Важни писания

За нас


БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!


Радио и Телевизионна Станция "Истина и Свобода" е създадена и изразява идеите и вижданията на "Български саракт" - организация защищаваща миналото, действаща в настоящето и работеща за бъдещето на България.

За нас Родината, Отечеството и Татковината България е най-висша ценност и работим единствено и само за нея.

Всички материали - написани, заснети, създадени, излъчени и публикувани в ефира, мрежата и каналите на Радио Телевизионна Станция "Истина и Свобода" изразяват българските национални интереси и отразяват събитията единствено от българска гледна точка.

Нашият девиз е: "Род - Народ - Родина - Отечество и Татковина!" Ние сме се изправили в битка със сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим, защото ще надделеем над тях с Божиета всеоръжие. Кои са те? Ето кои:

"Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше  открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата." 

Иисус Христос
Евангелието на Йоан 8 : 44-45

  

"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."

Апостол Павел


"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5
Електронна поща: nsssgpsf@gmail.comВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!

ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА! ЗА БЪЛГАРИЯ!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves