Важни писания

вторник, 30 август 2016 г.

Кметът на Симитли ебал премиерът Борисов - видео


"Те всички педали са умни. И аз почвам да викам, че съм пидал, за да мислят, че съм интелигентен." Бойко Борисов - министър-председател


Когато премиерът-слънце изтърси това в задушевния си разговор с бившите министър и прокурор Мирослав Найденов и Николай Кокинов в къщата си в Банкя, то изтече в стенограмата на записа направен скрито през телефона на ексминистъра. Записът беше пуснат от Цветан Цветанов разбира се, те отдавна с началника са в люта война, но за това се пише само отвреме - навреме. Както и да е, премиерът мислеше, че проявява чувство за хумор. Да, ама не, както се казва, ето че нещата започнаха да излизат от други места. Вижте видеото по-долу, хората си го говорят открито. И то хората от най-близкото обкръжение на премиера, които определено би трябвало да знаят.... Всъщност фирмите на Бачев досега само са "спечелили" обществени поръчки на стойност над 300 000 000 лева, а Методи се хвалеше с приятелството си с Бойко с който играел на тенис и карти... Беше и много близък и на Лилето Павлова... Ама и Борисов да си подбира приятелите. Щото има една поговорка: "Пази ме Господи от приятелите ми, от враговете си сам се пазя..."


Ама и кметът Апостол Апостолов я свърши една: "Не ме занимавайте с глупости, не съм спал с премиера, приятна вечер", това заяви пред "Актуално" кметът на Симитли Апостол Апостолов след появилото се днес скандално видео." Типичен пример за двойно утвърдително отрицание.  Сайтът "Неновините" ги взе веднага за мезе, като "публикува" любовните СМС-и на градоначалника и държавоначалника:
И както се казва в една мъдрост: "Внимавай какво си пожелаваш да не ти се сбъдне." Викаше, че е "пИдал за да го мислят за интелигентен", ама интелигентен не стана. Виж другото.... А накрая едно предупреждение, следете съдбата на Методи Бачев, скоро ще го постигне участта на Мишо Бирата, има и други прецеденти. Писателят Георги Стоев например... 
(написах горните редове на 31 август 2016) Ще го допълвам с развитието по дни....

Послепис на 1.9.2016 г.
Започна се вече: "Полицията в Благоевград задържа за часове известния предприемач и собственик на "Агромах"  Методи Бачев. Той е привикан за разпит вчера, по повод отправени от него обиди към премиера Бойко Борисов на традиционния кукерски курбан в село Черниче. Прокуратурата се самосезира и разпореди проверка, по повод обидните твърдения към Борисов, които бяха оповестени в журналистически материал и клип на Информационна агенция „Pirinsko.com“, съобщава "Благоевград нюз".
Очаквайте още скоро....


Послепис на 2.9.2016 г.
Днес има продължение: "Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Румяна Бъчварова поиска и прие оставката на директора на ОДМВР-Благоевград старши комисар Росен Танушев. Поводът е превишаване на полицейски правомощия и непремерени действия по отношение на граждани, съобщават от пресцентъра на МВР. Разпоредена е проверка в областната дирекция, която да изясни в детайли предприетите от служителите действия, пише още в краткото прессъобщение на вътрешното ведомство."
Всъщност това стана след скандалния арест на Методи Бачев вчера, който оприличи България на Ердоганова Турция. И там арестуват и съдят дори и деца за "обида на президента". Но ако в Турция има такъв текст в Наказателния кодекс, в България няма. Ако някой се чувства обиден може да заведе гражданско дело. Примерно Борисов срещу "приятеля си" Бачев... Циркът вече е пълен, но това е само началото. Следете внимателно съдбата на Методи Бачев и тази на фирмата му "Агромах".



Послепис на 5 юни 2020 г.
Методи Бачев почина в "Пирогов" при крайно съмнителни обстоятелства:
"Строителният предприемач Методи Бачев от Симитли почина на 47-годишна възраст в столичната болница "Пирогов". От болницата потвърдиха за Dir.bg трагичната вест, но отказаха подробности. По неофициална информация бизнесменът е получил масивен инфаркт, след като излязъл от упойка след планова операция на носа."

Вижте по горе какво бях писал в края на август 2016 г.:
".... А накрая едно предупреждение, следете съдбата на Методи Бачев, скоро ще го постигне участта на Мишо Бирата, има и други прецеденти. Писателят Георги Стоев например... 
(написах горните редове на 31 август 2016) Ще го допълвам с развитието по дни...."

Послепис на 28 февруари 2021 година

Истината вече излезе наяве. Разкри я сайтът Народ.бг.:

"Бойко Борисов крие отвратителна случка от първите години на демокрацията, когато се е препитавал с автокражби, твърди пред Narod.bg източник, запознат с тъмното минало на премиера. Част от случката бе разказана преди точно 4 години – през август 2016-а, от покойния вече шеф на строителната компания „Агромаха” (днес „Агрохолд”) Методи Бачев с репликата „Кметът на Симитли е*а Бойко Борисов”.

През далечната 1993-1994 г. навлизащият в ъндърграунда общак от СИК по грешка гепил автомобил, застрахован във вездесъщата тогава ВИС-2. Кметът на Симитли Апостол Апостолов, по онова време представител на застрахователната компания на Георги Илиев, наредил наглецът да бъде наказан по мутренски, категоричен е източникът на Narod.bg.

Така бъдещият премиер бил отведен на безлюдна поляна на Витоша и превъзпитан любовно от Апостол Апостолов, познат сред висаджиите като Поли, кълне се читателят на Narod.bg.

От части грандиозният скандал бе осветлен от бизнесмена Методи Бачев преди четири лета на тържество на площада в симитлийското село Черниче. Тогава известният предприемач кани на сцената актьора Краси Радков, обявявайки, че „кметът на Симитли Апостол Апостолов е е*ал премиера Бойко Борисов”, припомня Narod.bg." 


Методи Бачев наистина е бил прав!


Няма коментари:

Публикуване на коментар

Всички коментари са позволени, уважаваме истината и свободата, които се постигат чрез знание, а то идва от свободното слово.

"Йон компютърс" - Монтана

"Йон компютърс" - Монтана
Компютърен магазин и сервиз

Последни новини

powered by Surfing Waves