Важни писания

Войната в Украйна

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!


Радио и Телевизионна Станция "Истина и Свобода" е създадена и изразява идеите и вижданията на "Български саракт" - организация защищаваща миналото, действаща в настоящето и работеща за бъдещето на България. За нас Родината, Отечеството и Татковината България е най-висша ценност и работим единствено и само за нея! Всички материали - написани, заснети, създадени, излъчени и публикувани в ефира, мрежата и каналите на Радио Телевизионна Станция "Истина и Свобода" изразяват българските национални интереси и отразяват събитията единствено от българска гледна точка.

Нашият девиз е: "Род - Народ - Родина - Отечество и Татковина!"генерал Иван Колев
Като каза генерал Колев - победителят в Първата Световна война и освободител на Добруджа: 
"Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че cъм признателен на Русия, задето ни освободи. Но какво тъpcят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и пpогоним като вcеки  вpаг, който пpечи за обединението на Бългаpия!"
След което конницата му помита руската казашка конница и ги изхвърля зад Дунава, като изчиства цяла Добруджа чак до устието на реката от враговете стъпили като окупатори на свещената българска земя, пък били те и руснаците, които ни освободиха от турско робство 38 години по-рано. Но когато те от освободители се превръщат в окупатори и врагове, българската армия ги разгромява. И нещо повече, на 3 март 1918 г.,  България като победител, заедно с Германия, Австро-Унгария и Турция подписва с позорно победената болшевишка Русия Брест-Литовския мирен договор.  Благодарение на нашите победи и този договор, Полша, Литва, Латвия, Естония, Украйна, Финландия излизат от Руската империя и възстановяват своята държавност.  Тоест и ние сме допринесли за тяхното освобождение от хватката на руската империя. Затова трябва да помним славната си история и да се учим от нея.
"България и Русия са като душа и тяло. Големо е тялото, а душата е малка, но без нея плътта е само леш, смрад и тъмнина за ума. България е душата. Щото от тук са тръгнали към Русия и вяра, и книга, и патриарх. Все Богови работи сме й пратили. Ама тялото е неразумно. Неуко е то, завалията. Сляпа сила: днес я гледаш - сака да те прегърне, утре я гледаш - сака да те яде. Тъй става, щом тялото не почита душата си, а някогаш дори не я признава за жива"

казва Преподобна Стойна, след което получава видение за това какво чака Русия: 

"Зли времена вещае Небето за Русия, люде. Няма да мине и век - помнете ми думата - и тя, дето днес е ръгнала да прегази света и като порой мътен да го залее, ке биде прегазена, ке биде бита, ке се свие в коритото си и дълго време само ке шушне... Ке шушне и ке въздиша. Внуците ви ке го доживеят", предрича считаната за българска светица. 

Когато я питат що ще стане с българския народ, тя отвръща:

"На нас, българите, ни е дадена вечност. Щото сме ние най-дълголетни измежду другите и сме още калемът на Небесата, що може да драще и по трева, и по камен, и по вода... Че и по небето пише. Де минат българи, белег на книга оставят..."


Нашата постоянно действаща анкета за войната в Украйна е тук.


„Вижте какво, скъпи мои, нека се разберем, че не България и българският народ са предавали и предават Русия и руския народ – тъкмо обратното, ние, руснаците, непрекъснато сме предавали България и българския народ, а това е най-големият абсурд в историята. 
Защото, ние, руския народ и Русия като държава сме станали такива, каквито сме, благодарение на България и българския народ! 
Защото тъкмо България и българският народ са ни дали кирилицата и православието, чрез които ние, руснаците, сме станали нация и държава!"  

генерал Леонид Решетников


И не е работа на Путин или Лавров да ни казват какво да правим, как да пишем историята си, в какъв съюз да бъдем, как да живеем, и какво да мислим. Защото руснаците говорят на старобългарски език, пишат с българска азбука и получиха не само езика и писмеността, но и вярата и културата си от България. И е време Русия да го признае официално.

А по темата има и още:
Затова на всички путинофили, русофили, "неутралитетници" и други такива, трябва ясно да им заявим, че са просто родоотстъпници, майкопродавци, отцеругатели, безродници, национални предатели и държавни изменници, дори и ако путинофилията им се дължи на обикновено малоумие. Глупостта не е извинение за антибългарска дейност. Всички те ще отговарят за престъпленията си пред съда на историята, а скоро и пред обикновения съд. 

 

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!


Радио и Телевизионна Станция "Истина и Свобода" е създадена и изразява идеите и вижданията на "Български саракт" - организация защищаваща миналото, действаща в настоящето и работеща за бъдещето на България.

За нас Родината, Отечеството и Татковината България е най-висша ценност и работим единствено и само за нея.

Всички материали - написани, заснети, създадени, излъчени и публикувани в ефира, мрежата и каналите на Радио Телевизионна Станция "Истина и Свобода" изразяват българските национални интереси и отразяват събитията единствено от българска гледна точка.

Нашият девиз е: "Род - Народ - Родина - Отечество и Татковина!" 


Ние ще надделеем над сатанинските козни на човекомразците - психопати и ще победим въпреки, че техен баща е дяволът, както е казал Христос: "Ваш баща е дяволът; и вие искате да изпълнявате похотите на баща си. Той си беше открай човекоубиец и не устоя в истината, понеже в него няма истина. Кога говори лъжа, своето говори, защото е лъжец и баща на лъжата."  Евангелието на Йоан 8 : 44-45

  


"Защото нашата борба не е против кръв и плът, а против началствата, против властите, против светоуправниците на тъмнината от тоя век, против поднебесните духове на злобата."
Апостол Павел"И светлинката в мрака свети и мракът не обзе я!"
Йоан 1:5


ВКЛЮЧИ СЕ В СЪПРОТИВАТА!
ДОЛУ ПЛАНДЕМИЯТА, СМЪРТ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД!
СВОБОДА ЗА НАРОДА! ЗА БЪЛГАРИЯ!Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves