като "млад световен лидер" си остава и няма как да се премахне. Вижте образа на Ленин в кабинета на Клаус Шваб на снимката долу, вляво. Става ли ясно кой е Клаус Шваб и за какво се бори?
Сега като знаем, че Путин е бил обучаван заедно с Ангела Меркел, Тони Блеър, Джъстин Трюдо, Бил Гейтс, Джеф Безос и останалите глобалистки изроди в училището за млади световни лидери на Световния Икономически Форум на Клаус Шваб, става ли ясно защо Путин присъедини Русия на 13 октомври 2021 г. към мрежата за "Четвъртата Индустриална Революция" на Световния Икономически Форум:
"Moscow, Russia, 13 October 2021 – Russia will take a leading role in shaping the trajectory of the Fourth Industrial Revolution. Today, leaders from the Russian Federation and the World Economic Forum announced the Centre for the Fourth Industrial Revolution Russia.
Part of the Forum’s global Network, the new Centre will bring together leading businesses, policy makers and members of civil society to co-design and pilot innovative approaches to technology governance.
Over the past five years, the World Economic Forum Centre for the Fourth Industrial Revolution Network has expanded to 15 countries." Забележете Русия е точно петнадесетата държава присъединяваща се към тази мрежа. По-горе казах, че Путин уверено въвежда електронния концлагер в Русия по модел и с технологиите на китайския такъв, който официално беше внедрен през 2021 г. Ето още едно доказателство за това:
"Президентът на Русия Владимир Путин подписа днес закон, който разрешава гласуването онлайн в цялата страна, предаде Ройтерс.
След парламентарните избори през септември 2021 г. група неуспели кандидати от Москва твърдяха, че победата им е била отнета с измами именно чрез онлайн гласуването. Те се опитваха да оспорят изборните резултати в съда и с обществен натиск. Тогава електронното гласуване се прилагаше само в отделни райони на Русия, а занапред то ще бъде възможно в цялата страна за всички видове избори и референдуми, местни и национални." Съобщението е от "Дарик радио".
Така, става ли ясна картинката вече? Минава към "електронно гласуване" в цяла Русия и каква ти тук вече опозиция, даже няма да има нужда да бият, арестуват и вкарват в затвора протестиращите опозиционери като Навални, защото президентът Путин ще печели "честно" всички и всякакви избори и референдуми в страната до смъртта си. А може и да го сложат в мавзолея на Ленин като умре и виртуалният му аватар да продължава да печели избори и да управлява държавата. 
Впрочем заплахата е съвсем реална и в България, единствената държава в Европа, която позволи да бъде натрапено у нас машинното електронно гласуване, което също фалшифицира резултатите в полза на този, който определят ония, които държат кодовете на софтуера. А машините са произведени от фирми на Джордж Сорос, така че, всичко е ясно. Резултатите в България от последните избори го показаха.
Като говорим за електронния концлагер, създаден и действащ в Китай внедряван и в Казахстан и Русия да напомним още нещо. Съгласно плановете на Клаус Шваб за "Голямото зануляване" или "Великия рестарт" ("The great reset") един основен компонент е премахването на наличните книжни и метални пари и внедряването на електронни  пари. Подконтролни на банките, а те чии са всички знаем... В Китай например се пробват в момента безналични електронни пари пуснати от Централната банка и половин милион китайци са опитни свинчета. Впечатлява една особеност на тези цифрови нули и единици, че например някои от тях имат изтичащ срок на годност. Например, получаваш заплата от 1000 юана и трябва да ги изхарчиш в срок от 2 месеца, не го ли направиш, изгарят и се изпаряват от сметката ти. 
"Дизайнът на eCNY заема само няколко незначителни технически елемента от биткойн и не използва блокчейн технология, на каквато разчитат повечето криптовалути, казват служители от Китайската народна банка. Като намек за необичайния характер на валутата получателите имат само няколко седмици, за да похарчат цифровите си пари, преди въпросните да изчезнат."
Да не говорим, че може да бъдат зададени и редица други параметри: за какво да ги харчиш, колко да харчиш, къде да ги харчиш, в кои магазини или за какви стоки да ги харчиш и т.н. и т.н. възможностите за контрол са безгранични... 
Ами представете си другата възможност, да ти ги блокират или изобщо отнемат, ако откажеш да си набиеш отровната инжекция срещу измисления вирус, ако не щеш да си правиш ПСР тест, ако не искаш да носиш маска, ако не вярваш на великия вожд Си Дзинпин, или още по-великия президент Путин, ако търсиш информация в интернет за клането на площад "Тянанмън" в Пекин през 1989 г., или пък не подкрепяш завоевателната война на другаря Путин в Украйна - списъкът от възможности е безкраен.... 
Е, това в момента се тества в Китай като парична електронна единица. Но втората държава, която официално е на път да го въведе е .... Путинистка Русия: "Как стало известно, Центральный банк России в партнерстве с 12 банками начал активное тестирование новой денежной валюты, представляет которая из себя цифровой рубль. Это уникальная по своей сути денежная единица, пользоваться которой уже могут некоторые кредитные организации. Предполагается, что в перспективе нескольких лет она приведет к крайне мощной денежной реформе, так как сможет заменить не только привычные всем жителям страны безналичные деньги, хранящиеся на банковских счетах, но еще и наличные денежные средства, от которых, возможно, удастся полностью отказаться." Виждате ли, вече 13 банки (какво число само!) правят тестовете на тази нова валута, до няколко месеца я пускат пробно в Русия, а до няколко години вече ще замести наличните сега книжни пари. "Прекрасният нов свят" идва... А после някои пишат, че Русия била изостанала технологично страна. Никак даже, прилежният ученик на Клаус Шваб - Владимир Путин явно си е вземал с "отличен" изпитите в училището за "млади световни лидери" на Световния Икономически Форум". Току виж надмине учителя си.... 
Но да не злорадстваме, защото и Столична Община крачи в авангарда на първопроходците на електронните концлагери. В момента Общинският съвет иска да въведе електронни билетчета за градския транспорт, които да си ги купуваш с действителни левчета, но ако не ги използваш до половин час просто изгарят, заедно с левчетата ти.  За момента са пуснали това: "Електронният билет важи в рамките на деня на купуването му и има валидност от 90 минути, които започват да текат след валидирането му в превозното средство или на бариерата на метрото. Той може да се купи през мобилно устройство." , но скоро ще има и другото... А сега, да напомним, имаш ли хартиено билетче, можеш да си го използваш, когато и където искаш, дори след година. Да се върнем на Русия и Путин.
Не  на последно място още нещо интересно: "Руският президент Владимир Путин подписа поправки в Наказателния кодекс и Наказателнопроцесуалния кодекс, засилващи наказанията за педофилите, съобщи ТАСС." Новината я предаде българският сайт news.bg. Отлична вест, която е пример за подражание, и у нас, и в САЩ примерно. 
Вицепрезидентът на Барак Обама - Джо Байдън, сега вече президент,  в стихията си.
Педофилът Байдън не се сдържа пред малки момиченца...

В САЩ тази новина от Русия би трябвало да е пример за подражание от американския конгрес. Заради педофила Байдън примерно, но не самоА на Русия и президента й, можехме само да кажем "Браво!", ако нямаше едно "Но", което важи специално и точно за Путин.

Да видим руския президент на тези снимки... Прилича ли ви на нормално поведение или по-скоро прилича на това на Джо Байдън?
Как ви се струват тези снимки на Владимир Путин? Нещо да ви напомня за американския президент?
Дълго време си мислех, че Путин е колега на педофила Байдън, само защото и двамата са президенти. Но то имало и друго, вижте на видеото как се целуват малки момченца на голо. А вече има и оригинално свидетелство по въпроса: "Много хора подозират, че Владимир Путин и Дмитрий Медведев са били любовници", това каза бившият депутат от Държавната дума (долната камара на парламента в Москва) Иля Пономарьов пред украинската медия УНИАН. "Упорито се говори, че двамата са били тандем не само в политическия смисъл на думата. Носят се слухове, че настоящият президент и бившият премиер са се отдавали на ласки в Кремъл, като Путин е бил активната страна", добави събеседникът на изданието.
"Аз не мога да кажа категорично, че това е 100-процентова истина, не съм им светил", посочи още Пономарьов. По думите на бившия законодател държавният глава в Москва не е хетеросексуален. "Ще го кажа по-предпазливо. Той по-скоро е бисексуален", допълни той. 
УНИАН добави, че ексслужителят от руската Федерална служба за сигурност (ФСС) Александър Литвиненко заяви, че Путин е имал сексуални контакти с момченца. Литвиненко почина на 23 ноември 2006 г. в Лондон след отравяне с радиоактивното вещество полоний 210. Основните заподозрени за убийството на дисидента са Дмитрий Ковтун и Андрей Луговой. За двамата се смята, че са били агенти на ФСС, написа още медията.
Иля Пономарьов (роден през 1975 г.) бе депутат от 2007 до 2016 г. Той бе единственият законодател в Държавната дума, който на 16 март 2014 г. гласува против руската анексия на украинския черноморски полуостров Крим. През същата година законодателят замина за САЩ. През 2016 г. той бе лишен от депутатски имунитет и срещу него бяха заведени няколко дела." 
А сега да припомним убийството на Литвиненко. Всички медии тогава бяха единодушни, че е убит, защото Путин му бил бесен, че публично го е нарекъм педофил: "Руският президент Владимир Путин е бил бесен, когато бившият руски агент Александър Литвиненко публично го нарекъл педофил през 2006 година, твърди вестник „Ню Йорк пост“, който се позовава на британския доклад за причините за убийството на Литвиненко. Това е обида, която вероятно е ускорила решението на Путин да бъде ликвидиран 4 месеца по-късно живеещия в Лондон негов критик, пише изданието. Самият Литвиненко е бивш офицер от руското разузнаване, през 2000 г. той успява да избяга във Великобритания, където започва да работи за нейните служби и да критикува Путин и управлението му. Така например в своя статия в рускоезичен сайт Литвиненко писа, че руската Федерална служба за безопасност имала някога видеокасети, показващи „Путин да прави секс с непълнолетни момчета“Литвиненко дава за пример случая на площад край Кремъл, когато Путин се спря да разговаря с малко момче, после вдигнат блузката му и го целуна по корема. „Никой не можеше да разбере защо президентът на Русия направо такова странно нещо да целуне по корема непознато малко момче“, отбелязва Литвиненко. 
Самият Путин тогава поясни, че направил това, защото момчето му си видяло симпатично със своята детска самоувереност и в същото време с уязвимостта си му заприличало на малко котенце."

Ето какво казва и британското разузнаване по въпроса: "Отровеният бивш агент обвинил руския президент в педофилия 5 месеца преди смъртта си през 2006 г., сочи британският доклад за смъртта му. Убитият в Лондон бивш руски агент Александър Литвиненко твърдял, че имал запис, на който президентът Владимир Путин прави секс с непълнолетни момчета в московски апартамент, съобщава в. „Дейли мейл“. Скандалната информация се съдържа в британския доклад от 300 страници, който бе изнесен вчера и в който се допуска, че държавният глава в Кремъл лично е наредил отравянето на дисидента. Тя е била публикувана и приживе в блога на Литвиненко през юни 2006 г., след като в медиите се завъртя снимка, на която Путин целува корема на 5-годишно момченце, дошло на обиколка в Кремъл. Бившият агент бе отровен с полоний 210, сипан в чая му в лондонски хотел, 5 месеца по-късно. Записът бил от време, когато Путин бил още студент в института „Андропов“, който подготвя кадри на КГБ, и е направен в същия апартамент на улица „Полянка“, в който години по-късно - през 1997 г., руският прокурор Юрий Скуратов бе хванат да прави секс с две проститутки, а Путин го изнудвал по случая. Британското разследване съдържа още твърдения на Литвиненко, че Путин е педофил. Мъртвият от 10 години дисидент казвал приживе, че Путин  е бил принуден да замине за чужбина, за да се потулят нещата. После става шеф на Федералната служба за сигурност, намира видеото и го унищожава.  Шефът на комисията, провела разследването за смъртта на Александър Литвиненщо, сър Робърт Оуен заяви: „Не може да се каже дали обвиненията на убития към Путин в педофилия са причинили смъртта му“. Вдовицата на Литвиненко Марина също не може да бъде категорична истина ли са тези твърдения или не."
Че, ако Путин не е такъв, мислите ли, че Клаус Шваб ще го вземе в школата за млади световни политически лидери? Вече бях пуснал тази статия: "Братоубийствената война", точно в деня на нахуването на Путинската армия в Украйна и мислех, че никой друг в България не знае тези факти и не мисли като мен. Обаче скоро бях приятно изненадан от статията на Божидар Божков "Путин нагази дълбоко в книгите на Клаус Шваб" от 18 март, който потвърди моята теза с още повече доказателства във "Флагман.бг". Горещо я препоръчвам.
И в потвърждение на всичко гореказано, вижте един анализ на символа на партията на Путин "Единна Русия". На руски: "Партия Единая Россия". Пребройте буквите в трите думи - 6-6-6. Но не е само това.
"Логото на “Единна Русия” символизира и създава послание към тези, които разбират иврит (държавен език на Израел). В мечката е скрит козел (символизиращ дявола – Бафомет). Преобърнатите лапи на мечката изписват надпис на иврит – Исус (преобърнат кръст или надпис Исус символизират антихриста – машиаха – сатаната). Показано е, че тази партия строи царство на антихриста." И авторът от сайта thebulgariantimes.com продължава:
"На 7 февруари 2014 г. по време на откриване на Олимпийските игри в Сочи се случи инцидент – един от олимпийските пръстени не се отвори и прие форма на емблема на Ротшилдовата компания Bp (British Petroleum).
Юдейското масонство обича Олимпийските игри и трепетно се отнася към тези мероприятия, наблюдавани от милиарди хора, където ни показват своите планове относно населението на Земята." Прочетете цялата му статия, интересна е.
Що се отнася до България и българските национални интереси, не е работа на Путин или Лавров да ни казват, дали да сме в НАТО или не, дали трябва да имаме на територията си натовски войски или не, нито пък говорителката Захарова ще ни разпорежда дали да правим "Луков марш" или не, в София. 
Това си е наша българска работа. В противен случай и НАТО може да поиска от Путин да изтегли руските войски от европейска Русия зад Урал и да изхвърли мумията на Ленин и разруши мавзолея. И когато руският президент заплашва света с ядрена война, нека не забравя, че и НАТО има ядрени оръжия. И в ядрен апокалипсис светът ще загине, но и Русия няма да оцелее.
Освен, ако това не е поредната стъпка в глобалисткия план на "Голямото зануляване" на Клаус Шваб...


Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че техен баща е дяволът, както е казал Христос: "Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата."  Евангелието на Йоан 8 : 44-45

  


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел



"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5

ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА! ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД! СВОБОДА ЗА НАРОДА! ЗА БЪЛГАРИЯ!



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves