Важни писания

Отровни "лекарства"

"Днес в света има 6,8 милиарда човека. Численността на населението стремително приближава към 9 милиарда. Ако ние днес действително добре поработим над новите ваксини, медико-санитарната помощ, помощта в областта на репродуктивното здраве, възможно е да можем да снижим числеността със 10 – 15% ".
Бил Гейтс

Че ваксините убиват децата, или ги разболяват, или ги инвалидизират, вече всеки знае. Ако все още ви се струва невероятно, прочетете това: "Всичко което не трябваше да знаете за ваксините."  Ако пак не вярвате, или им правите пропаганда, като например Боян Юруков тук, честито, вие можете да бъдете богат човек. Как ли? Напълно законно и морално. Няма да ви карат да пишете фалшиви доклади за безопасността на ваксините, както правят някои "лекари - изследователи" спонсорирани от компании производители на ваксини. Нито ще ви принуждават да разобличавате противниците на ваксините, (наречени "антиваксъри"), както правят някои добре платени журналисти и блогъри. Чисто и просто трябва публично да изпиете съставките (без вирусите даже) на ваксините давани на 6 годишните деца. Парите ще ви ги даде Джок Дабълдей (Jock Doubleday) от неправителствената организация "Natural Woman, Natural Man, Inc"През 2001 година той предложи 20 000 долара, през 2007 година повиши на 75 000.  По някои данни сега дава над 1 000 000. Защото от 2007 година повишава ЕЖЕМЕСЕЧНО с по 5000 долара наградата. Платими веднага на онзи смелчага - собственик, управител, директор на фармацевтична компания произвеждаща ваксини, който го направи публично. Джок после прибави към списъка на получателите и 14-те високопоставени члена на Консултативния  Комитет по Ваксинациите (ACIP) на Центъра по Контрол на Заболеваемостта (CDC), към получателите на парите. И странно, никой от тях досега не е взел тези пари. Защо ли? Да повторя, Джок е хуманист, той даже не иска да пиете самите вируси (живи или мъртви) намиращи се във ваксините. Все пак тези добри чичковци не са на 6 годинки. Предлага им да изпият само съпътстващите съставки на ваксините:
  • "ГМО-клетки;
  • Пилешки белтъчини (силен алерген);
  • Суроватка от кръв на животни: кучета, овце,  маймуни, крави;
  • Силно действащи антибиотици – амфотерицин Б, неомицин;
  • Хидролизиран желатин;
  • Голямо количество фенол, с който дезинфикцират санитарията в лечебните заведения;
  • Живак и опасната клетъчна отрова – 6-феноксиетанол (антифриз);
  • Оцветители, разтворители, боракс, с който тровят хлебарките, и др.;
  • Полисорбат 80 и Октоксинол 10, които предизвикват безплодие, при  жените."
И както можете да се досетите, никой от призованите чичковци - хуманисти на високите постове, досега не е взел тези вече 1 000 000 долара към днешна дата, защо ли?

Лекарства - отрови


Изчислено е, че в лекарствените средства, които се използват в западния свят едва около 20% от лекарствата лекуват, а останалите 80% са създадени единствено за да потискат симптомите на различните болести, но да довеждат до развиването на други заболявания. Смъртността от взимането на лекарства е на 5 място след сърдечносъдовите, бъбречните, онкологичните заболявания и травмите (катастрофите и др. подобни) 
Във връзка със здравната система и въпроса за фармацевтичния „бизнес с болестите“ и лекарствата, с извършения умишлен геноцид има подаден съдебен иск в името на народите от целия свят и другите престъпления срещу човечеството. Този съдебен иск е връчен на Международния наказателен съд от Матиас Рат – доктор по медицина, и други хора от името на народите от целия свят в Хага на 14 юни 2003 г. до прокурора на Международния наказателен съд Сенатор Луис Морено-Окампо за предаване в Международния съд Маанвег 174 NL-2516 AB Хага. 


Съдебният иск представя пред Международния съд на ООН (ICC International Court of Justice) най-големите престъпления, извършени в цялата човешка история предприети от името и в интерес на корпоративни инвестиционни групировки и техните политически поддръжници. Те се обвиняват в умишлено нараняване и причиняване на смърт на милиони хора чрез „бизнес с болестите“ военни престъпления и други престъпления против човечеството. Тези престъпления попадат под юрисдикцията на Международния наказателен съд. Пълен текст тук.

Друг един заговор са  скъпите, безполезни и дори вредни лекарства, например против рак. А той се предотвратява с витамини намиращи се в плодове.

Витамин В17 не само лекува рак, но и предпазва от коварната болест

Един от чудотворните начини за борба с коварната болест рак е чрез употребата на Витамин В17. Това е природно лекарство, което се съдържа в костилките от полодове. Най-голямо количество от него има в кайсиите. Този вид плод се води лекарство срещу всички форми на рак.
Витамин В17 е известен още като амигдалин или леатрил. Той се съдържа в горчивия бадем, бадемите, праскови, кайсии, вищни, семки от ябълка, сливи, леща, просото, грозде, соргото и в още няколко билки. Учените споделят, че ако човек употребява определена доза от Витам В17 всеки ден, то той никога не ще се разболее от рак. Те са напълно сигурни в тоза си твърдение.
Лечението на коварната болест с този витамин обаче не е особено разпространено по света, защото преди около 35 години фармацевтични дружества на големи световни корпорации се надигат срещу Витамин В17, тъй като той на практика им взима хляба от ръцете и лекува хората от рак, без да се налага да посещават медицинските центрове. Тогава се насажда у населението, повечето от което няма как да бъде запознато с медицинските въпроси, че Витамин В17 съдържа цианид, което може да ни убие, ако се предозира. Всъщност обаче истината е друга и тя се споделя от много доктори днес, които се аргументират с медицината, а не със слухове.
Дори при по-честа употреба на Витамин В17, няма как да има проблем. Това е природно лекарство, което убива заразените клетки за часове. Има много хора, които успяват да се избавят от страшната болест рак изцяло с това народно средство. Хубаво е Витамин В17 да се приема преди ядене, за да има по-добро въздействие върху организма. Затова не е никак случайно твърдението, че всяко хранене трябва да започва с плодове.Не стига, че ни тровят с "лекарства", но са се постарали да сложат отрови и в "освежителите на въздуха".
"Дори само веднъж седмично да сте изложени на химическите вещества на „освежителите“, се увеличават шансовете да развиете симптоми на астма и общо взето заболявания на белите дробове. Още през 2006 г. в едно изследване се доказа, че хората с висок процент на дихлоробензол в кръвта, са най-често хора, които са изложени на „освежителите“ на въздуха. Тези хора са и по-склонни да изпитат спад в белодробната функция."Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves