Важни писания

вторник, 9 февруари 2016 г.

Убийствено интервю на социолога Иво Христов

"А оттук вече се движим към следващия етап, за който много малко хора говорят, макар че специалистите много добре знаят за какво става въпрос – не е много далеч времето, когато ние ще имаме не просто социален въпрос, ние ще имаме биологичен въпрос и той се изразява в следното: господарите на света просто ще си сменят ДНК-матрицата и ще се превърнат не просто в друго човечество, а в друг вид: те ще живеят по-дълго, ще гонят безсмъртието във фаустовския смисъл на думата, няма да страдат от нашите болести, няма да имат нашите емоции (макар че се съмнявам и че в момента ги имат). Те ще имат съвършено друго битие и в този смисъл пропастта между нас и тях ще стане възможно най-голямата, която можем да си представим. Най-тежките футуристични кошмари ще се сбъднат, и то в рамките на нашия живот." (Ако се чудите, какво означават горните думи за ДНК-матрицата на Иво Христов ето тук едно пояснение. Но, това би било вярно, ако са прави материалистите вярващи в безумната теория за еволюцията, генетиката, ГМО храните и т.н. Те си мислят, че ДНК кодът е писан от програмисти, от напреднала земна цивилизация, или извънземни, но все пак същества, а не божества Всъщност, няма нищо такова и идиотските генетични експерименти на "светоуправниците на мрака" ще претърпят пълен крах, защото с физически методи ще постигнат само уродства и дегенерация. Като не вярват в Господ Бог и Словото Му и са се посветили в служба на сатаната, това ги очаква. Но темата е дълга.) Това интервю трябва всеки българин да го прочете. Защото на карта е поставена съдбата на България и Европа. Но за разлика от неговия песимизъм, аз съм оптимист и считам, че изход има и въстанието предстои. Той не усеща клокоченето на лавата подсказващо предстоящото изригване на вулкана. За това друг път. 
Доцент Иво Христов
(Удивен съм колко много хора попаднаха на тази страница търсейки в мрежата социолога - доцент Иво Христов. Никак не съм очаквал, точно моят блог да стане отправна точка към неговите материали, но явно нещо в ключовите думи го слага отпред. Е, да си уважим търсещите читатели. Трябва да откликваме на любознателността им. Затова поставям препратки към някои негови по-интересни анализи, интервюта и видеозаписи за да ги насоча. Не претендирам за изчерпателност, ако ви трябва нещо, което съм пропуснал използвайте всемогъщия Гугъл:
Фейсбук фен страница на доцент Иво Христов тук
"Началото на края на Европейския съюз"
Видео - геополитическите игри тук.
"България има повод за притеснение не от Русия, а от Турция“
"За 26 години САЩ превърна България в Мъртвешка Зона! "
"Поставят ни между две злини"
"Евакуацията на способните българи."
"Василев, Пеевски и Доган."
"За Западната цивилизация и още нещо"
"Къде бяха българите, не ги видях."
Видео - "Християнството го няма в Европа."
Видео - "Целта на Америка е да не допусне интеграция между Германия и Русия"
Това са някои основни негови писания и интервюта. Авторът заслужава да бъде четен.) И една видеолекция - "Култура на личната свобода":
А кои са господарите на света? Завесата повдига Пол Крейг Робъртс тук. "Конспирациите са реалност. И са много повече, отколкото хората предполагат. Много правителствени конспирации са подробно документирани от самите правителства, а официалните данни вече са публично достояние. Потърсете в Гугъл, например, операция „Гладио“ или операция „Нортуудс“. Само тези конспирации са достатъчни да затворят устите на западните граждани, които обясняват как „правителството ни никога не би убило собствените си граждани“. ....."Попитайте се: защо тези, които се опитват за опазят свободата, биват заклеймявани?
Каква подбуда има А. К. Дюдни, професор емеритус в Университета на Западен Онтарио, автор на десет книги за наука и математика, да бъде теоретик на конспирацията?
Каква подбуда има Филип Джиралди, бивш служител на ЦРУ и изпълнителен директор на Съвета за национален интерес, да бъде теоретик на конспирацията?
Каква подбуда има Антъни Хол, професор по глобализация в Университета Летбридж (Албърта, Канада), чиято последна книга Американската библиотечна асоциация определи като „произведение на изкуството“, да бъде теоретик на конспирацията?
Каква подбуда има Муджахид Камран, заместник ректор на Университета на Пенджаб (Пакистан), учен по програмата „Фулбрайт“ и носител на множество отличия, да бъде теоретик на конспирацията?
Каква подбуда има Стивън Лендман, колумнист и водещ на радио предаване, да бъде теоретик на конспирацията?
Каква подбуда има Джеймс Петрас, професор по социология в Университета Бингамтъм, да бъде теоретик на конспирацията?
Каква подбуда има Ален Сорал, известен френски интелектуалец, да бъде теоретик на конспирацията?
Каква подбуда има Робърт Дейвид Стийл, бивш служител на ЦРУ, да бъде теоретик на конспирацията?
Прислужниците на неоконите в западните медии, които наричат тези хора „теоретици на конспирацията“, са толкова глупави и неинтелигентни, че не би трябвало да имат право да изразяват мнение.
Скъпи Западни Народи, ако искате да се разхождате по улиците на градовете си без да бъдете спирани от полицаи, за да си показвате личните документи; без да бъдете претърсвани, задържани за неопределено време или убивани, вместо подлагани на съдебен процес; ако искате да можете да изразите мнението си относно „вашето“ правителство и начина, по който то използва вашите данъци; ако искате да обсъждате текущите въпроси или личните си теми без разговорите ви да бъдат записвани от Агенцията за национална сигурност на САЩ, нейния еквивалент във вашата държава, или и от двете; ако искате да можете да действате спрямо своята морална съвест и да протестирате срещу насилието, на което Западът подлага мюсюлманите и другите необлагодетелствани от мощните западни интереси хора, като палестинците; ако искате да живеете със свободата, която Западът постигна след векове борба – събудете се и отделете време от по-незначителните си занимания, за да сте наясно какво ви бива отнето. Играта е в напреднала фаза. Ако не отстоявате истината, няма да бъдете свободни – защото няма свобода без истина."
Но и той не отива докрай, а трябваше.

1 коментар:

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves