Важни писания

Отровни храни

Знаете ли какво ядете? Какво ви пробутват тенекиените кутии - наричащи се "магазини" с "евтини цени", държани от международни вериги? Ядете боклуци, отрови и мръсотии на безумно скъпи цени. И не става дума само за ГМО. Става дума за всякакви консерванти, "подобрители", "заместители", "оцветители" и други такива отрови, замаскирани под прословутите "Е-та". И вече нямаме оправданието - "не знаех, не чух, не видях" - на етикетите пише какво съдържат "храните" в супермаркета. Поне част от истината за "съставките" вече е там и можете да я проверите. Като за начало вижте сайта "Какво ядеш" тук. И най-добре си свалете приложението за Андроид от самия сайт или от магазина на Гугъл. С телефона сканирате бар кода на "продукта" и ви се изписват всички отрови в храната, която сте си харесали и болестите, които причиняват. Дали ще си я купите решавате вие. Ето една снимка от екрана на телефона намерил поредното отровно "Е" в "продукт" предлаган в "търговските вериги" убийци и грабители. Вижте в колко страни от Европа е забранен, но компаниите производители и собственици на търговските вериги от същите тези западноевропейски страни, го продават свободно в магазините си в България. Явно не ни считат за хора.

Спрете да пълните гушите на международните престъпници - собствениците на веригите "магазини" за отровителство, чиято единствена цел (след печалбата разбира се) е да ви отровят, разболеят (за да отидете да си купите другите отрови на другите престъпници от фармацевтичната мафия) и убият (за да намалят броя на "излишното население"). Не им стига, че  ни продават скъпо и прескъпо отровни храни натъпкани с хормони, консерванти, ГМО и всякакви боклуци, не стига, че не плащат данъци в България и "все са на загуба", не стига, че не публикуват никакви финансови отчети, не стига, че притискат българските производители с ниски цени и ги разоряват, а убиха и малките квартални магазинчета, ами  решиха да източват и ДДС.  А като говорим за ГМО, вижте долу трите филма за ГМО - реколтата в Парагвай. Филмите бяха изтрити от Youtube. Както изтриха и оня клип срещу телевизията в САЩ, за който писахме тук. Но сега вижте тези за ГМО-то, докато не са ги изтрили и в България.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves