Важни писания

четвъртък, 10 март 2016 г.

Красотата на българката


Дения Пенчева - 
еталон за българка
Че българките са най-красивите жени на света е ясно от само себе си, открай време и никой мъж не го оспорва. Говорил съм с какви ли не американци, германци, англичани, гърци, италианци, че даже и шовинистите французи и съм чувал от тях такива признания. И хубавото е, че мнозинството от българките са такива. Не отделни жени, а почти всичките ни сънароднички. Как да не ги обичаме такива очарователни създания.... Ето поредното (от безбройните) доказателства на снимката вляво, която казва всичко. Това не е принцеса от приказките, макар че изглежда точно така, а истинско момиче от реалния живот. Представям ви една талантлива, млада, чаровна, красива и умна народна певица на която предстои дълъг и успешен път. И е момиче от сой, както се казва. Защото не е от случаен род. "Племеница е на физика акад. Георги Наджаков - автор на първото българско откритие – фотоелектретното състояние на веществото, и затова е признат от цял свят като дядото на ксерокса, тъй като въз основа на неговите проучвания е създадена популярната машина." Дения пее само българска народна музика и няма нищо общо с чалгата. Е, като пее на живо или на видеозапис мъжете едва ли чуват песента, защото не свалят очи от нея. И има защо, вижте това видео например. Най-важното е, че обича Родината си и живее тук. 


Дения е образец за патриотично мислене, искрена любов към България и смелост да казва истината. Помним как през 2015 на 3 март ни поздрави за празника с думи, които затъмниха речта на президента. И редовно го прави на националните празници и важни исторически дати. Това е една истинска българка, която може да бъде образец за младите момичета.

Можете да се свържете с Дения във фейсбук от тази препратка на български казано...  И не забравяйте да харесате страницата й. Впрочем, ако искате да гледате изпълненията й на живо, не пропускайте страницата "събития", където се обявяват участията й. А се проявява и като дизайнер и има собствена модна линия, която можете да видите тук.
Дения

Вижте я в това видео.



Всъщност и истинското й име е хубаво като артистичния й псевдоним. Тя се казва Деница Петрова Пенчева. Родена е в София на 11 юни 1989 г., значи е зодия близнаци. Това, ако някой иска да си прави хороскоп за съвместимост с нея :-) Пее от 5 годишна и винаги е мечтала да стане певица. Завършила е Руското дипломатическо училище в София и "Актьорско майсторство за музикален театър" в Нов български университет. Първите си стъпки прави в детския радиохор към Българското национално радио. По-късно става ученичка на популярната народна певица Гуна Иванова. Била е солистка на младежката формация на ансамбъл "Чинари" с главен художествен ръководител Асен Павлов. В момента гради самостоятелна кариера на певица, дизайнер и актриса. Звездата й изгря като абитуриентка, когато изпълни песента на Алла Пугачова "Милиони алени рози" на празненството по случай завършване на випуска й. Тогава се разбра, че имаме нов талант с обещаващо бъдеще.



Намеси се и в политиката, за кратко, като кандидат за евродепутат. Когато я питаха защо се е кандидатирала тя отговори с това: "Имах кауза, която исках да подкрепят повече хора, за да стигне тя до широката аудитория. Исках и искам да се погледне с други очи върху развитието на читалищната дейност, защитата на интелектуалната собственост и отношението към българския фолклор, за отстояване на националната ни идентичност. В момента работя по реализацията на проект, свързан с моята кауза. Надявам се много скоро да се чуе за него." С което засрами много политици, забравили българското.

И пак Дения








Биографията й е тук.  И може би най-важният въпрос: Какво мисли за мъжете прочетете тук...  Имайте предвид, че още е неомъжена. Така че, някой достоен българин може да има късмета.....


Но, не правете грешката на онзи симпатяга, който й поиска ръката, като постави билбордове по магистралите и в големите градове из България:
Това определено не проработи..... Нещо друго би свършило работа...


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves