Важни писания

сряда, 15 април 2020 г.

Искане за забрана на 5G мрежата в България

До Народното Събрание
Искане за мораториум
върху 5G мрежата в България

Уважаеми господа,
По повод предложените законодателни промени в цялостната нормативна уредба, засягащи електронните съобщителни средства с цел ускорено внедряване на 5G мрежа в България, Ви заявявам следното:
1. В световен мащаб вече има над 10 000 сериозни научни изследвания доказващи вредата върху живота и здравето на хората, животните и растенията в близост до излъчвателните антени на тази система.
2. „Изследванията“ говорещи за „безвредност“ и „безопасност“ на милиметровото 5G излъчване се оказаха до едно фалшифицирани поради финансирането им от големи телекомуникационни компании и производители на 5G оборудване. Това беше признато и при изслушвания по темата в Сената на САЩ.
3. Има изпратени петиции от 252-ма учени от 46 страни до ООН и СЗО с искане за спиране на внедряването на  5G мрежата докато не се проведат обективни изследвания, които да докажат нейната безопасност. Впрочем в Белгия е взето решение да не се внедрява такава система, докато не се видят резултатите от работата й в други държави върху човешкото здраве.  https://emfscientist.org/index.php/emf-scientist-appeal   
4. В Европа има апел подписан от 180 учени и медици от 25 страни до Европейската Комисия за въвеждане на мораториум върху 5G мрежите поради вредното им въздействие върху живота и здравето на хората. http://www.5gappeal.eu/the-5g-appeal/ 
5. Отделно от горепосоченото вече съществуват хиляди наблюдения и събрани доказателства от лекари, независими изследователи, природозащитници и обикновени хора за вредното въздействие на 5G мрежата в райони където е внедрена, включително за ролята й за подриване на имунитета на хората довело и до взрива на пандемията от Covid 19, в страните където тя е внедрена и работи – Китай, Италия, Франция, Германия, Великобритания, Испания и САЩ.
6. Хората подложени на вредното 5G излъчване заболяват от десетки различни видове болести като, но не само: рак на мозъка, левкемия, безплодие, психически разстройства и т.н. Особено беззащитни са децата, бременните жени, възрастните хора и хората с хронични заболявания.
7. Не на последно място има хиляди доказателства за унищожителното въздействие на 5G  върху околната среда, включително измирането на птици, пчели и други насекоми, изсъхване на дървета и друга растителност в районите около приемо-предавателните кули на 5G системата.
Уважаеми Господа, технологията 5G е създадена като военна технология, която е внедрена в различни оръжейни системи поразяващи военни средства и хора, използва се в полицейски машини за разпръскване на демонстранти и т.н., тя никога не е била замисляна като  приложение за граждански, мирни или търговски цели.
Вследствие на гореизложеното и разпоредбите на Конституцията на България, а именно:
"Чл. 28.
Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.
Чл. 14.
Семейството, майчинството и децата са под закрила на държавата и обществото.
Чл. 29.
(1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация.
(2) Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие.
Чл. 15.
Република България осигурява опазването и възпроизводството на околната среда, поддържането и разнообразието на живата природа и разумното използване на природните богатства и ресурсите на страната."
настоявам:
Незабавно да се спрат всички законодателни промени улесняващи въвеждането на 5G технологията в България и приемането от Народното Събрание на пълен и безусловен мораториум върху тестването, внедряването и експлоатацията на 5G технологии и системи под каквато и да било форма, включително спиране и демонтиране на съществуващите до момента експериментални системи!

Уважаеми Господа, напомням Ви, че поръчителите, внедрителите, помагачите на 5G технологията за масово унищожение, ще носят наказателна отговорност за извършване на геноцид върху българския народ съгласно Наказателния кодекс:
"Чл. 416. (1) Който с цел да унищожи изцяло или отчасти определена национална, етническа, расова или религиозна група:
а) причини смърт, тежка телесна повреда или постоянно разстройство на съзнанието на лице, принадлежащо към такава група;
б) постави групата в такива условия на живот, които водят към нейното пълно или частично физическо унищожение;
в) предприема мерки, насочени към възпрепятствуване раждаемостта сред такава група;......" защото се явява по същество престъпление срещу човечеството.

Помислете сериозно върху гореизложеното!

С уважение: ........................
(Име, Презиме, Фамилия)


Можете да изтеглите документа във формат docx  оттук.

А оттук, във формат pdf, за отпечатване.

Изпратете го на всички народни представители по електронните им пощи оттук.

Как да изпратите писмо едновременно до всички народни представители, прочетете (и помогнете🤗) тук!

Европейска подписка на учени срещу 5G тук!

Световна подписка на учени до ООН и СЗО тук.

Научни доказателства за вредата от 5G.

Български фейсбук групи срещу 5 G оръжието за масово унищожаване.

Stop 5G България

Против 5G България

Ако обаче ги изтрият оттам, имаме резервна във Вконтакте (Vkontakt).

И резервен канал в Телеграм - Covid-19 + 5G = dead. All about the crown virus and 5G.


😎 Ако някой ми беше казал, че след 30 години демокрация, ще бягам от американската цензура в Русия като Сноудън, щях да му се изсмея😁 Ама сега никак не ми е смешно🤗



И накрая, малко разяснения. Копирайте текста от блога или го изтеглете от готовите файлове, подпишете го и си допишете трите имена отдолу под подписа. Изпратете го  на всички депутати, пощите им намерете по горе от препратките. Хубаво е да го отпечатате и пратите и на хартия до Народното събрание. А още по-добре е да преработите текста като горе го адресирате до Кмета, областния управител, Общинския съвет, долу да смените Народно Събрание с Общински съвет и да поискате такъв мораториум и във вашата община/област. Пратете го на партията или организацията в която членувате, до всяка институция, която се сетите. Разпратете го на всичките си роднини, приятели, познати, колеги и съседи! Вдигнете всички на битка за здравето и живота ни, на нас, на потомците ни и за бъдещето на България!
И помнете, ние не се жалваме, ние не се молим, ние не предлагаме!
НИЕ ИМ ДАВАМЕ УЛТИМАТУМ!
Да живее България!




Давайте приятели, сега е момента да спасим България! Съ нами Богъ!

20 коментара:

  1. Да не се въвежда в България

    ОтговорИзтриване
  2. Да не се въвежда в България

    ОтговорИзтриване
  3. Да не се въвежда в България.

    ОтговорИзтриване
  4. Да не се в вежда 5G в Бьлгария

    ОтговорИзтриване
  5. Да не се въвежда в България

    ОтговорИзтриване
  6. НА 170 ЧОВЕКА НЯМА ДА ОБЪРНАТ ВНИМАНИЕ. ТОВА Е МАЛЦИНСТВО. НЕОБХОДИМО Е ПОНЕ ЕДИН МИЛИОН ДУШИ ЗА ДА СЕ ПРОМЕНИ ВЕЧЕ ПРИЕТ ЗАКОН

    ОтговорИзтриване
  7. Тогава копирайте или изтеглете писмото, пишете си имената и го изпратете в Народното Събрание по електронните пощи на депутатите или го отпечатайте на хартия, подпишете и пратете по пощата.

    ОтговорИзтриване
  8. Да не се въвежда 5джи в България.

    ОтговорИзтриване
  9. Тука няма смисъл да казвате НЕ, НЕ се казва или като ги палим тези кули или като се съберем дружно пред параламента, за да потърсим сметка за този нагъл ГЕНОЦИД, защото и 4/5Г си е същия убийствен експеримент като са "ваксините". Ето в този документ, ще намерите пълно инфо по темата ..вижте точка 2. в документа. https://bit.ly/MASKITE-PADAT

    ОтговорИзтриване

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves