Важни писания

сряда, 17 февруари 2021 г.

Отменяме ПЛАНдемията!

 Национален Сбор за Съпротива "Свети Георги Победоносец"


Имате заведение – затворено заради „мерките“! Таксито ви е празно на стоянката, защото никой не пътува до и от заведенията? Продавате храни, но най-добрите ви клиенти – ресторантите не купуват, защото са затворени?

Камионът ви няма курсове, защото намаляха доставките на храни към градовете?

Собственик сте на помещение, но наемателят – кафеджия се изнесе, а никой друг не иска да го наеме за кафене и да стои затворен?

Имате счетоводна къща, но клиентите ви – ресторантьорите фалираха и нямат нужда от услугите ви? Складът ви е пълен с кухненско и ресторантьорско оборудване, но няма на кого да го продавате? Охранител сте, но ви съкратиха, защото вече няма нужда да пазите ресторанти?

И да знаете, няма да ви отворят на 1 март!

Ако още не сте разбрали, че короналъжата нито е глупост, нито случайност, а е ЦЕЛЕНАСОЧЕНО изпълняван план за вашето унищожение, е време да прогледнете и защитите хляба си!

 

ИСКАМЕ ТОВА:

1.      Отмяна на всички заповеди за носене на маски, социална дистанция, изследвания, изолатори, карантини, затваряния, ваксинации и домашните арести независимо от това как са наречени "извънредно положение, обстановка и т.н."! ВЕДНАГА!

2.      Пълни парични обезщетения за всички пострадали от терора и диктатурата въведена с „извънредното положение“ или „извънредната епидемична обстановка“ от 13 март 2020 година досега.  На всички работници, служители и предприемачи разорени или пострадали финансово заради това!

3.      Отмяна на всички глоби и санкции наложени на свободолюбиви хора неспазващи наложените противоестествени и противоконституционни ограничения на свободата!

Те нарушиха Конституцията!

Чл. 4. (2) Република България гарантира живота, достойнството и правата на личността и създава условия за свободно развитие на човека и на гражданското общество.

Чл. 16. Трудът се гарантира и защитава от закона.

Чл. 17. (1) Правото на собственост и на наследяване се гарантира и защитава от закона.

Чл.19. (1) Икономиката на Република България се основава на свободната стопанска инициатива.

(2) Законът създава и гарантира на всички граждани и юридически лица еднакви правни условия за стопанска дейност, като предотвратява злоупотребата с монополизма, нелоялната конкуренция и защитава потребителя.

(3) Инвестициите и стопанската дейност на български и чуждестранни граждани и юридически лица се закрилят от закона.

Чл. 48. (1) Гражданите имат право на труд. Държавата се грижи за създаване на условия за осъществяване на това право.

Чл. 7. Държавата отговаря за вреди, причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица.

И не забравяйте, че можете да съдите държавата за причинените ви имуществени и морални вреди по чл. чл. 45 - 53 от ЗЗД за непозволено увреждане и по ЗОДОВ! Възползвайте се!

 

Затова елате в събота – 20.2.2021 г. в София на ъгъла на „Витошка“ с „Петър Парчевич“ в 12:00 часа!

 

Отменяме ПЛАНдемията и обявяваме гражданско неподчинение като отворяме всички заведения,  отхвърляме маските, ПСР тестовете и ваксините и даваме отпор на тези, които унищожават българския народ!

Ела и ти, включи се в съпротивата!

ЗА БЪЛГАРИЯ!

Изтегли листовката оттук.


"Истината ни прави свободни, а знанието ни дава силата за да познаем истината. Чрез знание към свобода!"


Ако искате да се включите в другата ни акция с предупреждение на всички държавни институции да спрат терора и издевателствата на българския народ влезте в тази страница.
Можете да участвате и в кампанията срещу училищните директори издевателстващи над българските деца.
Също така е добре да изпратите предупреждения на полицейските началници в страната.
Ако сте пострадал от терора във връзка с ПЛАНдемията с получена глоба, написан акт или наказателно постановление и други такива, влезте в тази страница и вижте как да се защитите и изтеглете документи за обжалване, възражения и други.
Оттук можете да изпратите по електронна поща искане за забрана на 5G мрежата убиец до Народното събрание. Защото тя наистина ви убива бавно и мъчително. Вижте и какво казва науката срещу нея.  Подобно искане може да изпратите и на КРС оттук.
А това е най-доброто и пълно разследване за лъжата коронавирус. Важното е хората да прочетат, разберат истината и се спасят. Ако някой ден го изтрият от мрежата, сме го запазили тук. 
А знаете ли че Health Glade дават награда от 1 000 000 долара, на този, който докаже, че изобщо има такъв коронавирус SARS-CoV2? Естествено никой досега не е взел наградата, нито някога ще бъде дадена, защото такъв вирус просто няма.

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел





ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА!
ЗА БЪЛГАРИЯ!



Свържете с нас на: nss_sveti_georgi_pobedonosets @ abv.bg




1 коментар:

  1. БРАВО !
    Ще пиша пак.
    Моля ви да помислите върху следното : НЕКА СТАНЕМ ЧЛЕНОВЕ НА СИНДИКАТА " ЗАЩИТА"ы койтож набира сили,

    ОтговорИзтриване

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves