четвъртък, 31 март 2016 г.

Как се изпариха кулите - близнаци на 11 септември 2001 г.?

Има толкова много факти по темата, доказващи заговорът на тъмните сили, които срутиха кулите в Ню Йорк. Но само разкритията на д-р Джуди Уд разкриха начина по който това стана. Гледайте двете части на филма, ще разберете най-после истината.

Ако сте се питали, как така около 250 милиона тона желязо, бетон и стъкло се срутиха от 110 етажна височина, без да засегнат съседните сгради от другата страна на улицата, без да пробият бетонното корито пазещо подземията на постройките от водите на реката около острова, как така не предизвикаха земетресение и не потопиха крайбрежието във водата, а и долу почти нищо не остана като руини и отломки, отговорът е тук. Защо имаше изгорени коли по целия остров, без всякаква връзка със срутването? Как така оцеляха хора в долната стълбищна клетка на едната кула, когато отгоре им се стовариха повече от сто етажа? Защо хората от последните етажи събличаха дрехите си и в паника скачаха долу, без всякакъв шанс за оцеляване? Срутиха ли се или просто се разпрашиха сградите и от какво точно?
Отговорът на всички тези въпроси в двете части на филма. Само едно не казва лекторката, кой натисна бутона за взрива, или по-точно изпаряването на кулите. Е, това ни е ясно от другаде.