Важни писания

понеделник, 18 януари 2016 г.

Коя е Мая?

Докато чакаме Бойко Борисов и "баджанака" му Ивайло Кръстев (За съвместните далавери на Ивайло Кръстев с Бойко Борисов тук.да се разберат като мъже, заради общата  жена, която са ползвали едновременно - Десислава Кръстева, има още една интересна тема за обсъждане. Коя е другата любовница на премиера - въпросната Мая, както си говорят за нея "двете каки" - Владимира Янева и Румяна Ченалова: "В.Я.: Така е, ся, има една, на която и купи къща в Барцелона за милион и половина евро! Има една друга, тя ходи в „Шервиньо“, забраих й името как се казваше, която беше на един негов много близък приятел от „Котараците“ жена. Как се казваше не мога да се сетя в момента. Както и да е. Тя му беше протокол.
Мъж: Ъ-хъ.
В.Я. Ииии… Макар че тоя му беше много близък приятел той се залюби с нея, ма в смисъл, не знам после какво стана, в смисъл още ли са заедно, разделиха ли се, нямам представа. Не мога ти кажа кво стана.
Мъж: (въздиша).
В.Я. Но към нея определено имаше отношение, в смисъл, не му беше като за едното чукане.
Мъж: Да. (въздиша).
В.Я.: За сметка на това за Мая бяха разбрали половин София.
Мъж: Ъ-хъ.
В.Я.: Което е страшно неприятно да ти кажа.
Р.Ч: Ужасно.
В.Я.: Все пак."
Че скоро къщата в Барселона ще излезе наяве е ясно. "Биволъ" вече подадоха жокер.
Мая Костадинова
На фейсбук страницата им, има снимка от Барселона, ето тук. Едва ли са ходили там на мач на "Барса", сигурно са отскочили до имотния регистър. А и в Испания прокуратурата е независима, не е като г-н Цацаров, дето премиерът си го бил избрал според бившия прокурор Николай Кокинов. Както пише в Библията "Нищо скрито, не остава покрито довека." Та като излезе документът за купуването на къщата със съответната сума в него, ще излезе и името на тази въпросна Мая. В мрежата вече има залагания, коя е тя. Бяха предположили Мая Илиева - вдовицата на Георги Илиев. Студено, както се казва. В сайта "Афера" са заложили на банкерката Мая Георгиева - директор на ПИБ. Във "Фрог нюз" предполагат директорката на "ММ груп" Мая Христова. Още кандидатки за слава тук...

Банкерката Мая Георгиева

Мутресата Мая Илиева

Застрахователката Мая Христова

Аз лично залагам на друга една. Като знам вкуса на премиера и акъла на журналистките, според мен правилният отговор е една видна телевизионна журналистка. Не е лошо момичето, заслужава си къщата от един милион и половина евро. "Изработила" си ги е, както се казва. А Борисов ще трябва да обяснява, с какви пари я е купил.... Не на Цацаров, дето си го е назначил, а на испанската прокуратура, която скоро ще започне проверка за пране на пари срещу известен извършител...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves