Важни писания

понеделник, 1 юни 2015 г.

Поредната отровна атака над София

"Аз се моля тези пилоти, които пръскат с това опасно вещество да разберат, че те унищожават живота и здравето на техните семейства."

д-р Ръсел Л. Блейлок,  
професор  биолог в университета Belhaven 


"Какво не е наред с пилотите, които летят с тези самолети? И изхвърлят този боклук, тази отрова върху своите собствени семейства?" 

Тед Гундерсън

бивш  високопоставен служител на ФБР в Калифорния и Тексас 


30 април 2012 г. 
Доклад на д-р Ръсел Л. Блейлок професор биолог в Университета Belhaven,  САЩ озаглавен: 
“CHEMTRAILS, NANOALUMINUM AND NEURODEGENERATIVE AND NEURODEVELOPMENTAL EFFECTS “
Химическите следи в атмосферата – това е разпръскване на наноалуминий и невродегенеративни агенти, засягащи нервната система – продукти на гео-инженерството.
Особено недоумение предизвиква фактът, че тези следи се наблюдават всеки ден и навсякъде. Основният проблем е това, че има доказателства, че се разпръскват тонове наночастици с алуминиеви съединения.Това е описано в научната и медицинска литература – наноразмерните частици са по-реактивни и причиняват интензивно възпаление в редица тъкани. Особена тревога предизвика въздействието на тези наночастици върху мозъка и гръбначния мозък, а също така и растящият списък на невродегенеративни заболявания, включително деменцията на Алцхаймер, болестта на Паркинсон и болестта на Лу Гериг (ALS), които са тясно свързани с въздействието на намиращия се в околната среда алуминий.
Наночастиците от алуминий са не само далеч по-възпалителни, те могат лесно да проникнат в мозъка и кръвта, да поразяват обонятелните нерви. Проучванията показват, че тези частици преминават през обонятелните невронни пътища, като се свързват директно към областите на мозъка, които причиняват болестта на Алцхаймер.
Назалното въздействие прави огромното количество разпръснат в небето наноалуминий особено опасен, защото този прах се вдишва от хора от всички възрасти, включително бебета и малки деца в продължение на часове. Ние знаем, че възрастните хора реагират най-бързо на този алуминий във въздуха.
Благодарение на много малките частици от алуминий, системите за филтриране по домовете и офисите не може да премахнат алуминия, така че хората биват поразявани навсякъде. В допълнение към инхалационните свойства на наноалуминия, той насища почвата, водата и растителността. Обикновено алуминият лошо се абсорбира от стомашно-чревния тракт, но наноалуминият се абсорбира в много по-големи количества.
Алуминият се абсорбира от организма и се трупа в някои органи и тъкани, включително мозъка и гръбначния мозък. Вдишването му предизвиква възпалителни реакции в белите дробове, които представляват сериозна заплаха за деца и възрастни с астма и белодробни заболявания. Аз се моля тези пилоти, които пръскат с това опасно вещество да разберат, че те унищожават живота и здравето на техните семейства.
Това важи и за нашите политически лидери. След като почвата, растенията и водните източници бъдат силно замърсени, няма да има връщане назад и да се компенсират вредите, причинени на природата ще е невъзможно.
Хората трябва да разберат заплахата и да поискат от правителството да спре отравянето на планетата, иначе няма как да се попречи на задаващата се катастрофа от огромен размер, освен ако този проект не се спре незабавно. В противен случай ще гледаме експлозивен растеж на невродегенеративните заболявания, които засягат възрастните хора с безпрецедентни темпове, както и заболявания на нервната система на нашите деца.
Вече сме свидетели на значително увеличение на тези неврологични нарушения, и това се случва при по-младите хора по-често от всякога.“
Russell L. Blaylock, M.D. Visiting Professor Biology Belhaven University Theoretical Neurosciences Research, LLC Dr. Russell Blaylock, Neurosurgeon Web Site: http://www.russellblaylockmd.com/
А това какво е глобалистки изроди?

В събота - 30 май, времето беше прекрасно. Софиянци наводниха улиците, заведенията на открито и парковете, за да се порадват на слънцето и пролетта. Изведоха семействата си на "чист въздух". Децата изпълниха детските площадки с радостните си викове и игри. Много хора се качиха и на Витоша. 
Щастливи семейства в Южния парк.
Уви, глобалистките изроди се бяха подготвили да отровят и този ден на обикновените хора  - в прекия и преносния смисъл, както тровеха цяла България през април и май. За съпоставка след всяка моя снимка от поредното отравяне давам и по една от други страни за размисъл какво ни изсипват отгоре да дишаме. 
А това какво е глобалистки изроди?
Самолетите започнаха атаките си още в 9 часа, поне тогава успях да ги снимам. В този фоторазказ има много снимки, някои се дублират от разни ракурси, а някои не ги публикувах, но общо преброих 41 самолета пръскащи отрови за около 8 часа от 9 до 17.00 часа.
9-10 часа в парка зад хотел "Хилтън"
А това какво е глобалистки изроди?

В началото летяха над Владая, Княжево, Бояна и изсипваха мръсотиите над южните поли на Витоша. Чудех се защо там. После разбрах - духаше западен вятър и ги разстла като пелена до Южния парк. Покри цяла западна и южна София.
9-10 часа в парка зад хотел "Хилтън"
А това какво е глобалистки изроди?

Явно целяха Витоша и кварталите в подножието й.
А това какво е глобалистки изроди?

Следите вече се разсейват в мръсно-сива пелена.


Самолетите следваха един след друг - тук са три
А това какво е глобалистки изроди?

На стадион "Раковски" е пълно с хора под отровните небеса
Имаше някакъв спортен празник, беше пълно с деца и родителите им. Веселата глъчка ехтеше от спортния комплекс, а над тях отровителите вършеха пъкленото си дело.
  
Бродират токсичната си мрежа в небето
  А в Южния парк хората вече се събират да се порадват на времето и почивния си ден.

Пореден самолет
А това какво е глобалистки изроди?

Още един изрод, как ли спят тези пилоти?
А това какво е глобалистки изроди?

Отровната мъгла вече се образува, но самолетите прииждат отново и отново.
А това какво е глобалистки изроди?

Отива към центъра на София.
А това какво е глобалистки изроди?

Синьото и ясно небе се превръща в сива мътилка
А това какво е глобалистки изроди?

Полет отново към Витоша, вижте мътилката вляво
А това какво е глобалистки изроди?

Същият отровител
А това какво е глобалистки изроди?

Отровната следа се превръща в мъгла 
А това какво е глобалистки изроди?

Самолетите следват един след друг
А това какво е глобалистки изроди?

Панорамна снимка на Витоша
Вижте, колко е чисто небето в ляво над Симеоново - Драгалевци, все още облаците са бели. А вдясно, където самолетите са изръсили отровата - над Бояна - Киноцентъра - Княжево, вече има мръсно-сиво пелена. Там хората вече вдишват, алуминия, стронция и бария или патогенните вируси, щедро изсипани им отгоре от самолетите на "съюзниците".
Южният парк получава мръсно небе отгоре.

Двойна атака под ъгъл 90 градуса за да направят мрежа.

Самолетът вдясно лети към мътилката вляво, за да направи нова мрежа.

Още два едновременно

Идва и трети - мътилката горе вече е оформена от предходните.

И тези самолети се кръстосват за да избродират отровната пелена

Следващ етап

Продължават...

Отровната пелена...

Отровната пелена.....

Отровната пелена...

Отровната пелена...

Отровната пелена...

Отровната пелена...

Вече няма небе...

Според соросоидните изроди, това в следата било "вода"

Нова атака

Нова атака

Нова атака

Нова атака

Нова атака

Нова атака

Нова атака, небето вече е мръсно...


Нова атака...


Нова атака в триъгълник с остър ъгъл нагоре...

Нова атака...

Нова атака...

Отново по двойки...

Отново по двойки...
 
Вече са три...

Още един...

Пореден...
 
Два самолета едновременно...

Продължават...

Продължават...

Бомбардира облака в центъра - следата е отдолу вдясно.

Влиза над следващия облак отляво

Излиза за да мърси и небето...

Отново по двойки...

Отново по двойки...

Следващ...

Следващ...

Следващ...


Следващ - малката следа в центъра...

Един и над камбанарията

Още два...

И още един

Последния който снимах...
Е, само аз, и само в този ден, преброих общо 41 самолета. А с какво ни пръскат? Ето с какво:
"Не случайно наричат химтрейлите беда за човечеството! Изследователите алармират: под химтрейлите на земята, по тревата и по листата на дърветата са намерени микрочастици от оксиди на барий и алуминий, както и проби от микроорганизми и вируси с неприроден произход....    Много западни учени смятат, че това може да бъде скритата причини за масовата и необяснима смърт на риби и птици в различни региони на планетата, неочаквани епидемии, които една след друга избухват „изведнъж“ и със завидна периодичност.
Един от първите, които съобщават подробности за химтрейлите е американският изследовател Майк Блеър. През 2001 г. той публикува в САЩ доклад, в който се посочва какво именно се разпръсква от самолетите: бацили и ентеробактерии, дехидратирани червени и бели кръвни клетки от човешка кръв с онкомутагенни параметри, ензими и бактерии, които се използват в лаборатории за промяна на ДНК. А за посочените соли на барий и алуминий – пръскането се организира в рамките на програмата на НАТО – радарната система RFMP: тя се основава на ефекта на отразяване на радиовълните, което позволява да се наблюдават различни обекти в три измерения (3D).....Оксидите на тези метали образуват химична завеса, като бяла мъгла, закриваща небето над облаците. Тази мъгла е в състояние многократно да засили ефекта на електромагнитната енергия, може да прави точни триизмерни карти и изобщо всякакъв вид триизмерни образи." Още по темата в този сайт....

А, ето и събраната информация за отровната атака над България от 15 април до 24 май тук....

А ето и още по темата:

Опровержителите на "конспирацията кемтрейлс"  - І-ва част

Опровержителите на "конспирацията кемтрейлс" - ІІ-та част

Опровержителите на "конспирацията кемтрейлс" - ІІІ-та част

Какво пръскат самолетите над София през април - май 2015 г.Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves